Προς το περιεχόμενο

Μαθήτρια αποβάλλεται λόγω... Facebook

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το προβλημα ξεκιναει απο την κοινωνια,

αλλα τοτε ανοιγει η συζητηση παρα πολυ, μεχρι ξεχαρβαλωματος.

Οταν αρχιζεις και ψαχνεις τι συμβαινει με ακριβεια, τοσο χανεις το μπουσουλα.

Διάβασε προσεκτικά αυτό που έγραψα και πες μου, γιατί το πρόβλημα ξεκινάει από την κοινωνία;

Αφού η κοινωνία είμαστε εμείς, εμείς την δημιουργούμε και την ανανεώνουμε με τους απογόνους μας. Αν λοιπόν βγάζουμε σωστούς απογόνους, άσχετα με το τί τραβάμε εμείς από την υπάρχουσα κοινωνία, η κοινωνία μέσα σε μία-δύο γενιές δεν θα διορθωθεί, αφού θα εμπλουτίζεται πλέον με σωστούς ανθρώπους και εμείς οι διεφθαρμένοι θα της αδειάζουμε τη γωνιά;

Τα πράγματα είναι πολύ πολύ απλά, εμείς τα κάνουμε δύσκολα, για να καλύψουμε τον πισινούλη μας. Το σύστημα είναι ένοχο, άτιμη ζωή, ρουφιάνα κοινωνία και τα λοιπά. Δεν τα λέω αυτά σε εσένα προσωπικά, σε εμένα τα λέω, γιατί και εγώ κάνω τα ίδια.

Ξέρετε πόσες φορές έχω πει ότι δεν θα ανακατευτώ σε τέτοιες συζητήσεις και όμως το κάνω; Και κάθε φορά το μετανοιώνω. Αρκετά από εμένα, καλή τύχη σε όλους μας.

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα πάντα ξεκινούν από το σπίτι. Το παιδί και το σκυλί όπως τα μάθεις. Αν τα σπίτια ήταν εντάξει, τότε και η κοινωνία θα ήταν μια χαρά.

Με αυτό που έγινε στη Χίο όμως μετά τα Χανιά (έδωσε link ένα παιδί στην προηγ. σελίδα), το βλέπω το πράγμα να γίνεται μόδα πλέον...

Δημοσ.
Διάβασε προσεκτικά αυτό που έγραψα και πες μου, γιατί το πρόβλημα ξεκινάει από την κοινωνία;

Αφού η κοινωνία είμαστε εμείς, εμείς την δημιουργούμε και την ανανεώνουμε με τους απογόνους μας. Αν λοιπόν βγάζουμε σωστούς απογόνους, άσχετα με το τί τραβάμε εμείς από την υπάρχουσα κοινωνία, η κοινωνία μέσα σε μία-δύο γενιές δεν θα διορθωθεί, αφού θα εμπλουτίζεται πλέον με σωστούς ανθρώπους και εμείς οι διεφθαρμένοι θα της αδειάζουμε τη γωνιά;

η σκεψη σου αν και σωστη ειναι πολυ απλοικη.

Προσπαθεις με μαθηματικα να δεις πως διορθωνεται μια τετοια κατασταση.

Η κοινωνια ειμαστε εμεις, εμεις μαζι με τις ανασφαλειες μας, τις δυσκολιες μας, μια κοινωνια φοβικη σε αρκετο βαθμο απο ολες δυτικου τυπου.

Οπως γνωριζεις οι ανταγωνισμοι μεταξυ των μελων της, αυξανονται αντι να μειωνονται, οι οροι διαβιωσης γινονται πλεον οροι επιβιωσης.

Δεν ειναι θεμα σωστων η λαθος ανθρωπων, αλλα διαφορετικων ορων της καθημερινοτητας οι οποιοι δεκαετια με δεκαετια γινονται ολο και πιο σκληροι.

Εμεις γεννηθηκαμε σε ηρεμους καιρους και σημερα φτιαχθηκε γενια G700.

Αυτο κληροδοτησαμε αγαπητε.

Οι G700 αραγε τι θα αφησουν πισω τους, αν υποθεσουμε οτι δεν αλλαζει τιποτα?

