Προς το περιεχόμενο

Change Icons

peorambo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι μου.έχω έναν εξωτερικό με ταινίες.Στην δουλεία που έχω windows XP είχα κάτσει και είχα βάλει εξώφυλλα σε όλες.Στο σπίτι όμως που έχω windows 7 μου τα δείχνει αλλιώς χωρίς να μπορώ να βάλω εξώφυλλα.ξέρει κανείς τίποτα

6a9c8385.jpg

Δημοσ.

Στα 7 και τα vista έχει αλλάξει ο τρόπος που προβάλλονται οι φάκελοι σε μικρογραφίες

post-63324-129063062063_thumb.jpg

Το επόμενο θέμα είναι αυτό που αντιμετώπισες στον εξωτερικό σου δίσκο.

Όταν ορίζεις σε ένα pc εικόνα, την αναζητεί το σύστημα σε απόλυτο path (π.χ. F:\covers\ghostbusters.jpg), όπου F το γράμμα που παίρνει ο εξωτερικός στο εν λόγω pc.

Αν πάρεις τον δίσκο και τον συνδέσεις σε άλλο pc και πάρει σαν γράμμα το D τότε δεν θα εμφανίζονται οι εικόνες.

Η καλύτερη λύση είναι να μεταφέρεις την εικόνα μέσα στον φάκελο που της αντιστοιχεί και να την ονομάσεις folder.

Η κατάληξη μπορεί να είναι jpg ή png. Η 2η υποστηρίζει και διαφάνεια.

Δημοσ.

Σε κάθε ταινία έχω μέσα στο φάκελο και το εξώφυλλο.Πχ στον Φάκελο με τους 300 εχω (300.mkv,300srt,300 jpg) από ότι διάβασα στο internet ίσως πρέπει να είναι σε μορφή ico αλλά δεν μου βγάζει τίποτα.παιδια SOS γιατι έτσι μου ερχετε να βαλω τα xp μονο και μονο για αυτο τον λογο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστηχώς φίλε mico δεν καταφερα να κανω τιποτα.τα αρχεια ειναι σε jpeg και δεν εχει κανενα κρυφο αρχειο η φακελο.εσυ πως τα εχεις μπορεις να βαλεις καμια φωτο???

Δημοσ.
Δυστηχώς φίλε mico δεν καταφερα να κανω τιποτα.τα αρχεια ειναι σε jpeg και δεν εχει κανενα κρυφο αρχειο η φακελο.εσυ πως τα εχεις μπορεις να βαλεις καμια φωτο???

Φυσικά και μπορώ.

Π.χ. ένας από τους φάκελους είναι ο παρακάτω:

post-63324-129063068446_thumb.png

'Έχω εμφανίσει τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος, καθώς και την κατάληξη των αρχείων.

Η εικόνα έχει το όνομα folder.jpg και το αρχείο thumps.db είναι αρχείο συστήματος.

Μερικές φορές δεν ενημερώνεται σωστά και πρέπει να σβηστεί ώστε να ξαναδημιουργηθεί σωστά.

Αν όλα πάνε καλά, στον φάκελο με τις ταινίες θα πρέπει να δεις κάτι σαν αυτό που δείχνω στο προηγούμενο μήνυμα.

Μήπως δεν έχεις εμφανίσει τις καταλήξεις των αρχείων και ενώ έχει ήδη κατάληξη jpg εσύ προσθέτεις και άλλη μια και το κάνεις folder.jpg.jpg (με δυο jpg);

Δώσε ένα screen από έναν φάκελο με ταινία να δούμε πως τα έχεις.

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα και εγώ με κάτι ταινίες που είχα, στα xp είχαμε την επιλογή μικρογραφίες στους φακέλους και τα έδειχνε όπως στην photo του Peorambo.

Oύτε εγώ έχω βρεί την λύση ακόμα εκτός και εαν υπάρχει κανέναν icon package πρόγραμμα και βολευτούμε.

Δημοσ.
Φυσικά και μπορώ.

Π.χ. ένας από τους φάκελους είναι ο παρακάτω:

[ATTACH]27219[/ATTACH]

'Έχω εμφανίσει τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος, καθώς και την κατάληξη των αρχείων.

Η εικόνα έχει το όνομα folder.jpg και το αρχείο thumps.db είναι αρχείο συστήματος.

Μερικές φορές δεν ενημερώνεται σωστά και πρέπει να σβηστεί ώστε να ξαναδημιουργηθεί σωστά.

Αν όλα πάνε καλά, στον φάκελο με τις ταινίες θα πρέπει να δεις κάτι σαν αυτό που δείχνω στο προηγούμενο μήνυμα.

Μήπως δεν έχεις εμφανίσει τις καταλήξεις των αρχείων και ενώ έχει ήδη κατάληξη jpg εσύ προσθέτεις και άλλη μια και το κάνεις folder.jpg.jpg (με δυο jpg);

Δώσε ένα screen από έναν φάκελο με ταινία να δούμε πως τα έχεις.

Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να βαλεις πως στα δειχνει και εξω απο τον φακελο???

Δημοσ.
Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να βαλεις πως στα δειχνει και εξω απο τον φακελο???

Είναι το screen που έχω στο post #2. Απλά έχω σβήσει τους τίτλους από τις ταινίες.

Αυτό είναι σε vista και 7. Στα XP τα δείχνει όπως στο δικό σου screenshot.

Τα vista έχουν αλλάξει τον τρόπο που δείχνουν το folder pic σε σχέση με τα xp. Προτιμώ τον τρόπο των xp, είναι πιο ωραίος. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον άλλαξαν ώστε να μοιάζει με ντοσιέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...