ksaplostra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ακομα και στα οσκαρ, μου φαινεται οτι ισχυει το καθε περσυ και καλυτερα. Οταν πρωτοειδα το Aδοξοι Μ ποτε δεν περιμενα οτι μια τετοια ταινια θα παει για οσκαρ καλυτερης ταινιας, αφηστε για το Αvatar που οκ γελουσα οταν ακουσα τις υποψηφιοτητες του. Ταραντινο κ Καμερον, καλοι δεν λεω, αλλα καμμια σχεση με το παρελθον. Μου φαινεται οτι ο αμερικανικος κινηματογραφος χρειαζεται επειγοντως μια σπιθα για να αναψει ξανα την φωτια του. Δεν ξερω για εσας αλλα εγω νοσταλγω παλαιοτερες εποχες οσκαρς. Ναι αλλα οχι και το χερτ λοκερ...Εντάξει ειπαμε πολιτικς αλλα... Πάντως πιστεύω ο walτζ ηταν ολη η ταινία στο ΙB και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει όσκαρ...Τωρα θα μου πειτε...Ρόλος ναζί και μάλιστα των SS να κερδίσει οσκαρ;....
GeorgeVls Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα οχι και το χερτ λοκερ...Εντάξει ειπαμε πολιτικς αλλα... Πάντως πιστεύω ο walτζ ηταν ολη η ταινία στο ΙB και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει όσκαρ...Τωρα θα μου πειτε...Ρόλος ναζί και μάλιστα των SS να κερδίσει οσκαρ;.... Tο χερτ λοκερ δεν το ειδα ακομα και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Ακουσα ομως πολυ καλα λογια. Επισης συμφωνω απολυτα σε οσα λες για το ib.
Kasrith Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ειδα το Hurt Locker χθες βραδυ. Πολυ ωραια ατμοσφαιρα, απο τις λιγες ταινιες που με ειχαν στην ακρι του καναπε, και που σε καποιες φασεις κρατουσα την αναπνοη μου. Πολυ καλη δουλεια. Αξιζει να παρει κανα αγαλματιδιο
ksaplostra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Tο χερτ λοκερ δεν το ειδα ακομα και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Ακουσα ομως πολυ καλα λογια. Επισης συμφωνω απολυτα σε οσα λες για το ib. Για'μενα ειναι μακραν ο καλύτερος Ταραντινικος χαρακτήρας
Sylvia88 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Πφφφφφφφ από που να ξεκινήσει κανείς. Καταρχάς να επισημάνω πως το παρακάτω κείμενο είναι ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ και θα ήθελα πολύ να μην με πάρετε με τις πέτρες του τύπου "μα είσαι τρελή,δεν έχεις ιδέα από έργα μπλαμπλα" και τα σχετικά.Γιατί απ'ότι βλέπω "σφαζόσαστε" λίγο εδώ μέσα :lol: Δεν θεωρώ το Hurt Locker άξιο για καλύτερη ταινία ...δείχνει μια κλασική αμερικάνικη "υποκουλτούρα" που δυστηχώς για μένα έπιασε πάλι πάτο .Το A seriοus Man άξιζε πολλά περισσότερα. Καλύτερο Α' γυναικείος ρόλος στην Sandra Bullock.LOL.Δεν αμφιβάλλω ως προς τις ικανότητές της σαν ηθοποιός(άλλωστε ο χρόνος το έχει δείξει ότι έχει μεγάλο κοινό που την αγαπάει) αλλά ο ρόλος της στο Blind Side θύμιζε λίγο "κάτσε να το παίξω και μια φορά σοβαρή" :rolleyes: Γενικά η επιτροπή των oscars κινήτε σε νερά που εξυπηρετούν κατά την γνώμη μου άλλα συμφέροντα,ειδικά τα τελευταία χρόνια . Μεγάλη γκάφα θεωρώ το περσινό σκηνικό που δόθηκε ο Α'αντρικός ρόλος στον Heath Ledger Ο Heath ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχε ακόμα πολύ καριέρα μπροστά του...ΑΛΛΑ...ο Robert Downey Jr...σε ρόλο Αυστραλινού ηθοποιού που παίζει έναν μαύρο ηθοποιό..ήταν απλά ΕΠΙΚΟΣ...ένας ρόλος σαν και αυτός δεν θα ξαναυπάρξει δεύτερη φορά.Δεν θεωρώ τον θάνατο ως δικαιολογία για βράβευση :shifty: όπως επίσεις δεν θεωρώ την ερμηνεία του Heath τόοοοοσοο εξαιρετικιά για να πάρει αυτός το βραβείο ... και άλλα πολλά "έκτρωπα" και περίεργα έχουν γίνει αλλά όπως είπαμε ...ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...
