Προς το περιεχόμενο

Μαθήτρια αποβάλλεται λόγω... Facebook

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λεω οτι ειχε δικαιωμα να προσφυγει στη δικαιοσυνη, αν θεωρουσε οτι θιγοταν η προσωπικοτητα της. Ασχετα με την εκβαση αυτου του εγχειρηματος.

ναι.... και εγω μπορω να παρω τον παρον διαλογο μας και να καταθεσω μυνηση γιατι με συκοφαντεις.

Δεν εχει σημασια τι λες εσυ, εγω ετσι μπορει να πιστευω και παιζει να το κανω.

Ο καθενας μπορει να θιγεται, γιατι τον κοιταξα και βλεφαριασα το ματι μου, δεν μας λεει πολλα αυτο.

Δεν νομιζω οτι ο παιδαγωγικος και παιδευτικος ρολος του εκπαιδευτικου, αλλα ουτε και ο ρολος του μαθητη - με τις συνυφασμενες υποχρεωσεις και δικαιωματα, εξαντλουνται στα ορια που θετεις, τουλαχιστον οχι εαν μιλαμε για Παιδεια. Νομικα οπως εγραψα, δεν ξερω τι ισχυει, αλλα πιθανολογω πως ο διευθυντης ειναι νομικα καλυμμενος.

οταν ο εκπαιδευτικος μετατρεπεται σε δικαστη, παυει να ειναι εκπαιδευτικος.

Στο προκειμενο οσοι ενεμπλακησαν, πεταξανε την κιμωλια στην ακρη και πιασανε το σφυρι.

Αυτη ειναι η αποψη μου.

Αν θεωρεις πως το θεμα ειναι της κοινοτητας, συμφωνεις με την παραπομπη του στον Συλλογο?

διαφωνω στο πως εχουν στηθει αυτοι οι συλλογοι, πιστευω οτι τετοια προβληματα πρεπει να λυνονται με συλλογικη διαδικασια αλλα οχι τετοια που να θυμιζει δικαστηριο.

Οι κυριοι αυτοι δικασαν και καταδικασαν και ετσι νομιζουν οτι ελυσαν το προβλημα τους. Εκεινο που δεν φαινεται ειναι ποσα καινουρια δημιουργησαν η θα δημιουργησουν στο μελλον.

Ενα περιβαλλον που θα της επετρεπε να λεει οτι θελει προς οποιον θελει, χωρις συνεπειες, θα ηταν πιο ωφελιμο για την ιδια σε βαθος χρονου, κατα την αποψη σου?

σε μια αλλη κοινωνια τετοια συζητηση θα ειχε νοημα.

Ζωντας στο σημερα οχι.

Ειναι ζητουμενο ομως αν απο αυτο παμε σε ενα απολυταρχικο κλιμα στα σχολεια νεου τυπου που βλεπω να ανοιγονται και φαινεται οτι απομακρυνονται απο καθε εννοια επ-παιδευτικης δραστηριοτητας.

Εκτος αν αυτο που θελουμε ειναι ρομποτοποιημενους πολιτες που να ζουν με το βουρδουλα και οχι μονο.

Σημεια των καιρων μαλλον, μιας και περναμε σε νεους καιρους που επιβαλλουν πιο πειθαρχημενους πολιτες και οχι απαραιτητα σκεπτομενους.

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η τιμωριες πρεπει να ειναι ομως μεσα σε λογικα πλαισια.Πιστευω οτι οι τιμωριες π κανονικα θα επρεπε να επιβαλονται στους μαθητες θα επρεπε να ειναι συμβολικες.Με το να την διωκσουν απο τ σχολειο δεν τρεχει και τιποτα.Μιας και ειναι παιδι θα τ αρεσει κιολας επειδη θα χασει σχολειο.Ας τους βαλουν αντι για αποβολη μια διαφορετικη ποινη.Οπως το να κανουν μια συγκεκριμενη δουλεια για τ σχολειο.Να εκτεισουν χειρονακτηκες ποινες.Πιστευω θα ειναι καλυτερα επειδη η τιμωρια(η επιπτωση για καποια πραξη) θα ειναι μεν πιο σοβαρη και θα εχει μια ουσια(πραγματικη)..και οσο αναφορα για τα πολιτικα κομματα συμφωνω μαζι σ. απο εκει ξεκιναν ολα.Το πως αντιμετωπιζετε η Παιδια.

