Προς το περιεχόμενο

Μαθήτρια αποβάλλεται λόγω... Facebook

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως διαγράφηκε απο admin.:-D

Κόταααααααααα :lol:

μεγα λαθος αυτο.....open/public groups διχως admin δεν σβηνονται γιατι κανενα μελος δε μπορει να γινει νεος admin :P

(αλλαγη πολιτικης facebook εξαιτιας παλιοτερων takeover)

το group θα μεινει για παντα ανοιχτο :shifty: :o

εντωμεταξυ στις 9 φεβρουαριου ηταν η safer internet day....και το σποτ εκραζε think before you post!

[ame]

[/ame]

τελικα δε μαθαινεις ευκολα :P

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με κάποιους που αναφέρθηκαν στα περί ιδιωτικότητας και μπλα μπλα. Η αποβολή για 'μενα της άξιζε από τα λίγα που διάβασα εδώ, μια χαρά ποινή. Και 'γω έκραζα στα πηγαδάκια καθηγητές αλλά μόλις μπαίναμε στη τάξη ήμαστε σούζα. Όχι με τη στρατιωτική έννοια προφανώς...

Τώρα, όσο και ηλίθια να είναι μια καθηγήτρια δε νομίζω ότι σου δίνει κανένας το δικαίωμα να μπαίνεις στο φεϊσμπουκ και να φτιάχνεις γκρουπάκι μίσους γι' αυτήν. Οκ, είμαι ηλίθιος; Είμαι. Τιμή μου και μαγκιά μου. Αν δεν έχεις τη στοιχειώδη ΠΑΙΔΕΙΑ απλώς να μην ασχοληθείς με τη πάρτη μου, λόγω του ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας, εμένα μου φτάνει.

Θυμήθηκα τώρα περιστατικά με φιλόλογο στη Γ' λυκείου. 50άρα αγάμητη και σάπια. Κάθε φορά που έμπαινε στη τάξη το μενού είχε οπωσδήποτε πρανκ. Όχι από εμένα, από άλλους βλαμμένους. Τα 2 αγαπημένα...

α) Ανοίγει τη πόρτα, πέφτει ο κουβάς στο κεφάλι της, βρίζει τέλοσπα, μόλις τη κλείνει, φορεμένη καπότα στο χερούλι.

β)Καθηγήτρια: Πέρασε έξω.. Μαθητής: Μου 'βαλες απουσία γαμώ το χρι...σου; (το είπε κανονικά όχι όπως εδώ, φλωριές)...Καθηγήτρια...ναι πέρασε έξω και αύριο στη διευθύντρια κλπ...μαθητής: γαμώ τη παναγ...σου! και της τρίβει το απουσιολόγιο στη μάπα.

ΕΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚ, αλλά...μαλακία έτσι; :rolleyes:

Δημοσ.
Τώρα, όσο και ηλίθια να είναι μια καθηγήτρια δε νομίζω ότι σου δίνει κανένας το δικαίωμα να μπαίνεις στο φεϊσμπουκ και να φτιάχνεις γκρουπάκι μίσους γι' αυτήν.

Θυμήθηκα τώρα περιστατικά με φιλόλογο στη Γ' λυκείου. 50άρα αγάμητη και σάπια.

Είδες τι εύκολο, φυσιολογικό και ανώδυνο είναι;

Δημοσ.
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι αλλο... Είμαι πάνω απο 30 χρονών και ακόμα έχω μνήμες απο φασιστικές συμπεριφορές στα όρια νευρασθένειας παλιών δασκάλων και διευθυντών μου.. Με ποιό τρόπο μπορεί ένα παιδί να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά ενός δασκάλου του; Τί όπλα έχει να πολεμήσει αυτούς τους βλακες;

Ποία είναι η ποιότητα αυτών των ανθρώπων που διαμορφώνουν τη νέα γενία ανθρώπων σε αυτό το ελεινό κράτος που λέγεται Ελλάδα;

Αυτά είπα και γώ.. Μήπως είναι υπάλληλοι και όχι εκπεδευτικοί πολλοί από αυτούς..?

Δημοσ.
Είδες τι εύκολο, φυσιολογικό και ανώδυνο είναι;

Μα εδώ έγκειται και η διαφορά φίλε μου. Κάποια πράγματα πρέπει να περιορίζονται μόνο στα πηγαδάκια.

Δημοσ.
Με ποιό τρόπο μπορεί ένα παιδί να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά ενός δασκάλου του; Τί όπλα έχει να πολεμήσει αυτούς τους βλακες;;

yπαρχουν τα πενταμελη και 15μελη ως μαθητικα συλλογικα οργανα για παραπονα καταγγελιες και λοιπα

Δημοσ.

Να διαμαρτυρηθεί ΠΟΙΟΣ ρε γαμώτο; Ο κουλ τυπάς με το παπάκι; Ή μήπως το τσουλί που φτιάχνει γκρουπάκια για καθηγήτριες; Τέλοσπα βρείτε τα. Βαριέμαι.