Η ακομα αν υποθεσουμε οτι η ελληνικη οικογενοια δεν μπορει πια να πριμοδοτει τα μελη της οπως ειναι σημερα? (μιλαω για το λαδι απο το χωριο, την βοηθεια του μπαμπα οπως αυτη εκφραζεται, το περιθωριο να εχεις πρωτη κατοικια και αλλα πολλα)

Εγω ειμαι στο οριο να πω οτι θα αποκτησω απογονους και τεινω σε αρνητικη αποψη με βαση τα δεδομενα που βλεπω. Εχω βεβαια τις συναισθηματικες μου εξαρσεις αλλα αυτες κατευναζονται απο αυτα που ζω.

Πες μου ενα λογο να αποκτησω παιδια σημερα,

οταν γνωριζω οτι και τα παιδια του θα ειναι χρεωμενα (οπως εγω) μεχρι τα μπουνια και τα εγγονια μου επισης.

Εκτος αν αρχιζω να παιζω τζοκερ και αμα μου κατσει, ευχαριστως να κανω 5.

Αλλιως εχω πολλους ενδοιασμους στο να γινω συνυπευθυνος στο να υπαρχουν σκλαβοι στη κοινωνια του αυριο.

Καποια στιγμη, καποιοι, πρεπει να βαλουν ενα στοπ.

Αν ειναι να ζει ενας ανθρωπος, πρεπει να ζει με ορους αξιοπρεπειας και οχι με τους σημερινους ορους.

Βεβαιως ο καθενας κανει οτι θεωρει σωστο, αλλα την δικη μου σταση την θεωρω υπευθυνοτητα, αλλιως το μονο ευκολο ειναι να αρχισω το βραδυνο σπορ για να λεω οτι ειμαι και εγω αντρας οπως ολοι.

Δημοσ.

Χθεσινό κι... ασχολίαστο: Ερώτηση:

"Ποιος πνεύμονας του ανθρώπου είναι μεγαλύτερος και γιατί;"

Απάντηση:"Ο φάρυγγας"!

Σε θέμα που διδάχθηκε και ακουστικά (δάσκαλος), οπτικά (πρόπλασμα) και με τη βοήθεια του λογισμικού του ΥΠΕΠΘ!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δημοσ.

Καλά, δε λέει τίποτα αυτό, και στον κολλητό μου σε ιδιαίτερο στην ερώτηση "Ποιος ανακάλυψε την άνωση" η απάντηση (σοβαρή) ήταν "ο Μπεκενμπάουερ".

Γενικά είναι χάλια το επίπεδο, αλλά μην πιανόμαστε από έναν καθυστερημένο.

Δημοσ.
Η κουβέντα πρέπει να έχει κάνει ~6 λούπες μέχρι τώρα.

Αν μέτρησα καλά.

Πφφφ θελετε ακομα ...για να μας φτασετε....

Πρεπει να ειμαστε στην 265η περιπου, για το εαν ο Κλειζα ειναι 4αρι..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ρε παιδιά γίνεται τώρα το ίδιο συμβάν και στο σχολείο μου.. Τι γίνεται ρε ;

link or didnt happen....:P

Δημοσ.

:lol: Σωστός ο FarCry!

Και insider infos, αν έχεις... :lol:

Βρε δεν αφήνετε τα hategroups στο Facebook και να επιδοθείτε σε πιο θετικές προσπάθειες/ασχολίες, λέω εγώ;

Δημοσ.

:P Τώρα είναι ακόμα στα "σκαριά" το όλο σκηνικό. Έχει στηθεί γκρουπάκι στο facebook που βρίζει την καθηγήτρια και έχουν ανέβει φωτογραφίες της και αυτή λέει ότι θα καλέσει εισαγγελέα.. Είδωμεν

Αν θες το λινκάρω το γκρουπάκι.. Θες ; E ; E ; Σε τρώει έτσι ; :P

Δημοσ.
:P Τώρα είναι ακόμα στα "σκαριά" το όλο σκηνικό. Έχει στηθεί γκρουπάκι στο facebook που βρίζει την καθηγήτρια και έχουν ανέβει φωτογραφίες της και αυτή λέει ότι θα καλέσει εισαγγελέα.. Είδωμεν

