teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Υπολογίζω ότι χρειάζονται τρία με τέσσερα PhD, τουλάχιστον τέσσερις ξένες γλώσσες και οπωσδήποτε membership στη MENSA για να κατανοήσει κανείς ότι ένας εκπαιδευτικός εκπαιδεύεται για το πώς θα αντιμετωπίζει τα παιδιά (όχι τους πάντες στη ζωή του, αλλά τα παιδιά τουλάχιστον) και γι' αυτό αναμένεται μια συγκεκριμένη συμπεριφορά από τον ίδιο, καθώς και ότι η κοινωνία τον πληρώνει γι' αυτό - ενώ το παιδί δεν είναι καν πλήρως ανεπτυγμένος εγκέφαλος, χώρια όλα τα υπόλοιπα. Αλλά όταν τα ίδια άτομα που δε μπορούν να καταπιούν αυτό το γεγονός (το οποίο θα έπρεπε να είναι αρκετά σαφές, κατά την προσωπική μου άποψη, σε οποιονδήποτε έχει εγκέφαλο βαρύτερο του μισού κιλού, αλλά ίσως κάνω λάθος) καταφεύγουν και σε εμετικές, δήθεν εύστοχες, ερωτήσεις/ατάκες οι οποίες οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι έξυπνες, με πιάνει μια απελπισία, μια μαυρίλα.
gtaivpc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 .... μμmmμμμ i give up. και ποιοι δεν κράζουν πολλους απο τους καθηγητες τους. ούτε και η πλειοψηφια ισούται με το δίκαιο. τεσπα για να μην γραφω σελιδες, ΑΣΧΕΤΑ αν με το νομο η διευθύντρια έχει αδικο και εκανε καταχρηση εξουσιας και αξιζει να τιμωρηθει, εγω αισθανομαι πως σωστα την εδιωξε, διοτι εχει χαθει καθε οριο. επαναλαμβανω πως δεν ειναι 4. επαναλαμβανω ας μην ειναι δικαιο στα χαρτια εστω και απο κομπλεξ μου αισθανομαι πως εγινε κατι σωστο επιτελους. πως καποιος υπεστη συνεπειες. κραχτε με, αλλα δυστηχως αμα επρεπε να δωσω ορισμο στους εφηβους του σημερα θα ερχομουν κοντα σε κατι τετοιο: fucking fucked up piece of fucking shit. κυριως λογω των γονιων/συγγενων αλλα και ευρυτερου περιβαλλοντος. αποβλήθηκε διότι μία (κατ' όνομα για εμένα) εκπαιδευτικός εκμεταλλεύτηκε τη θέση της για προσωπική εκδίκηση. δφασγαγσδ. λες και εχουν κανενα λογο ολοι οι εκπαιδευτικοι αυτα τα λαμογια οι χουντικοι που κοβουν τα φτερα των αγγελων. οχι μωρε, για να σπασει πλακα το εκανε. της ειπε και ενα "my gun's bigger than yours" και την εστειλε. δεν εχει νοημα οτι και να γραψω tbh
Aztec Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Υπολογίζω ότι χρειάζονται τρία με τέσσερα PhD, τουλάχιστον τέσσερις ξένες γλώσσες και οπωσδήποτε membership στη MENSA για να κατανοήσει κανείς ότι ένας εκπαιδευτικός εκπαιδεύεται για το πώς θα αντιμετωπίζει τα παιδιά (όχι τους πάντες στη ζωή του, αλλά τα παιδιά τουλάχιστον) και γι' αυτό αναμένεται μια συγκεκριμένη συμπεριφορά από τον ίδιο, καθώς και ότι η κοινωνία τον πληρώνει γι' αυτό - ενώ το παιδί δεν είναι καν πλήρως ανεπτυγμένος εγκέφαλος, χώρια όλα τα υπόλοιπα. Αλλά όταν τα ίδια άτομα που δε μπορούν να καταπιούν αυτό το γεγονός (το οποίο θα έπρεπε να είναι αρκετά σαφές, κατά την προσωπική μου άποψη, σε οποιονδήποτε έχει εγκέφαλο βαρύτερο του μισού κιλού, αλλά ίσως κάνω λάθος) καταφεύγουν και σε εμετικές, δήθεν εύστοχες, ερωτήσεις/ατάκες οι οποίες οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι έξυπνες, με πιάνει μια απελπισία, μια μαυρίλα. Μην έρχεσαι σε προσωπική αντιπαράθεση. ---------- Προσθήκη στις 01:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:11 ---------- Το θέμα είναι γελοίο για αυτό και μίλησα έτσι. Η κοπέλα έπραξε λάθος και τιμωρήθηκε λάθος. Έπρεπε όμως να τιμωρηθεί. Καλό βράδυ από τον μισό κιλό εγκέφαλο ....