/εντιτ: Εγώ θα έλεγα αν θέλετε να φτιάξετε ένα κόσμο ομορφότερο και καλύτερο και πιο έξυπνο, συνεχίστε το γαμηστερό έργο του χίτλερ. Βρείτε κάποια ένεση ξέρω 'γω με φανταστικά γονίδια.

Ξεκινήστε από τα σόγια σας και μετά συνεχίστε και στους καθηγητές σας. Φεύγω.

Δημοσ.

@Hoflingadrapa Τα ποστ σου ειναι τελείως άκυρα.

Συγχέεις το "Μισω την Καθηγητρια και ειναι πιτμπουλ" στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ Με τις παναγίες και το απουσιολόγιο στη μάπα ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ.

Το εντιτ ειναι τοσο οτι να'ναι που δεν βγαζει καν νοημα.

Για τους υπόλοιπους καταλήγω μετά απο την κουβεντα μας καπου εκει:

Η μαθήτρια μπορει να είναι(μπορει και οχι) το αλητακι του σχολείου αλλα το τι κανει εκτος σχολείου δεν μπορει να αφορά οποιονδήποτε καθηγητή.Αν θίγει καποιον, να την αντιμετωπίσει ως φυσικό πρόσωπο και οχι ως μαθητρια.

Η καθηγήτρια καταχρήστηκε εξουσία φέρνοντας προσωπικό, εξωσχολικό της θέμα στο συμβούλιο, και είναι 2 φορές φάουλ γιατί η κίνησή της είναι αντιπαιδαγωγική και θα μπορουσε να αντιμετωπιστεί αλλιώς.

Δημοσ.

Food for thought:

Το σχολειο εχει δικαιωμα να επιβαλει "ποινες" για συμπεριφορα εκτος σχολειου? Εγω το απογευμα κλεβω γλυφιτζουρια απο παιδια, τι σχεση εχει ο καθηγητης? ΟΧΙ.-

Το σχολειο εχει δικαιωμα να μου απαγορευει τη προσβαση στη μαθηση προσωρινα ή μονιμα (ποινες αποβολης και αλλαγης σχολειου)? ΟΧΙ.-

Δημοσ.
Food for thought:

Το σχολειο εχει δικαιωμα να επιβαλει "ποινες" για συμπεριφορα εκτος σχολειου? Εγω το απογευμα κλεβω γλυφιτζουρια απο παιδια, τι σχεση εχει ο καθηγητης? ΟΧΙ.-

Το σχολειο εχει δικαιωμα να μου απαγορευει τη προσβαση στη μαθηση προσωρινα ή μονιμα (ποινες αποβολης και αλλαγης σχολειου)? ΟΧΙ.-

Το σχολειο εχει δικαιωμα να μου απαγορευει τη προσβαση στη μαθηση προσωρινα ή μονιμα (ποινες αποβολης και αλλαγης σχολειου)? ναι. και δεν στην απαγορεύει μόνιμα, υπερβολή/παραποίηση-to-win ftw ε?

also, http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=131364

get your facts straight. όλο αυτό το flaming και ο ηλίθιος μαζικός ψευδοεπαναστατικός ανούσιος ξεσηκωμός προς τον εχθρό διευθύντρια-καθηγητές aka χιτλερ, έχει βασιστεί σε λάθος δεδομένα. δεν έχει νόημα ότι και να λες, τώρα που επικράτησε το ψέμα.

edit: just saw this 20060653.jpg

sdgsdfhgd.

Δημοσ.

Η υπουργός ανέφερε, μεταξύ των άλλων, τη συμπαράστασή της προς τους νέους, στην ανάγκη και το δικαίωμά τους να εκφράζονται ελεύθερα.

«Όλα αυτά, όμως, μέσα σε ένα πλαίσιο σεβασμού της προσωπικότητας και της ομαλής λειτουργίας της σχολικής κοινότητας» δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου.

Παράλληλα, η υπουργός τόνισε ότι οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να εγκύψουν οι αρμόδιοι φορείς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις νέες προκλήσεις.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=104707&cid=4

• Moderators
Δημοσ.

get your facts straight. όλο αυτό το flaming και ο ηλίθιος μαζικός ψευδοεπαναστατικός ανούσιος ξεσηκωμός προς τον εχθρό διευθύντρια-καθηγητές aka χιτλερ, έχει βασιστεί σε λάθος δεδομένα. δεν έχει νόημα ότι και να λες, τώρα που επικράτησε το ψέμα.

Ποιά είναι τα λάθος δεδομένα;

Δημοσ.
Food for thought:

Χμμ, οταν η συμπεριφορα εκτος σχολειου, εχει να κανει αμεσα με βιντεακια εντος σχολειου, με καθηγητητου ιδιου σχολειου, που λογω της συμεριφορας του εντος σχολειου ονομαστηκε pitbull, με απαντησεις στο fb απο ατομα που σχολιαζουν και αυτοι τη συμπεριφορα του καθηγητη εντος σχολειου κλπ κλπ, ειναι τελειως ακυρο να λεμε οτι κλεβω γλυφιτζουρια τι σχεση εχει ο καθηγητης. Το καθηγητη βριζεις, δεν κλεβεις ασχετα γλυφιτζουρια.

