Προς το περιεχόμενο

Squier VS Epiphone

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το Νέο θέμα να μου πείτε τις γνώμες σας για αυτα τα 2 οικονομικά μοντέλα κιθάρας

Ειχα epiphone G400 (ταυράκι) ήμουν αρκετα ικανοποιημένος.Την πούλησα πριν λίγο καιρο.

Τώρα σκέφτομαι να πάω προς squier συγκεκριμένα εδώ

Θυμάμαι οι squier ειδικά οι fender(αλλα πού λεφτά!!!!;) μου ήταν αρκετά ευκολόπαιχτες

Εσεις τι εμπειρίες εχετε απο κιθάρες γενικά;

Δημοσ.

Εχει παιξει ποτε κανείς με αυτη την κιθάρα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=dtc-0YIlq3E]Peavey HP special EX[/ame]

Moυ καρφώθηκε τώρα...:-)

Δημοσ.

Φίλε Άρη, καλό θα ήταν να μας πεις εσύ τί παίζεις καθώς και το budget που διαθέτεις. Για μένα, αν πας σε στρατ πιστεύω καλύτερα είναι να μαζέψεις λίγα χρήματα ακόμα και να χτυπήσεις μια Fender Stratocaster Classic Player '50 (~440€). Αλλιώς από όλες αυτές που έχουν αναφερθεί σε αυτό το τόπικ καλύτερη επιλογή είναι η Classic Vibe που πρότεινε ο Fader.

Δημοσ.

Παιζω ελληνικά,ροκάκια,λιγο ''βαριά'',λιγο μέταλ,λιγο απ'ολα.Γενικα επαιζα σε διαφορα συγκροτήματα κιθάρα ή μπάσο(εχω) αλλα εσπασα απο τις γνωριμίες γτ σπούδαζα εκτος Αθηνών.

Καμιά 300αρια ευρώ διαθέτω δυστηχως και μου λείπει ήδη μια κιθάρα :-(

Και θέλω squier(αργοτερα θα του βάλω μαγνήτες καλούς)

Δημοσ.

Για μένα κάνε λίγη υπομονή και χτύπα την Classic Player. Είναι πραγματικά κρίμα για τόσα λίγα λεφτά να χάσεις ένα εξαιρετικό όργανο. Αλλιώς βρες την μεταχειρισμένη από κάνα ebay.

Αν παρόλαυτά θέλεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (οπωσδήποτε) και σε αυτά τα χρήματα, κοίτα την Classic Vibe που είναι ένα καθόλα αξιοπρεπές όργανο. Από εκεί και πέρα, παίρνεις στο μέλλον και μια καλή κιθάρα, καθώς δεν αξίζει να ρίξεις λεφτά σε κάποια squier... :-(

Δημοσ.
Φίλε Άρη, καλό θα ήταν να μας πεις εσύ τί παίζεις καθώς και το budget που διαθέτεις. Για μένα, αν πας σε στρατ πιστεύω καλύτερα είναι να μαζέψεις λίγα χρήματα ακόμα και να χτυπήσεις μια Fender Stratocaster Classic Player '50 (~440€). Αλλιώς από όλες αυτές που έχουν αναφερθεί σε αυτό το τόπικ καλύτερη επιλογή είναι η Classic Vibe που πρότεινε ο Fader.

Επαιξα με Classic Vibe είχε απίστευτο καθαρό στο drive δεν μου κανε εντύπωση παω για squier fat strat 1 διπλο 2 μονούς

Δημοσ.
Επαιξα με Classic Vibe είχε απίστευτο καθαρό στο drive δεν μου κανε εντύπωση παω για squier fat strat 1 διπλο 2 μονούς

Σε ποιο ενισχυτή δεν σου έκανε; Μην ξεχνάς ότι σε αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να έχεις τα πάντα... ;)

Δημοσ.
Σε ποιο ενισχυτή δεν σου έκανε; Μην ξεχνάς ότι σε αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να έχεις τα πάντα... ;)

Tωρα θα σε γελάσω ειχε τοσους ενισχυτες και δεν προσεξα!Ειχα εκστασιαστεί με τη κιθάρα:-D.Ο ενισχυτής πάντως ηταν λατρεία(με τέτοιους ενισχυτές ακούγονται καλά η φθηνές κιθάρες)

Βασικά μου το πε και αυτός για το drive.

Οταν φερει την αλλη (fat strat) γτ δεν την είχε θα την δοκιμάσω.:-)

Δημοσ.

Τί εννοείς «λατρεία»; Με ποιες άλλες κιθάρες έπαιξες στον ίδιο ενισχυτή; Ρωτάω γιατί μπορεί απλά να ήταν θέμα equalizing ο κακός ήχος στο drive... :-)

Δημοσ.
Τί εννοείς «λατρεία»; Με ποιες άλλες κιθάρες έπαιξες στον ίδιο ενισχυτή; Ρωτάω γιατί μπορεί απλά να ήταν θέμα equalizing ο κακός ήχος στο drive... :-)

Μια δυστηχως γιατι πηγα 3 παρα!:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...