Μαζι σου! Αλλα εδω παμε σε αλλη συζητηση!

@tornado φυσικα και δεν θελουμε ρομποτοποιημενους πολιτες, φυσικα και υπαρχουν ''καθηγητες'' και ''διευθυντες'' κατ' επιφαση μονο και οτι κατ' ουσια, οι οποιοι ειναι εντελως ανικανοι για τη δουλεια που κανουν, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουμε να τσουβαλιαζουμε τους παντες και τα παντα και να μην εντοπιζουμε συγκεκριμενες ευθυνες και παραλειψεις μαθητων..

Δημοσ.
έχω τέτοια αποθημένα που πίστεψέ με αν ήσουν στη θέση μου θα έλεγες τρις χειρότερα. λόγω εμπειριών. απλά θέλω να δω εσείς τι θα κάνατε αν ήσαστε καθηγητές τώρα. όχι για το περιστατικό, γενικά. μόνο τοτε ίσως να καταλαβαίνατε τι εννοώ. πες το χαζό κόμπλεξ, όμως έτσι νιώθω

offtopic:

τι περιμένεις από "αγγελούδια" που φυσικά ψηφίζουν το μεγαλύτερο λαμόγιο στο 15μελές (και αργότερα τον αντίστοιχο υποψήφιο), και αυτός τι κάνει? πέρνει ποσοστά από πάρτι που διοργανώνει κάθε μήνα μαζί με προέδρους άλλων καλών σχολείων. fun fact: έχει μείνει κάμποσες χρονιές σε κάθε τάξη και το έχει κάνει σχεδόν επάγγελμα.

δεν αντέχω ρε να βλέπω αυτή την κατάντια γύρω μου ρε. έχω αγανακτήσει με το κάθε αγγελούδι πια.

Κι εγώ. Δεν είμαι καθηγητής ούτε δάσκαλος, αλλά υπήρξα από τα "καλά" παιδιά όντας ταυτόχρονα και σχετικά "in" οπότε ξέρω για τι μαλακίδια μιλάμε.

Αλλά, όπως και αν σου ακουστεί, αν δεν την παλεύεις, άλλαξε δουλειά. Κανείς δεν είπε πως είναι εύκολο.

Δημοσ.

Επαναλαμβανω την ερωτηση, μιας και δε βλεπω να απαντιεται στα σιγουρα.

Για ποιο λογο τελικα εφαγε την ποινη η μαθητρια; Για το FB η για το video (για το οποιο η φιλεναδα της σιγουρα εφαγε 3 μερεσ)

Δημοσ.
Κι εγώ. Δεν είμαι καθηγητής ούτε δάσκαλος, αλλά υπήρξα από τα "καλά" παιδιά όντας ταυτόχρονα και σχετικά "in" οπότε ξέρω για τι μαλακίδια μιλάμε.

Αλλά, όπως και αν σου ακουστεί, αν δεν την παλεύεις, άλλαξε δουλειά. Κανείς δεν είπε πως είναι εύκολο.

μαθητής είμαι.

Δημοσ.
Πω. Κλασικός τύπος που όταν δεν του απαντάνε στο μήνυμα κάνει και αναπάντητη =ρ

Και θα συνεχισει να ειναι κλασσικος, οσο κανενας δεν ξερει το λογο της αποβολης, αλλα ολοι αυθαιρετα εχετε σιγουρεψει οτι ειναι λογω fb.

