Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr .. υπάρχουν άραγε αρνητικά σχόλια για τις προσφορές τους;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανένας να γράψει αρνητικό σχόλιο στο http://www.getitnow.gr ;

Το δημοσιεύουν άραγε ή πάει στα αζήτητα;

Για όσους δεν γνωρίζουν το Getitnow είναι ένα φιλόδοξο και καλοδεχούμενο ιντερνετικό κατάστημα που απλώνει πάγκο σιγά σιγά στα ιντερνετικά δεδομένα (καλή επιτυχία κιόλας).

Στην αρχική του σελίδα έχει μια προσφορά για ένα 24h και ταυτόχρονα μπορείς να αφήσεις το σχόλιο και την αξιολόγησή σου για την προσφορά, συμμετέχοντας έτσι και σε μια κλήρωση. (Πιασάρικη σκέψη)..

Άραγε αρνητικά σχόλια επισκεπτών της σελίδας τα δημοσιεύουν;

Το ερώτημά μου προκύπτει αφού κατέθεσα σήμερα, που έχει ως προσφορά ένα ρολόι, την άποψή μου για το συγκεκριμένο προϊόν. Προφανώς αρνητική. Δεν είδα τη δημοσίευση και παραξενεύτηκα....

Έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτό;

Δεν θέλω να βγάλω πρώιμα συμπεράσματα και γιαυτό καταθέτω το ερώτημά μου εδώ..

Δημοσ.

Κι όμως, το link που έδωσες bluesattack απαντά στο ερώτημα του θέματος. Όντως, υπάρχουν κι άλλοι Insomniacs που ανέφεραν ότι δεν εμφανίστηκαν τα αρνητικά σχόλια που έστειλαν στο εν λόγω site. Αλλά γιατί είναι αξιοπερίεργο κάτι τέτοιο; Ο οποιοσδήποτε λογικός μπίζναμαν :-D το ίδιο θα έκανε (τουλάχιστον όποιος δεν είναι τίμιος σε βαθμό ηλιθιότητας). Αλλού θα πας για να αναζητήσεις κριτική, reviews κλπ. προϊόντων και υπηρεσιών που να έχουν ένα στοιχειώδες επίπεδο αξιοκρατίας, όχι σε αυτόν που τα εμπορεύεται.

Δημοσ.
Κι όμως, το link που έδωσες bluesattack απαντά στο ερώτημα του θέματος. Όντως, υπάρχουν κι άλλοι Insomniacs που ανέφεραν ότι δεν εμφανίστηκαν τα αρνητικά σχόλια που έστειλαν στο εν λόγω site. Αλλά γιατί είναι αξιοπερίεργο κάτι τέτοιο; Ο οποιοσδήποτε λογικός μπίζναμαν :-D το ίδιο θα έκανε (τουλάχιστον όποιος δεν είναι τίμιος σε βαθμό ηλιθιότητας).

Parsifal 1120 σχόλια... που να τα διαβάσω όλα για να εντοπίσω το αντίστοιχο προβληματισμό - χάθηκα.

Παρόλα αυτά αξιοπερίεργο δεν είναι.

Ένδειξη της λογικής του νεοσύστατου καταστήματος όμως είναι.

Αν είναι μάλιστα πέρα από τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες που προσλαμβάνει να προσλάβει και 2-3 γλυφτρόνια (πενευτές πραμάτειας) να καλύπτουν το τμήμα του σχολιασμού...

Αλλά γιατί να το κάνει; Πετάει το δόλωμα - δώρο και το κάνουμε εμείς αυτό- και χωρίς ένσημα.

Αυτοκαταργείται έτσι το φιλελεύθερο στοιχείο του σχολιασμού - δόλωμα του Getitnow που ίσως κάποιος να τσέκαρε για να επιβεβαιώσει την απόφασή του να αγοράσει ή όχι κάτι....

Κάνω κάτι λάθος στο συλλογισμό μου;;;;

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ----------

Αλλού θα πας για να αναζητήσεις κριτική, reviews κλπ. προϊόντων και υπηρεσιών που να έχουν ένα στοιχειώδες επίπεδο αξιοκρατίας, όχι σε αυτόν που τα εμπορεύεται.

Είδα ότι το συμπλήρωσες και οφείλω να συμφωνήσω μαζί σου..

Αλλά βρε παιδιά ας αφήσει και κανένα thumb down .. έτσι για τα μάτια... αυτό το Getitnow..

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι ο κάθε καταναλωτής έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετική βαρύτητα για το κάθε ένα από αυτά, βάσει των οποίων επιλέγει από που θα ψωνίσει. Οι καιροί από οικονομικής άποψης είναι δύσκολοι και κατά τη γνώμη μου, το πόσο φιλελεύθερο σχολιασμό επιτρέπει ένα e-shop στο site του δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα κριτηρίων για να αποφασίσει κανείς αν θα ψωνίσει από εκεί ή όχι.

Δημοσ.
Το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι ο κάθε καταναλωτής έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετική βαρύτητα για το κάθε ένα από αυτά, βάσει των οποίων επιλέγει από που θα ψωνίσει. Οι καιροί από οικονομικής άποψης είναι δύσκολοι και κατά τη γνώμη μου, το πόσο φιλελεύθερο σχολιασμό επιτρέπει ένα e-shop στο site του δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα κριτηρίων για να αποφασίσει κανείς αν θα ψωνίσει από εκεί ή όχι.

Κριτήριο βαρύνουσας σημασίας δεν θα έλεγα ότι είναι.

Απλά όταν ακόμη δεν έχεις ανοίξει καλά καλά και προσπαθείς να χτίσεις μια εικόνα εμπιστοσύνης, (το κοινό αποφασίζει ποιος θα είναι ο "πωλητής" , το κοινό σχολιάζει το προϊόν κλπ) καλό είναι να χρησιμοποιείς λίγο πιο ειλικρινείς μεθόδους από το να μη κοινοποιείς αθώους και ευπρεπείς σχολιασμούς... Φυσικά αυτό είναι δικαίωμά τους.

Και προφανώς μου λύθηκε η απορία, από τη παραπάνω παραπομπή, εάν αυτό συνέβη μόνο σε μένα (ως τυχαίο γεγονός) ή είναι πολιτική.

Ελπίζω ως κατάστημα να στεριώσει και να κάνει καλές προσφορές για όλους μας (δεν το ακυρώνω από το παραπάνω γεγονός).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...