FaRMaKhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Eχω ενα Creative Zen 4GB εχω δοκιμασει τα περισσοτερα φορματ και δεν μου παιζει κανενα τι πρεπει να κανω δεν καταλαβαινω στη σελιδα της εταιριας λεει παιζει mpeg2 του εβαλα δεν επαιξε !Εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να κανω γτ κανω συχνα ταξιζια και μουσικη μονο δε παλευεται edit:τι converter (free software αλλιως ο θειος..)πρεπει να βρω?
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Είχα γράψει παλιότερα ένα σχετικό άρθρο στο Insomnia Wiki, ρίξε του μια ματιά αν θες...
FaRMaKhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 @parsifal thanks θα δοκιμασω και θα ενημερωσω αν τα καταφερα ---------- Προσθήκη στις 14:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:39 ---------- Κατι προσπαθησα αλλα μου βγαζει error 14 η μονη αλλαγη απο τον οδηγο σου που εκανα ειναι να βαλω να δουλευει με CUDA που το εχει σαν επιλογη η νεοτερη version του προγραμματος
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 http://wiki.mediacoderhq.com/index.php/Error_Codes#014 Βλέπω ότι το 14 είναι "encoder error". Απενεργοποίησε το CUDA και δες τί γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.