varemarious Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα έχω forthnet double play.. έχω κάθε μήνα 60 λεπτά δωρεάν προς κινητά .. Πώς μπορώ μέσα στο μήνα να βλέπω πόσα λεπτά έχω μιλήσει , και πόσα μου απομένουν ακόμα ; για να ξέρω που βρίσκομαι .. υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω ίντερνετ ? μέσω τηλεφώνου ? ευχαριστώ .
chill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μπαίνεις εδώ! Σου έχουν στείλει λογικά χαρτί με το password έτσι δεν είναι? Το account ID είναι ο αριθμός τηλεφώνου σου.
billstamaniac Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 μπαινεις εκει αλλα πρωτα θα πρεπει να εχεις μιλησει μαζι τους για να σου βγαλουν κωδικους
varemarious Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 οι κωδικοί είναι άσχετοι να φανταστώ απο αυτούς που έχω για να συνδέομαι στο adsl.. οπότε θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα της Forthnet
chill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, δεν έχουν σχέση. Αν θυμάμαι καλά γιατί πάει και αρκετός καιρός από τότε που συνδέθηκα με το 2play, πρέπει να τους ειδοποιήσεις ότι θέλεις να ενημερώνεσαι μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας για τα τηλεφωνήματα σου. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση γι' αυτό.
varemarious Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 οκ θα παω στο κατάστημα να το κάνω ευχαριστώ
Lefteris29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 επειδη σκεφτομαι να περασω απο οτε σε forthnet 2 play ειστε ικανοποιημενοι μεχρι τωρα? θα εχω καθολου διακοπη των υπηρεσιων στην διαρκεια της αλλαγης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.