pagratios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Παίζω το zynka poker στο facebook αλλά όταν είμαι από Ubuntu έχω το πρόβλημα ότι δεν φαίνονται τα διαθέσιμα τραπέζια. Το πρόβλημα πρέπει να είναι με τον flash player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niksakl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 γενικά πονεμένη ιστορία ο flash, ειδικά σε 64 bit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 έχω 32bit ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε με εναν browser που να ειναι φτιαγμενος με webkit, πχ ο τελευταιος epiphany (2.28), midori, arora, chrome κλπ και στειλε και ενα mail παραπονων στην zynga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε με εναν browser που να ειναι φτιαγμενος με webkit, πχ ο τελευταιος apiphany (2.28), midori, arora, chrome κλπ και στειλε και ενα mail παραπονων στην zynga. Το δοκίμασα και με τον chrome και πάλι τα ίδια. Θα στείλω και μήνυμα στην zynka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 και τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μπορεί και να τον έβρισαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Με όλες τις διανομές υπάρχει αυτό το θέμα.το δοκίμασα και εγώ από περιέργεια και μόνο με midori παίζει σωστά. ούτε ο firefox ούτε ο chrome το ανοίγουν σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 και τι εγινε? Αφού κατάλαβαν μετά από κάμποσα email τι τους ζητούσα μου είπαν ότι θα το φτιάξουν στο μέλλον και ότι τώρα δεν γίνεται κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.