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μην έρχεσαι σε προσωπική αντιπαράθεση. Δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση. Απλά εκφράζω την πεποίθησή μου ότι ο συνηθισμένος άνθρωπος κατανοεί αν τα πράγματα που συγκρίνει είναι όμοια και, πιο συγκεκριμένα, ότι αυτά που συγκρίνεις εσύ στο προηγούμενο ποστ σου είναι ανόμοια (αν και μπορώ να φανταστώ μερικές logical fallacies με τις οποίες θα μπορούσε να τα περάσει κανείς - για κανένα πεντάλεπτο το πολύ - για όμοια). Αναγνωρίζω, όμως, ταυτόχρονα, ότι αυτή η πεποίθησή μου (το ότι δηλαδή η ανομοιότητά τους είναι προφανής) μπορεί να είναι λάθος (γράφω ο ίδιος, μάλιστα συγκεκριμένα: "αλλά ίσως κάνω λάθος"). Σε κάθε περίπτωση, συγκρίνεις (είτε εν γνώσει σου είτε εν αγνοία σου) δύο τελείως ανόμοια πράγματα, υπονοώντας μάλιστα (όπως φαίνεται από τον τόνο του ποστ σου) και ένα αποτέλεσμα της σύγκρισης, πράγμα αρκετά παραπλανητικό για όποιο λόγο κι αν γίνεται. Δεν σε λέω μισό εγκέφαλο, μια χαρά ολόκληρος είσαι.
Aztec Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεν πήγα να κάνω σύγκριση ότι μια καθηγήτρια κάνει αυτό το πράγμα προς μια μαθήτρια/τη απλά σκέφτηκα να άνοιγε η καθηγήτρια group σε κόντρα της μαθήτριας και να έμπαιναν όλοι οι καθηγητές. Απλά μου φάνηκε αστείο το σκηνικό. Για αυτό και τα χαμογελάκια στο τέλος. Τέσπα αυτά έχει ο γραπτός λόγος. Δεν είμαι και λογοτέχνης.
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τότε προφανώς το παρεξήγησα εντελώς, περισσότερο λόγω κεκτημένης ταχύτητας από το υπόλοιπο thread παρά από δικό σου φταίξιμο. Σου ζητώ συγγνώμη.
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Το να αποβληθηκε για τον ιδιο λογο που αποβληθηκε και η συμμαθητρια της με 3 μερες, ειναι τελικα ψεμα; 1111111111
sam sam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τι σχέση έχει η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος με την συκοφαντική δυσφήμηση; οεο; ! Αν ο καθένας μας νιώθει ότι προσβάλεται δεν έχει παρά να πάει δικαστικα... Επειδή έχει την εξουσία πάνω στον φερόμενο ως ένοχο δεν μπορεί να τον δικάζει... Τουλάχιστον αυτό λέει η λογική μου... Και ανήλικο να είναι πάλι μπορεί να κάνει πολλά μέσω άλλων οδών και όχι του σχολείου... Θα ήθελα να μάθω γιατί τιμωρήθηκαν; γιατί είπαν κάτι που πιστεύουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια... Αμφιβάλω για τις παιδαγωγικές γνώσεις-μεθόδους που ακολουθούν... Όχι ότι και στην σχολή μας αυτοί που και τις μαθαίνουν ότι έχουν... (αλλά τέλος πάντων...για την ασπαιτε Μιλάω) Πότε δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται τιμωρία το να βγάλεις από την τάξη κάποιον, που απλά δεν θέλει να μάθει, πόσο μάλλον να τον αποβάλεισ... Θέλει μυαλό, τίποτα άλλο. Αν είσαι σωστός και μπορείς να διδάξεισ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... Γιατί δεν είχαμε πότε πρόβλημε με καθηγητές που μπορούσαν να διδάξουν; ενώ με κάποιος άλλους...... (και όταν λέμε διδάσκω, δεν μιλάω μόνο για το μπλα μπλα και το να βγάλουμε την ύλη....) Από τα δικα μου σχολικά χρόνια όσους βριζαμαι το κάναμε για κάποιο λόγο κάτι είχαν... ή καλύτερα δεν είχαν! Ε...δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να το έκανε. Που και για προσωπική προβολή να το έκανε πάμε στο κομμάτι της ψυχολογίας κανονικά και κανονικά ψάχνουμε τους λόγος που την έκαναν να δημιουργήσει αυτό το γκρουπ και απλά προσπαθούμε να το διορθώσουμε... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΝΟΟΎΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΉ ΑΛΛΑΓΉ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ... Αλλά τι λέω... Όταν το 80% από τους μελλοντικούς καθηγητές των παιδιών σας διαλέγουν αυτό το επάγγελμα για το "δημόσιο"... (το νούμερο δεν είναι τυχαίο, αντιπροσωπεύει το έτος μου)... Φυσικά και δεν έκαναν καλά! Φυσικά και έπρεπε να σκεφτούν αν φταίνε οι ίδιοι-ίδια πρώτα! Φυσικά και έπρεπε να ψάξουν βαθύτερα για τους λόγους που το έκανε ή που δεν το έχουν κάνει ακόμα και άλλοι!... Αλλά τι λέω... Από την στιγμή που δεν ήμουν μπροστά δεν μπορώ να πω πως φταίει αλλά αποβολή- δε δίνει για εμένα πότε... (ορθογραφική διόρθωση... Όταν μπω από τον υπολογιστή... Γιατί από το κινητό δεν ...)