Δημοσ.

Το σχολειο εχει δικαιωμα να μου απαγορευει τη προσβαση στη μαθηση προσωρινα ή μονιμα (ποινες αποβολης και αλλαγης σχολειου)? ναι. και δεν στην απαγορεύει μόνιμα, υπερβολή/παραποίηση-to-win ftw ε?

also, http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=131364

edit: just saw this 20060653.jpg

sdgsdfhgd.

Δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνεις επίτηδες, αλλά προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση. Αυτή που παρανόμησε είναι η διευθύντρια.

Δημοσ.
@Hoflingadrapa

Είσαι και φαίνεσαι ρε. B)

Τα ποστ σου ειναι τελείως άκυρα.

Το ξέρω, μου πέσανε βαριά τα youvarlakos.

Συγχέεις το "Μισω την Καθηγητρια και ειναι πιτμπουλ" στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ Με τις παναγίες και το απουσιολόγιο στη μάπα ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ.

Aπλά λέω, ότι αυτές τις μπούρδες που κάναμε ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ όπως λες, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΩ παρόλο που με έκαναν και γελούσα, αν το σκεφτώ ΩΡΙΜΑ το πράγμα είναι χοντρή πουστιά. Δεν είναι ρε αδερφέ; Πόσο μάλλον όταν διαπομπέυεις έναν καθηγητή σου επώνυμα, σε μία ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Το εντιτ ειναι τοσο οτι να'ναι που δεν βγαζει καν νοημα.

Είναι μια ας το πούμε απάντηση σε αυτούς που ''βρίζουν'' τους καθηγητές, λες και οι μαθητές, οι γονείς, είναι αγγελούδια. Προσπάθησα να απαντήσω σε διάσπαρτα σχόλια που βρήκα στο νήμα χωρίς να κάνω quote, μέσα σε δυο προτάσεις. My bad...και ξανά λέω μήπως και γίνω λίγο αντιληπτός, ότι δεν φταίνε οι καθηγητές, αλλού είναι η πηγή του κακού. Αφ' ενός η οικογένεια αφ' ετέρου το ανθρώπινο ειδος. :devil:

Η μαθήτρια μπορει να είναι(μπορει και οχι) το αλητακι του σχολείου αλλα το τι κανει εκτος σχολείου δεν μπορει να αφορά οποιονδήποτε καθηγητή.Αν θίγει καποιον, να την αντιμετωπίσει ως φυσικό πρόσωπο και οχι ως μαθητρια.

Αιτούμαι ΤΩΡΑ το όνομα σου και το επίθετο σου, έστω σε pm αν ντρέπεσαι για να φτιάξω γκρουπάκι στο facebook for you and only you (can make ohhh this change in mee....γκουχου) και να σε βρίζω ασύστολα. Μη ρωτήσεις γιατί έτσι γουστάρω και απ' ότι φαίνεται δεν έχεις και ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό ε; Α και φυσικά...το να αντιμετωπίσει σαν ''μαθήτρια'' όπως λες την κοπέλα, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να της κάνει, νομίζω, διόρθωσε με.

Η καθηγήτρια καταχρήστηκε εξουσία φέρνοντας προσωπικό, εξωσχολικό της θέμα στο συμβούλιο, και είναι 2 φορές φάουλ γιατί η κίνησή της είναι αντιπαιδαγωγική και θα μπορουσε να αντιμετωπιστεί αλλιώς.

Διευκρίνιση από μεριά μου, για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου στο θέμα. Μόλις τώρα πήρα πρέφα, ότι η ποινή που επιβλήθηκε στην κοπέλα είναι η αλλαγή του σχολικού της περιβάλλοντος. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχε πάρει κάποια αποβολή, ξέρω 'γω 2-3ήμερη. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! :cry:

Anyway, καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα (υπομονή τελειώνω...) ότι δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να προσβάλεις ΚΑΝΕΝΑΝ εντός και εκτός του σχολείου, από τον επιστάτη και αυτόν που πουλάει κουλουράκια μέχρι τη λύκαινα και τη λεσβία που ''καταχωρεί απουσίες''. :lol: Ναι ήταν, δεν άντεξα...και ναι ακόμα δεν μπορώ να προσδιορίσω τι τσουτσέκι παρίστανε εκεί. :lol:

p.s...ΙΣΩΣ να έχω χάσει κάποια επεισόδια...αν βρω ευκαιρία, χρόνο και όρεξη θα σπαταλήσω λίγα λεπτά για να εξετάσω πιο ενδελεχώς αυτό το τόοοοοσο φλέγον ζήτημα. Φιλάκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...