majnun Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη αργει η ανανεωση της σειρας των MBP εχουν αρχισει και μπαινουν περιεργες σκεψεις στο μυαλο μου. Συγκεκριμενα σκεφτομαι επειδη εχω βρει στο ιντερνετ καινουργιο σφραγισμενο mbp σειρα MA896LL σκεφτομαι μηπως επαιρνα αυτο αντι για ενα καινουργιο.Ποσο θα ειναι το χαντικαπ εναντι ενος MBP 13 του φθηνου; Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αλλα ειναι πολυ περισσοτερο αυτο μες στο μυαλο μου παρα τα καινουργια.
ntb118 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν έχεις θέμα με τα λεφτά θα σου πρότεινα το καινούριο ! Αλλιώς χτύπα το !
Steven Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Η απλά περιμένεις μερικές βδομάδες να βγουν τα καινούρια.. Άμα δεν το κάνεις μη σε δω όμως μετά να βρίζεις την apple που τα έβγαλε "μια βδομάδα αφότου πήρες το ολοκαίνουριο macbook pro σου"
majnun Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον θα περιμενω να δω τι θα βγαλουν. Το μονο που με αποτρεπει απο οποιαδηποτε αγορα ειναι η ληστρικη ελληνικη νοοτροπια στην τιμολογηση. Αν ξερει κανεις καταστηματα στο ebay ή αλλου στο εξωτερικο που να βγαζουν ατοκες δοσεις σε πιστωτικη ας ριξει ενα link ! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
equi1908 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον θα περιμενω να δω τι θα βγαλουν.Το μονο που με αποτρεπει απο οποιαδηποτε αγορα ειναι η ληστρικη ελληνικη νοοτροπια στην τιμολογηση. Αν ξερει κανεις καταστηματα στο ebay ή αλλου στο εξωτερικο που να βγαζουν ατοκες δοσεις σε πιστωτικη ας ριξει ενα link ! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο... Το εχω ψαξει. Καταστημα απο εξωτερικο που να κανει δοσεις και να εχει πραγματικα καλυτερες τιμες, δεν νομιζω οτι υπαρχει
majnun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Mιλας για ηλεκτρονικα μαγαζια ή κανονικα; Υπαρχει και το ενδεχομενο να παει ο αδερφος μου στην Αγγλια αρχες Μαρτιου οποτε αν καποιος ξερει καποιο καταστημα που να κανει ατοκες δοσεις και να συμφερει η αγορα μακ απο κει ας το αναφερει !
giostau Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα: ψάχνομαι για αγορά mbp 15.4... το θέμα μου είναι στο μοντέλο... το μεγάλο (2.8GHz) το έχω αποκλείσει... δε νομίζω ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα... οπότε μιλάμε για τα άλλα δύο (2,53 Και 2,66).... δεδομένου ότι όποιο και αν πάρω θα του αλλάξω το δίσκο με έναν 320GB 7200rpm που ήδη έχω, ερωτώ: τα 130MHz παραπάνω και η 9600Μ αξίζουν τα 200 ευρώ παραπάνω;;;; (δεν υπάρχει άλλη διαφορά που δεν τη βλέπω ε ευχαριστώ! Γιώργος
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 οχι ισα ισα η 9600 θα σου τρωει και παραπανω μπαταρια!!
NiCk_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα: ψάχνομαι για αγορά mbp 15.4... το θέμα μου είναι στο μοντέλο... το μεγάλο (2.8GHz) το έχω αποκλείσει... δε νομίζω ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα... οπότε μιλάμε για τα άλλα δύο (2,53 Και 2,66).... δεδομένου ότι όποιο και αν πάρω θα του αλλάξω το δίσκο με έναν 320GB 7200rpm που ήδη έχω, ερωτώ: τα 130MHz παραπάνω και η 9600Μ αξίζουν τα 200 ευρώ παραπάνω;;;; (δεν υπάρχει άλλη διαφορά που δεν τη βλέπω ε ευχαριστώ! Γιώργος Πρώτα απ' όλα περίμενε λίγες μέρες γιατί αναμένεται να αναβαθμιστούν τα Macbook Pro εντός των ημερών .. Μόλις αναβαθμιστούν, η τιμή θα είναι η ίδια και τα παλιά μοντέλα θα αποσυρθούν .. Γι'αυτό θα είναι κρίμα να αγοράσεις τώρα ένα Macbook Pro, και να πάρεις κάτι που η τεχνολογία του θα είναι 7-8 μηνών περίπου Περισσότερα εδώ .. http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro Product : MacBook Pro Recommendation: Don't Buy - Updates soon Last Release : June 08, 2009 Days Since Update : 253 (Avg = 200) -> Το παράκανε η Apple αυτή την φορά .. 253 μέρες ???? Wow ... Ελπίζω να μην φτάσουμε στο στάδιο να έχουμε ετήσιες αναβαθμίσεις όπως με το iPhone !