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 ΑΣΧΕΤΑ αν με το νομο η διευθύντρια έχει αδικο και εκανε καταχρηση εξουσιας και αξιζει να τιμωρηθει, εγω αισθανομαι πως σωστα την εδιωξε Αυτό είναι το συμπυκνωμένο 90% ενός σκεπτικού με άσχημο όνομα, ε. Δεν είναι ακριβώς υγιές, ε. Να το δούμε λίγο, ε.
JohnEngineer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.. Ακόμα και το τελευταίο αλητάκι του σχολείου έχει δικαίωμα να έχει κρίση και γνώμη για ένα πειραγμένο εκπαιδευτικό.. Απο παιδί και τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.. Το χειρότερο άλητάκι να ήταν η μαθήτρια δεν είναι παρά ενα παιδί.. Τα παιδιά εκπαιδεύονται να δέχονται σάν δεδομένο την κλίκα.. τα κοράκια που δεν βγάζουν το μάτι το ένα το άλλο.. την λογική της συντεχνίας.. Μάθε να βγάζεις το σκασμό για το καλό σου... Λυπάμαι αλλα ανεξάρτητα απο οικονομικές κρίσεις.. το πρόβλημα της Ελλάδας ήταν είναι και θα είναι για πάντα η ΠΑΙΔΕΙΑ.. Όι Ελληνες σάν λαός.. σάν μέσος όρος.. δέν έχουν παιδεία.. και θέλουν να μετάδώσουν και παιδεία στα παιδιά μεταναστών και να τους ελληνοποιήσουν.. Χειρότεροι θα γίνουν οι άνθρωποι... Λυπηθείτε τους! Το πιό πλούσιο και οργανωμένο κράτος να είχαμε τώρα.. σε λίγα χρόνια πάλι ένα μάτσο χάλι θα γίνουμε... Ο λόγος? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ...
Höfdingadrapa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ με τον αποπάνω και ξανά ρωτώ: Αν την κοπέλα (τους γονείς της) την τιμωρούσαν μέσω της δικαστικής οδού, δεν θα ήταν χειρότερα; Τι θα μπορούσαν να της κάνουν; Πείτε κάποιος ρε.
Garnele Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Και θα δικαιωνόταν η μαθήτρια.
tornado Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ή θα την έδιωχναν απτο σχολείο ή θα έκανε μύνηση η καθηγήτρια στους γονείς της κοπέλας και θα τους ξεπαράδιαζε. Έχει και η καθηγήτρια δικαιώματα ξέρετε οχι μόνο η μαθήτρια.... θα εκανε μυνηση η καθηγητρια επειδη μια μαθητρια της, την μισουσε? Και θα υπηρχε δικαστηριο το οποιο θα την καταδικαζε? Με βαση ποιου νομου? Υπαρχουν δικαιωματα καθηγητων που πρεπει οι μαθητες να μην τους μισουν? Περα απο το νομικο, εμενα μου κανει εντυπωση ο χειρισμος της καθηγητριας σχετικα με το οτι μια μαθητρια της εκδηλωσε τετοια συναισθηματα. Υποτιθετε οτι εχει ενα παιδαγωγικο εργο και οτι δεν ειναι μια υπαλληλος στο δημοσιο πισω απο ενα γκισε.
Höfdingadrapa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Και θα δικαιωνόταν η μαθήτρια. Γουάτ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.