KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 υπεροχα,ενας ακομα που αυτοακυρωνεται.παμε: Υπάρχει στα όσκαρ κατηγορία παιδικών ταινιών και δεν το ξέρω; Best Animated Feature Film of the Year ονομάζεται η κατηγορία. (edit: ενώ η Ντόρα κέρδισε το Outstanding Children's Animated Program...) δικιο εχεις.αρα το Panda δεν ειναι παιδικο,εφοσων πηρε υποψηφιοτητα σε αυτην την κατηγορια.αρα εισαι λαθος που το χαρακτηρισες ως παιδικο.αρα του οτι δεν πηρε το οσκαρ επειδη ηταν παιδικο,οπως λες, δεν στεκει. Και δεν είπα ποτέ ότι τα παιδικά είναι κατώτερα, εσύ νόμισες ότι το είπα. Είπα πως το Kung Fu Panda είναι πολύ "παιδικό" (απλοϊκό, μπλα μπλα μπλα) σε σχέση με το Wall-E για να πάρει το συγκεκριμένο όσκαρ, με αφορμή το δικό σου σχόλιο: α μπα δεν ειπες αυτο.ειπες 'Παιδικούλι ήταν μωρέ το Kung Fu Panda. Ντάξει...' και μαλιστα χωρις εισαγωγικα στο παιδικο.η προταση αυτη ηταν η κατευθειαν απαντηση στο γιατι δεν αξιζε να το παρει το οσκαρ η ταινια.χμ.δεν ξερω για σενα,αλλα ενας λογικος ανθρωπος το πρωτο νοημα που θα εβγαζε απο το παραπανω ειναι οτι μια ταινια δεν αξιζει να παρει το οσκαρ διοτι πολυ απλα ειναι παιδικη,αρα εξορισμου,αφου οπως λες παιδικο σημαινει απλοικο,μπλα,μπλα,μπλα,κατωτερη απο οτιδηποτε αλλο στον ανταγωνισμο. η σκηνοθεσια της,το art direction,το στορυ της,οι χαρακτηρες,τo voice acting κτλ δεν παιζουν σημασια.αρκει που ειναι παιδικο.βεβαια.το Up ειναι R-Rated γιαυτο προταθηκε για καλυτερη ταινια.
kirileman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Παιδικουλι το χαρακτήρισα, σου εξήγησα τι εννοούσα, σου εξήγησα γιατί δεν άξιζε το Όσκαρ σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά δεν θες να καταλάβεις. Δεν πειράζει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 μα φυσικα και καταλαβαινω τι λες.ηταν παιδικο γιαυτο δεν αξιζε το οσκαρ.εξαλλου αυτη την λογικη σου χρησιμοποιω στα επιχειρηματα μου.γιαυτο και σε ευχαριστω που διευκολυνεις το εργο μου.
kirileman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 μα φυσικα και καταλαβαινω τι λες.ηταν παιδικο γιαυτο δεν αξιζε το οσκαρ.εξαλλου αυτη την λογικη σου χρησιμοποιω στα επιχειρηματα μου.γιαυτο και σε ευχαριστω που διευκολυνεις το εργο μου. Για τελευταία φορά σου γράφω ότι θεωρώ το Kung Fu Panda παιδικό, δηλαδή εντελώς απλοϊκό σε νοήματα, σενάριο κλπ σε σχέση με την πολύ καλύτερη ταινία που ήταν το Wall-E συνολικά. Μην κάνεις το λάθος να εκλάβεις την έλλειψη όρεξης που έχω να εμπλακώ σε οποιαδήποτε άλλη αντιπαράθεση μαζί σου ως αδυναμία, σέβομαι το χώρο, προσπάθησε να κάνεις το ίδιο. Ευχαριστώ.
twiner Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 διαφωνώ στο ότι το Kung Fu Panda είναι απλοϊκό σε νοήματα: το there is no secret ingredient που το πας; Το ότι είναι έργο που δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του είναι από τα μεγάλα του θετικά για μένα. Σε αντίθεση με το Wall-E, είναι κωμωδία, οπότε και σεναριακά δεν ξέρω αν θα ήταν δίκαιο να συγκριθούν -παρόλο που το Kung Fu Panda έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων imho.
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 διαφωνώ στο ότι το Kung Fu Panda είναι απλοϊκό σε νοήματα: το there is no secret ingredient που το πας; Το ότι είναι έργο που δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του είναι από τα μεγάλα του θετικά για μένα. Σε αντίθεση με το Wall-E, είναι κωμωδία, οπότε και σεναριακά δεν ξέρω αν θα ήταν δίκαιο να συγκριθούν -παρόλο που το Kung Fu Panda έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων imho. α γεια σου. @Vangelis Οντως το Watchmen το αγνοησαν τελειως.Τελικα πιασανε τα μαγια του Alan Moore.
kirileman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 διαφωνώ στο ότι το Kung Fu Panda είναι απλοϊκό σε νοήματα: το there is no secret ingredient που το πας; Το ότι είναι έργο που δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του είναι από τα μεγάλα του θετικά για μένα. Μια απλή κωμωδία όπως πολλές άλλες του είδους είναι, κατά τη γνώμη μου, επιπέδου Σρεκ 1 και βγάλε. Θεωρώ ότι τα μεγέθη είναι μη συγκρίσιμα (KFP vs Up/WallE). Το 3 λεπτο-αναδρομή της ζωής του παππού στο Up ειδικά, θα το ζήλευαν πολλοί "ψαγμένοι" σκηνοθέτες, προσωπικά με άφησε μακάκα. Και συζητάμε ακόμα για το Panda και τα μυστικά συστατικά του; Εδώ, θα μου πείτε, αναλύουμε το... Αβαταρ επί τόσες σελίδες. Μετά τι έχει σειρά; Η φασολάδα και ο ρόλος της στην αντίσταση;
KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 γιατι το Σρεκ σαν κωμωδια τι ειχε; η σου ξεφυγε η ολη παρωδια των κλασσικων παραμυθιων; σε λιγο θα μας πεις πως και οι κωμωδιες του Πητερ Σελλερς ειναι για τα σκουπιδια. ασε που το Παντα ηταν κατι πολυ περισσοτερο απο κωμωδια.αλλα φανταζομαι κολησες στο οτι πρωταγωνιστης ηταν ο Jack Βlack,γνωστος για το σκατολογικο του χιουμορ,οπως ο αλλος που κολλησε με την pop culture και την britney.τεσπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 οτι πρωταγωνιστης ηταν ο Jack Βlack,γνωστος για το σκατολογικο του χιουμορ BLASPHEMY! BURN HIM, BURN HIM!!! (κεφαλαία οεο)
KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ει λατρευω τον Jack Black.αλλα ισχυει αυτο που ειπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 υπεροχα,ενας ακομα που αυτοακυρωνεται. Μήπως να εξετάσεις την εκδοχή τα επιχειρήματα που φέρνεις να είναι του επιπέδου: Αστυνομικός = όργανο Μπουζούκι = όργανο Αστυνομικός = μπουζούκι ...; Δεν ξεγελάς κανέναν, ξέρεις.
Kasrith Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Πω εισαι τραγικος... Παρατα τα επιτελους εντωμεταυ η πλακα ειναι οτι αυτο που πεταξες με την ντορα ηταν τελειως αστοχο,διοτι ολα τα ανιμαιτεντ της disney/pixar και dreamworks εχουν για target group τα παιδια. Ελεος απλα. Δεν θα μπω σε περισσοτερο βαθος, δεν αξιζει..
KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 εχεις δικιο δεν αξιζει http://www.disneystore.com/toys/top-toys/c/305801/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.