Αν δε σου αρεσουν οι αναπαντητες μου, μπορεις απλα να τις προσπερασεις, μην μπαινεις στο τριπακι να απαντας σε ενα κλασσικο τυπο.

Δημοσ.

Όχι αυθαίρετα, η είδηση αναφέρεται στο φέησμπουκ. Αν εσύ ανακάλυψες την Αμερική μπορείς να το ψάξεις και να καταρρίψεις το σύμπαν μετά παραθέτοντάς μας την πραγματική αιτία της αποβολής της.

Και τσιλ, μάθαμε όλοι και στραβώνουμε με το παραμικρό.

Δημοσ.

Ο tornado μου έδωσε ιδέα.

Η μαθήτρια να φτιάξει στο fb group "Λατρεύω την καινούρια μου διευθύντρια"

Και να απαιτήσει να πάρει έπαινο γι'αυτό.

Αν όχι να κανει καταγγελία στη δευτεροβάθμια για ανιση συμπεριφορά.

Γιατί όσο δόκιμο είναι να τιμωρηθεί κάποιος για ενα γκρουπ στο fb άλλο τόσο πρέπει να είναι να βραβευτεί.

Δημοσ.

Γιατί όσο δόκιμο είναι να τιμωρηθεί κάποιος για ενα γκρουπ στο fb άλλο τόσο πρέπει να είναι να βραβευτεί.

Δεν λειτουργεί έτσι ο κόσμος όμως. Τα όμορφα συναισθήματα απέναντι σε οποιονδήποτε διευθυντή αντιμετωπίζονται αυτομάτως με καχυποψία επειδή δεν υπάρχει τέτοιου είδους ειλικρίνεια σήμερα. Αντιθέτως ο χλευασμός είναι ότι πιο αγνό υπάρχει και όταν κάποιος σε βρίσει, ξέρεις οτι το εννοεί. Άρα ενώ στην πρώτη περίπτωση δεν επιβραβεύεσαι διότι δεν μπορεί να αποδειχθεί ο πραγματικός λόγος των φιλοφρονημάτων σου, στη δεύτερη την πληρώνεις χωρίς δεύτερη σκέψη επειδή είναι βέβαιο οτι είσαι ειλικρινής.

Επίσης, ο έπαινος δεν απαιτείται. Δίνεται. Όπως και η τιμωρία (εκτός άμα γουστάρει ο άλλος..).

Δημοσ.

μεσα στην λόγικη του παραλογου,

ολα ειναι πιθανα....

B)

---------- Προσθήκη στις 17:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ----------

και όταν κάποιος σε βρίσει, ξέρεις οτι το εννοεί.

δεν γνωριζω λεπτομεριες,

αλλα αν υποθεσουμε οτι η πιτσιρικα κατεθεσε οτι μισει την καθηγητρια της και αυτο θεωρειται υβρις,

το εχουμε χασει το κορμι πατριωτη.

Προβλεπω το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο,

να διδασκεται οσονουπω στις φιλολογικες σχολες ως εκπαιδευτικο πονημα.

Και κατι ελαφρα ασχετο,

στο στρατο αμα αντιμιλησεις σε στρατηγο η του πεις οτι τον μισεις,

πιθανον να σε περνανε στρατοδικειο και να σε ξηλωνουν.

Αλλα μη πουμε οτι και ο στρατηγος κανει μυνηση και κερδιζει την δικη γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε: τα αυτονοητα δηλαδή.

Δημοσ.

Άλλη φορά ας την κρεμάσουμε να τελειώνουμε.

Αυτό το forum απαιτεί να περιμένετε 30 δευτερόλεπτα μεταξύ της δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε ξαναδοκιμάστε σε 6 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.
Η κουβέντα πρέπει να έχει κάνει ~6 λούπες μέχρι τώρα.

Αν μέτρησα καλά.

Λόγω έλλειψης στοιχείων. Αν είχαμε καποιο νεο θα αναζωπυρωνοταν το ενδιαφέρον :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...