Pantelwolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Πλάκα κάνει, μην ανησυχείς. Κορυφαίο, φυσικά, το Wall-e. Το Wall-e ήταν μια μπουρδα και μιση, η μαλλον 2 μπουρδες και μιση γιατι ηταν 2 ταινιες. Μια που τους διαλόγους παραθέτω παρακάτω -ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙβααααα -ΓΟΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ -ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙβααααα -ΓΟΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ -ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙβααααα -ΓΟΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ κλπ κλπ και μια που δεν ειχε κανενα νοημα παρα αναμασημα κλισε σε πολλα χρωματα. Για το ίδιο θέμα (της 2ης φυσικα) να δειτε το idiocracy που είχε πολύ πλάκα. Και οπως προειπα μερικες σελίδες πίσω ντροπη και ελεος για το Mary and max. Εδιτ μη δινετε σημασια τωρα πηρα χαμπαρι οτι ειχε αλλες 7 σελιδες.
mindtrapper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 I miss P.S.O.L.H. Team. Το topic θέλει έναν βομβαρδισμό επειγόντως.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 I miss P.S.O.L.H. Team. Το topic θέλει έναν βομβαρδισμό επειγόντως. Κλαψ, λυγμ, με συγκινεις ρε παλιοπαιδο
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι κλαις Καιζερ, στο χερι σου ειναι. Απο το στομα σου περιμενουνε το okey για να αναγεννηθει απο τις σταχτες η Θρυλικη Ομαδα.
GeorgeVls Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εκφραζοντας καθαρα την προσωπικη μου αποψη, αν φετος παρει οσκαρ καλυτερης ταινιας το Avatar για μενα ο θεσμος αυτος εχει σβησει. Αυτα που μου ερχονται ευκολα στο νου ειναι: Μεγαλη απογοητευση οταν πηρε τα οσκαρ το no country for old men και δεν τα πηρε το Moνο αιμα. Μεγαλη ικανοποιηση οταν πηρε τα οσκαρ τo Crash. Ουφ τα ειπα. Τα κρατουσα καιρο μεσα μου!
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 αν φετος παρει οσκαρ καλυτερης ταινιας το Avatar για μενα ο θεσμος αυτος εχει σβησει. το ακριβώς αντίθετο... αν δεν το πάρει σημαίνει ότι κάτι άλλαξε με το τραγικό αυτό θεσμό και θα μας μπερδέψει όλους...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ με τον alex. Αν και george, το no country for old men το θεωρώ καλύτερο από το there will be blood.
Kasrith Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνω και γω με τον alex αν και deep down ολοι ξερουμε οτι δεν προκειται να το 'χασει'..
GeorgeVls Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 το ακριβώς αντίθετο... αν δεν το πάρει σημαίνει ότι κάτι άλλαξε με το τραγικό αυτό θεσμό και θα μας μπερδέψει όλους... Δεκτο αυτο που λες αλλα μεχρι στιγμης το εκανε πισωπλατα, τουλαχιστον για μενα. Τωρα αν τα παρει το avatar ειναι σαν να λεει ok σας κοροιδευουμε ολους μπροστα στα ματια σας. Δεκτο για το no country γουστα ειναι αυτα, οπως για μενα το there will be blood ηταν ενα απο τις καλυτερες ταινιες της δεκαετιας ενας αλλος μπορει να θεωρει καποια αλλη και παει λεγοντας.
greg_m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 φαβορί είναι το hurt locker αυτή τη στιγμή, αλλά ανεβαίνει πολύ και το inglourious basterds.
polakis21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πιστεύω πάντως ότι το avatar θα πάρει και τα 9 οσκαρ που έχει προταθεί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 καλά εσύ θα έδινες και το oscar σκηνοθεσίας στον Uwe Boll
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Ε ναι προς θεου μην το παρει το Αβαταρ και ξεφτιλιστει ο ποιοτικος και αξιοπιστος θεσμος των Οσκαρς. Κανονικα φετος για να ειναι δικαια τα οσκαρς θα επρεπε να δοθει στο Αβαταρ,το βραβειο καλυτερης ταινιας και για την Bigelow βραβειο καλυτερης σκηνοθεσιας.Οσκαρ πρωτοτυπου σεναριου να παει στον Ταραντινο και φυσικα ο Waltz πρεπει να φυγει με το βραβειο καλυτερου β ανδρικου ρολου. Aλλα μην ανησυχειτε αγαπημενοι Haters,το Αβαταρ δεν θα παρει τιποτα απο τα δυο οποτε ο αγαπημενος σας θεσμος θα βγει ασπροπροσωπος.Πιστευω θα γινει κοντρα αναμεσα Ταραντινο και Μπιγεκολου ενω και οι υπολοιπες ταινιες εχουν μεγαλη πιθανοτητα να κανουν την μεγαλη εκπληξη. για να δουμε.
mindtrapper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 καλά εσύ θα έδινες και το oscar σκηνοθεσίας στον Uwe Boll Blasphemy. Δεν αναφέρουμε το όνομα του φωναχτά ρε ThReSh, μπας και αν τον ξεχάσουμε όλοι συλλογικά εξαφανιστεί...
GeorgeVls Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ακομα και στα οσκαρ, μου φαινεται οτι ισχυει το καθε περσυ και καλυτερα. Οταν πρωτοειδα το Aδοξοι Μ ποτε δεν περιμενα οτι μια τετοια ταινια θα παει για οσκαρ καλυτερης ταινιας, αφηστε για το Αvatar που οκ γελουσα οταν ακουσα τις υποψηφιοτητες του. Ταραντινο κ Καμερον, καλοι δεν λεω, αλλα καμμια σχεση με το παρελθον. Μου φαινεται οτι ο αμερικανικος κινηματογραφος χρειαζεται επειγοντως μια σπιθα για να αναψει ξανα την φωτια του. Δεν ξερω για εσας αλλα εγω νοσταλγω παλαιοτερες εποχες οσκαρς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.