Προς το περιεχόμενο

Παιδεια νεο pc τα φωτα σας

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που εχω βαλει ειναι αυτο

31833660.png

ξεχασα να σου πω οτι θελω να το κρατησω για κανα 2-3 χρονακια

---------- Προσθήκη στις 10:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:25 ----------

31833660.png

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα παιδια παραπανω σου εχουν προτεινει AMD γιατι η συνθεση σου εχει μερικες αστοχιες και ξεφευγεις στην τιμη χωρις να κερδιζεις σε επιδοσεις π.χ. σε επεξεργαστη.Εδω υπαρχουν συγκρισεις οπου δειχνουν τετραπυρηνους πιο γρηγορους απο βαρβατους i7 γιατι εσυ να δωσεις ενα σωρο λεφτα και να βαλεις i5. Τα περιφεριακα τυπου σκληρου , κουτιου κλπ ειναι στο χερι σου οτι σου αρεσει !

p.s. Αν δεις τη διαφορα που εχει η καρτα γραφικων που σου λεει ο αλλος τοτε θα καταλαβεις διαφορα επιδοσεων! Τωρα την παρατηρησα!

Δημοσ.

αρα βαζω amd επειδη ειναι καλυτερη και φθυνοτερη?

---------- Προσθήκη στις 10:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:42 ----------

φιλε μου φτιαχνεις μια συνθεση δικια σου??

Δημοσ.

Ναι ειναι πολυ γρηγορος και γλυτωνεις λεφτα σε μητρικη και μνημες!Θα κανεις και το κομματι σου να βαλεις καρτα γραφικων κλασης ανωτερη!Αν απο κει και περα δε εχεις προβλημα με το budget εχουμε κι αλλες λυσεις που ξεφευγουν αλλα γιατι να πας σε αυτες!

Για μενα η συνθεση ενος pc παει αναλογα με τις αναγκες σου.Gaming - Σερφαρισμα - χρηση προγραμματων της adobe - office προσομοιωσεις σε matlab κι αλλα τετοιου τυπου τα κανεις και με πολυ λιγοτερα λεφτα αρα φαντασου οτι εισαι υπερκαλυμμενος για ολες τις ανγακες που μπορει να εχεις και για αρκετα χρονια!

Δημοσ.

thancks φιλε μου με βοηθησες παρα πολυ και θα ημουν απολυτα ικανοποιημενος αν μου εφτιαχνες μια συνθεση δικια σου με τα parts της επιλογης μου..δλδ βαλε μου οτι mobo,ram,cpu,cpu cooler,καρτα γραφικων

Δημοσ.

81262836.jpg

+ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-750W-Super-Series-CFT-750-14CS.htm

Τζαμπα μπραμα με κουτι οτι σου κανει κεφι! Και μεγαλο τροφοδοτικο.Μνημη αν θες βαλε 4GB (απλα αν εχεις 32bit window τα 3,25 θα βλεπεις μονο)

Με 640 euro βλεπεις πως κανεις την ιδια και καλυτερη δουλεια...Για σκεψου το, επισης εχεις τη δυνατοτητα με λιγα λεφτα παραπανω να πας σε ακομα καλυτερη καρτα γραφικων (οπως ειπα κι απο πανω ειναι αχρειαστη). Γιατι να δωσεις ενα σωρό λεφτα για τα ιδια? Και με AMD που σου λεει κι ο φιλος elise ακομα πιο φθηνα!

Δημοσ.

καλυτερος ο 905. λιγοτερη καταναλωση χωρις να χανει σε επιδοσεις...

την 5770 δεν την χρειαζεται....

με 81 ευρω παιρνει τα πιο γρηγορα 1 ΤΒ. με 66,5 θα παρει τα μισα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...