Προς το περιεχόμενο

Skai streaming απο το εξωτερικο

rodez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να απαντήσω σε θέματα της myPoco Toolbar

αν και τα έχω ξαναγράψει

1. Η myPoco Toolbar δεν κάνει δικό της streaming αλλά

απλα εχει συγκεντωσει τα ελεύθερα κανάλια για να υπαρχουν

όλα μαζί και να μην ψάχνουμε από site σε site

2. Όσο αφορά από που παίρνει το stream του Σκαι ? απλά από το Σκαι!

3. Καταλαβαίνω ότι ο isay είναι δύσπιστος στις toolbar γενικά και καλά κάνει

αλλά θέλω να του αναφέρω ότι στην myPoco Toolbar κάνουμε με μεράκι εδώ και 4 χρόνια ένα δυνατό εργαλείο χωρίς κακόβουλο λογισμικό η κουτοπονηριές με σεβασμό στον χρήστη και με σκοπό να του κάνουμε την web δραστηριότητα του πιο εύκολη και σε μεγάλο βαθμό το έχουμε πετύχει εάν λάβουμε υπόψιν μας τους χιλιάδες χρήστες της και τις θετικές κριτικές που λαμβάνουμε

Τέλος οποιαδήποτε κριτική με επιχειρήματα είναι πάντα καλοδεχούμενη και μας βοηθάει να βελτιωθούμε :-)

Δημοσ.

αν και τα έχω ξαναγράψει

3. Καταλαβαίνω ότι ο isay είναι δύσπιστος στις toolbar γενικά και καλά κάνει

αλλά θέλω να του αναφέρω ότι στην myPoco Toolbar κάνουμε με μεράκι εδώ και 4 χρόνια ένα δυνατό εργαλείο χωρίς κακόβουλο λογισμικό η κουτοπονηριές με σεβασμό στον χρήστη και με σκοπό να του κάνουμε την web δραστηριότητα του πιο εύκολη και σε μεγάλο βαθμό το έχουμε πετύχει εάν λάβουμε υπόψιν μας τους χιλιάδες χρήστες της και τις θετικές κριτικές που λαμβάνουμε

Τέλος οποιαδήποτε κριτική με επιχειρήματα είναι πάντα καλοδεχούμενη και μας βοηθάει να βελτιωθούμε :-)

Αν και βγήκαμε ολοκληρωτικά εκτός topic, οφείλω να ομολογήσω ότι η απάντηση του arkoudi ήταν εντιμότατη και αυτό τον τιμά. Βέβαια η καχυποψία μου δεν κάμφθηκε γιατί παροχός της μπάρας είναι κάποια τρίτη εταιρεία (εκφράζω προσωπική γνώμη).

Δημοσ.

αν και τα έχω ξαναγράψει

Αρα στις περιπτωσεις που υπαρχει γεωγραφικος περιορισμος (και επιχειρω να συνδεθω απο εξωτερικο) δουλευει ή οχι(δεν προλαβα να το δοκιμασω σημερα) ;

Δημοσ.
Αρα στις περιπτωσεις που υπαρχει γεωγραφικος περιορισμος (και επιχειρω να συνδεθω απο εξωτερικο) δουλευει ή οχι(δεν προλαβα να το δοκιμασω σημερα) ;

Δεν γνωρίζω να σου πω 100% , αλλα πότε δεν εχω λαβει email που να με ενημερωνει

για κατι τετοιο καποιος χρηστης ενω αντιθετος με τον Ant1 μου το εχουν αναφερει

*Εαν παντως τελικα την δοκιμασεις την toolbar θα με ενδιεφερε να μας το αναφερεις μηπως και δουμε εναλακτικες λυσεις (κατι εχω υποπσιν μου) ;)

**Απο ποια χωρα του εξωτερικου εισαι ? δεν ξερω εαν αυτο παιζει καποιο ρολο στον Σκαι..

Δημοσ.
Δεν γνωρίζω να σου πω 100% , αλλα πότε δεν εχω λαβει email που να με ενημερωνει

για κατι τετοιο καποιος χρηστης ενω αντιθετος με τον Ant1 μου το εχουν αναφερει

*Εαν παντως τελικα την δοκιμασεις την toolbar θα με ενδιεφερε να μας το αναφερεις μηπως και δουμε εναλακτικες λυσεις (κατι εχω υποπσιν μου) ;)

**Απο ποια χωρα του εξωτερικου εισαι ? δεν ξερω εαν αυτο παιζει καποιο ρολο στον Σκαι..

Ειμαι στο Βελγιο (συνηθως) αλλα το θεμα μου ειναι κυριως με τις μεταδοσεις που ειναι μεσω Internet και εκει υπαρχει γεωγραφικος περιορισμος. Θα προσπαθησω και θα σας πω. Ευχαριστω παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...