Αν θες το λινκάρω το γκρουπάκι.. Θες ; E ; E ; Σε τρώει έτσι ; :P

εγω σου δινω μια ιδεα για να καθαρισεις την καθηγητρια μια και καλη ;)

Καθηγήτρια από τη Βρετανία έβαλε τέλος στη ζωή της γιατί έγινε δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της στο facebook.

http://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=18093

Δημοσ.
εγω σου δινω μια ιδεα για να καθαρισεις την καθηγητρια μια και καλη ;)

Καθηγήτρια από τη Βρετανία έβαλε τέλος στη ζωή της γιατί έγινε δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της στο facebook.

http://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=18093

:confused: Πωω ότι να ναι, κρίμα ρε...

Δημοσ.
Στην σύνταξη ΕΔΕ, προχωρά Διευθυντής Λυκείου της Λάρισας, μετά την καταγγελία μαθήτριας σε βάρος 40χρονου καθηγητή του Σχολείου, ότι της έστελνε άκρως ερωτικά και άσεμνα βιντεάκια μέσω… facebook...

Η μαθήτρια παρουσιάστηκε με… υλικό στον Λυκειάρχη για να στοιχειοθετήσει την καταγγελία της

O Καθηγητής που όντως διαθέτει ιστοσελίδα στο facebook , αρνείται ότι έπραξε κάτι τέτοιο και ότι έστελνε μόνο χιουμοριστικά βιντεάκια προς μαθητές «φίλους» του μέσα από την σελίδα του…

http://www.trikalanews.gr/article/9023/

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε τον πορνογερο :shifty::shifty::shifty:

---------- Προσθήκη στις 20:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:31 ----------

«Παγίδα» αποδείχθηκε για μια 16χρονη μαθήτρια η συνομιλία με συνομήλικό της στο facebook. Για εβδομάδες η μαθήτρια από το Π. Φάληρο επικοινωνούσε διαδικτυακά με νεαρό, κι όταν δημιουργήθηκε μεγάλη οικειότητα, η 16χρονη έφηβη «άνοιξε» τα χαρτιά της. «Αποφάσισαν, λοιπόν, να συναντηθούν την περασμένη Πέμπτη σε κεντρικό καφέ της περιοχής», εξιστορεί στην «Κ» ο δικηγόρος της μαθήτριας, κ. Δημήτρης Κατωπόδης. «Οταν όμως πλησίασε, αντίκρισε μια μεγάλη παρέα, πέντε κοριτσιών και δύο αγοριών, μεταξύ των οποίων και συμμαθήτριές της που την περιγελούσαν -“νιώθεις μοναξιές, ε;”»

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_24/02/2010_391939

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε τον πορνογερο :shifty::shifty::shifty:

ε ρε τι γίνεται στον κόσμο... Ο καθένας με την κ*ύλα του seriously

---------- Προσθήκη στις 22:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ----------

«Παγίδα» αποδείχθηκε για μια 16χρονη μαθήτρια η συνομιλία με συνομήλικό της στο facebook. Για εβδομάδες η μαθήτρια από το Π. Φάληρο επικοινωνούσε διαδικτυακά με νεαρό, κι όταν δημιουργήθηκε μεγάλη οικειότητα, η 16χρονη έφηβη «άνοιξε» τα χαρτιά της. «Αποφάσισαν, λοιπόν, να συναντηθούν την περασμένη Πέμπτη σε κεντρικό καφέ της περιοχής», εξιστορεί στην «Κ» ο δικηγόρος της μαθήτριας, κ. Δημήτρης Κατωπόδης. «Οταν όμως πλησίασε, αντίκρισε μια μεγάλη παρέα, πέντε κοριτσιών και δύο αγοριών, μεταξύ των οποίων και συμμαθήτριές της που την περιγελούσαν -“νιώθεις μοναξιές, ε;”»

ε ρε τι γίνεται στον κόσμο... Ο καθένας με την κ*ύλα του seriously
10 χαρακτήρεεεεεες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...