Προς το περιεχόμενο

Msi R5850-PM2D1G-OC

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν απο λιγο καιρο ειχα ρωτησει για την gtx260 αν ταιριαζει με την μητρικη μου...μου ειπατε ναι αλλα αν διαθετω παραπανω χρηματα να παρω μια HD5850.Ετσι αποφασισα να σας ακουσω...χτες εκανα την παραγγελια λοιπον απο το PC1 αυτη τη καρτα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514361) λογω του οτι τα χαρακτηριστικα της ειναι λιγο καλυτερα απο των κανονικων 5850 και η τιμη της φοβερη..Σημερα λοιπον με ενημερωσαν πως η καρτα δεν διαθεσιμη προς το παρον και δεν ξερουν ποτε θα ειναι..Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Να περιμενω αυτη την καρτα η να παρω μια εκ των POWERCOLOR,SAPPHIRE,GIGABYTE??Αξιζει γι αυτη τη μικρη διαφορα των χρονισμων?Ευχαριστω εκ των προτερων....

---------- Προσθήκη 12-02-2010 στις 02:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 11-02-2010 στις 18:47 ----------

Κανεις δεν ξερει???

Δημοσ.

Αν αντέχεις να περιμένεις, περίμενε :-D

Εγώ θα έπαιρνα την πιο φθηνή, και εύκολα μέσω του προγράμματος των οδηγών θα την υπεροδηγούσα στα επίπεδα αυτής της MSI. Δεδομένου ότι όλα τα μοντέλα είναι ακριβώς πανομοιότυπα με αυτό που τους προμηθεύει η ATI, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν αντεχω...αυτο ειναι το θεμα....και ποια προτεινεις απο τις τρεις που σου ειπα?και να παρω την πιο φθηνη θα μπορω να την φτασω στα επιπεδα της MSI χωρις κανενα προβλημα,ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...