greg_m Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Πφφφφφφφ από που να ξεκινήσει κανείς. θα μπορούσες να μην ξεκινήσεις καθόλου το γράψιμο. τι σου φταίμε; άσχετο: το όσκαρ β ρόλου ποιος το πήρε πέρσι;
Sylvia88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 θα μπορούσες να μην ξεκινήσεις καθόλου το γράψιμο. τι σου φταίμε; άσχετο: το όσκαρ β ρόλου ποιος το πήρε πέρσι; Ναι.ΘΑ μπορούσα.
Francisco Goya Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 άσχετο: το όσκαρ β ρόλου ποιος το πήρε πέρσι; Ο ... Heath Ledger. Το πρώτου αντρικού πήγε στον Sean Penn για το "Milk". Για μένα πανάξια και τα δύο. Στον πρώτο ρόλο βέβαια πολύ καλός ήταν και ο Mickey Rourke στο "Wrestler".
Sylvia88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ο ... Heath Ledger. Το πρώτου αντρικού πήγε στον Sean Penn για το "Milk". Για μένα πανάξια και τα δύο. Στον πρώτο ρόλο βέβαια πολύ καλός ήταν και ο Mickey Rourke στο "Wrestler". αμάν ρε παιδιά πείτε μου πως έγραψα λάθος και μην πετάτε υπονοούμενα :lol:
Francisco Goya Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 αμάν ρε παιδιά πείτε μου πως έγραψα λάθος και μην πετάτε υπονοούμενα :lol: Κανένα υπονοούμενο. Ο Ledger και ο Downey Jr. ήταν αντίπαλοι στην ίδια κατηγορία του δεύτερου αντρικού ρόλου, οπότε καλά τα έγραψες. Άλλο αν εγώ συμφώνησα με τη βράβευση του Joker!
Sylvia88 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Κανένα υπονοούμενο. Ο Ledger και ο Downey Jr. ήταν αντίπαλοι στην ίδια κατηγορία του δεύτερου αντρικού ρόλου, οπότε καλά τα έγραψες. Άλλο αν εγώ συμφώνησα με τη βράβευση του Joker! όχι εννοούσα που έγραψα λάθος για τον Β' αντρικό ρόλο
Francisco Goya Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 όχι εννοούσα που έγραψα λάθος για τον Β' αντρικό ρόλο Ο.Κ.! Παρανόηση τότε.
Sylvia88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Θυμήθηκα γιατί άραγε ο Gary Oldman δεν ήταν ποτέ υποψήφιος για Oscar. Αν είναι δυνατόν.Καθόλου τυχαίο μετά από κάποιες "πολιτικές" δηλώσεις του. Και μετά είδα τις προάλλες ένα έργο με την Sandra Bullock και η βράβευσή της ακόμα μου κάθεται στο λαιμό. Αντε και εις χειρότερα σε 4 μήνες.
Sylvia88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Θυμήθηκα γιατί άραγε ο Gary Oldman δεν ήταν ποτέ υποψήφιος για Oscar. Αν είναι δυνατόν.Καθόλου τυχαίο μετά από κάποιες "πολιτικές" δηλώσεις του. Και μετά είδα τις προάλλες ένα έργο με την Sandra Bullock και η βράβευσή της ακόμα μου κάθεται στο λαιμό. Αντε και εις χειρότερα σε 4 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.