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Πρώτα απ' όλα περίμενε λίγες μέρες γιατί αναμένεται να αναβαθμιστούν τα Macbook Pro εντός των ημερών .. Μόλις αναβαθμιστούν, η τιμή θα είναι η ίδια και τα παλιά μοντέλα θα αποσυρθούν .. Γι'αυτό θα είναι κρίμα να αγοράσεις τώρα ένα Macbook Pro, και να πάρεις κάτι που η τεχνολογία του θα είναι 7-8 μηνών περίπου Υ.Γ. Περισσότερα εδώ .. http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro Product : MacBook Pro Recommendation: Don't Buy - Updates soon Last Release : June 08, 2009 Days Since Update : 253 (Avg = 200) καλα μην περιμενεις να βγουν αυριο μεθαυριο μεχρι να το παρεις στα χερια σου θα περασουν τουλαχιστον 4-5 μηνες ...
NiCk_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 καλα μην περιμενεις να βγουν αυριο μεθαυριο μεχρι να το παρεις στα χερια σου θα περασουν τουλαχιστον 4-5 μηνες ... 4-5 μήνες ?? Το παρακάνεις Υπολογίζω τα νέα Macbook Pro, να βγούν αρχές Μάρτη ( γιατί ο Φλεβάρης είναι ο "μήνας του iPad ) .. Αν όλα πάνε καλά, λογικά στην Ελλάδα θα βρίσκοντε μέχρι τέλος του Μάρτη .. Προσωπικά αν είμουν στην αγορά για Macbook Pro, δεν θα υπήρχε περίπτωση να αγοράσω τα μοντέλα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά ... Είναι σχεδόν 1 χρόνου η τεχνολογία που υπάρχει μέσα, και στον κόσμο της πληροφορικής, αυτός ο 1 χρόνος είναι σχεδόν αιώνας ... Καλύτερα να κάνει λίγη υπομονή και να πάρει ότι πιο νέο θα υπάρχει στην αγορά .. Δεν αγοράζεις κάθε μέρα laptop
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 4-5 μήνες ?? Το παρακάνεις Υπολογίζω τα νέα Macbook Pro, να βγούν αρχές Μάρτη ( γιατί ο Φλεβάρης είναι ο "μήνας του iPad ) .. Αν όλα πάνε καλά, λογικά στην Ελλάδα θα βρίσκοντε μέχρι τέλος του Μάρτη .. Προσωπικά αν είμουν στην αγορά για Macbook Pro, δεν θα υπήρχε περίπτωση να αγοράσω τα μοντέλα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά ... Είναι σχεδόν 1 χρόνου η τεχνολογία που υπάρχει μέσα, και στον κόσμο της πληροφορικής, αυτός ο 1 χρόνος είναι σχεδόν αιώνας ... Καλύτερα να κάνει λίγη υπομονή και να πάρει ότι πιο νέο θα υπάρχει στην αγορά .. Δεν αγοράζεις κάθε μέρα laptop δεν εννοουσα ντε και καλα να παρει παλιο απλα του εξηγησα οτι θα πρεπει να κανει υπομονη...
NiCk_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 δεν εννοουσα ντε και καλα να παρει παλιο απλα του εξηγησα οτι θα πρεπει να κανει υπομονη... Α , οκ ! Κατάλαβα λάθος εγώ τότε
giostau Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αν είναι να έρθουν Ελλάδα μέχρι τέλος Μάρτη μπορώ να περιμένω... αλλιώς όχι... το χρειάζομαι το μηχάνημα σχετικά άμεσα... πόσο σίγουρο είναι ότι θα βγουν άμεσα; και πόσο το ότι θα είναι σοβαρές οι διαφορές;
NiCk_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αν είναι να έρθουν Ελλάδα μέχρι τέλος Μάρτη μπορώ να περιμένω...αλλιώς όχι... το χρειάζομαι το μηχάνημα σχετικά άμεσα... πόσο σίγουρο είναι ότι θα βγουν άμεσα; και πόσο το ότι θα είναι σοβαρές οι διαφορές; Δεν σε παίρνω στον λαιμό μου, είναι απλοί υπολογισμοί αυτοί που κάνω .. Δεν μπορώ βέβαια να είμαι σίγουρος για το πότε θα ανακοινώσει τα νέα macbook pro η Apple, και πολύ περισσότερο πότε θα έρθουν στην Ελλάδα .. Όμως, όπως βλέπεις πιο κάτω, δεν θα αργήσουμε να τα δούμε .. http://www.macrumors.com/2010/02/17/the-wait-for-new-macbook-pros-continues-more-best-buy-skus-found/ Αν το χρειάζεσαι άμεσα, τότε αγόρασε ένα από τα τωρινά μοντέλα .. Δεν παύουν να είναι εξαιρετικά μηχανήματα, και ούτε θα πάψουν να είναι όταν θα βγούν τα νέα .. Απλά, αν μπορείς να περιμένεις λίγο, η άποψη μου είναι να το κάνεις .. Αν όχι όμως .. δεδομένου ότι όποιο και αν πάρω θα του αλλάξω το δίσκο με έναν 320GB 7200rpm που ήδη έχω, ερωτώ:τα 130MHz παραπάνω και η 9600Μ αξίζουν τα 200 ευρώ παραπάνω;;;; (δεν υπάρχει άλλη διαφορά που δεν τη βλέπω ε Ναι, αναμφίβολα να δώσεις τα 200 ευρώ για την 9600m .. Είναι πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών απο την 9400m και νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.