Προς το περιεχόμενο

τοπικο δυκτιο με 2 pc

titinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειμαι λιγο ασχετως με τα pc και οσω και αν εψαξα ακρη δεν βρικα.μηπωσ καποιος μπορει να μου πει πωσ μπορω να κανο ενα σαν τοπικο δυκτιο.αγορασα ενα ασυρματο ρουτερ και 8ελο να ανταλλασω πληροφοριεσ με το αλλο μου pc και γενικοτερα να μπορω να δουλεβω τα αρχεια απο τν ενα pc sto allo χωρις να τα βαζω σε σκληρο ι φλασακι και να τα μεταφερω.

στο foroum δεν βρικα κατι ι δεν εψαξα αρκετα,αν μπορει καποιος...

ευχαριστω!!:-)

Δημοσ.

Για να μη γράφω τζάμπα. Έχεις ασύρματο router ή ασύρματο router-modem όπου έχεις συνδέσει και τους δυο υπολογιστές, ώστε και οι δυο υπολογιστές να μπαίνουν στο internet;

Δημοσ.

φίλε μου isay όπως προείπα δεν είμαι και ειδήμονας στα pc γιαυτό ζητάω και βοήθεια από άτομα που έχουν πέντε γνώσης παραπάνω.ναι έχω το router Logilink Wireless N ADSL 2/2 Router. και έχω βάλει πάνω το κύριο pc και έχω ασύρματα το laptop μου.και θέλω να διαχειρίζομαι τα αρχεία η τε από το ένα είτε από το άλλο ανά πάσα στιγμή και να είναι φυσικά και ι δυο συνδεδεμένοι στο internet.αυτό το 8ελω να κάνω.είναι εφικτό ωμός??

Δημοσ.

Για να σου δώσουμε πληροφορίες χρειαζόμαστε τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών που θες να συνδέσεις...

και αν θέλεις απλά κοινή χρήση αρχείων ή έχεις και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Δημοσ.
φίλε μου isay όπως προείπα δεν είμαι και ειδήμονας στα pc γιαυτό ζητάω και βοήθεια από άτομα που έχουν πέντε γνώσης παραπάνω....

Για αυτό σε ρώτησα αν έχεις modem ή modem router. Για να σε βοηθήσουμε χρειάζεται να ξέρουμε κάποια στοιχεία γιατί ανάλογα με το τι έχεις, είναι διαφορετικές οδηγίες. Αυτό που ζήτησες, ΝΑΙ γίνεται και ονομάζεται "κοινόχρηστοι φάκελοι".

ναι έχω το router Logilink Wireless N ADSL 2/2 Router.

Εμμέσως (με το ADSL) μου απάντησες ότι έχεις modem router. Διάβασε προσεκτικά τι θα σου πω: Από τη στιγμή που και οι δυο υπολογιστές σου είναι συνδεμένοι στο router (ασύρματα ή ενσύρματα-με καλώδιο) τότε ΕΙΝΑΙ σε τοπικό δίκτυο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κάνουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις, ώστε κάποιος φάκελος να είναι κοινόχρηστος σε κάθε υπολογιστή. Η δυνατότητα κοινόχρηστων φακέλων ΔΕΝ επηρεάζεται και ούτε επηρεάζει από τη σύνδεση στο Internet.

Πριν συνεχίσουμε, πες μας τι λειτουργικό έχεις, σε κάθε υπολογιστή.

Δημοσ.

και στα δυο χπ προ. άλλα δεν θέλω κοινόχρηστο φάκελλο όπως έχει το μσν αν λες αυτό.8ελω πλήρεις πρόσβαση από τον ένα στο άλλο πσ και αντίστροφα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

από όσο φαίνεται δεν έψαξα αρκετά.αν το είχα βρει δεν θα ανοιγα θέμα και να απασχολούσα και εσάς .σε ευχαριστώ πάντως και εσένα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...