ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αμα ηταν μονο για τη βολτα μας tarantules θα με εβρισκες απολυτα συμφωνο αλλα δεν παιζει μονο κατι τετοιο δυστυχως.
tarantules Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αμα ηταν μονο για τη βολτα μας tarantules θα με εβρισκες απολυτα συμφωνο αλλα δεν παιζει μονο κατι τετοιο δυστυχως. Υπάρχει και το ΜΕΤΡΟ και το λεωφορειάκι εαν εννοείς μετακίνηση για να πας στη δουλειά.Σε ελάχιστες περιπτώσεις ΔΕΝ βολεύουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Όλοι οι άλλοι είναι αδικιολόγητοι.Έχει καλομάθει το κωλαράκι μας.Έτσι απλά
Pantelwolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Οι σταθμοί του Μετρό είναι τόσο λίγοι που ούτε οι μισοί δεν εξυπηρετούνται. Εκτος κι αν πιστεύεις οτι προτιμά κανείς να πηγαίνει σε μια ώρα στον προορισμό για να ψάξει εκει άλλο τόσο να παρκάρει και όχι σε 10 λεπτά. FFS ο κοντινότερος σταθμός μετρό απο το σπιτι μου είναι 40 λεπτά περίπου με το λεωφορείο αν είσαι τυχερός και έρθει. Οταν και αν γεμίσουμε όπως ειναι στο Παρίσι που κάθε γειτονιά έχει Μετρό τότε θα λυθεί πιστεύω το πρόβλημα της γρήγορης μετακίνησης. Α, και για τη δουλεια μου θέλω τουλάχιστον 2 λεωφορεία κ πέρασμα απο το κέντρο του Πειραιά.
SpY Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Με την πρόφαση ότι ανέβηκε η τιμη, θα αρχίσουν να ανεβαίνουν τα πάντα εκεί είναι το πρόβλημα
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Με την πρόφαση ότι ανέβηκε η τιμη, θα αρχίσουν να ανεβαίνουν τα πάντα εκεί είναι το πρόβλημα Γι αυτό θα συνεχίσουμε να μην αγοράζουμε τίποτα να δούμε μετά ποιος θα είναι ο μάγκας. Καλού κακού λόγω κρίσης έχουν κρατηθεί οι τιμές στα ίδια επίπεδα.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και το ΜΕΤΡΟ και το λεωφορειάκι εαν εννοείς μετακίνηση για να πας στη δουλειά.Σε ελάχιστες περιπτώσεις ΔΕΝ βολεύουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Όλοι οι άλλοι είναι αδικιολόγητοι.Έχει καλομάθει το κωλαράκι μας.Έτσι απλά Και εμεις που μενουμε εκτος Αθηνας και αρκετα ποιο βορεια τι θα κανουμε? Θα σκαψουμε μονοι μας?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Και εμεις που μενουμε εκτος Αθηνας και αρκετα ποιο βορεια τι θα κανουμε? Θα σκαψουμε μονοι μας?
agpr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και το ΜΕΤΡΟ και το λεωφορειάκι εαν εννοείς μετακίνηση για να πας στη δουλειά.Σε ελάχιστες περιπτώσεις ΔΕΝ βολεύουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Όλοι οι άλλοι είναι αδικιολόγητοι.Έχει καλομάθει το κωλαράκι μας.Έτσι απλά Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Μετρό δεν έχουν άλλες πόλεις. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν πάνε παντού. Και μάλλον εγώ δεν μπορώ να κάνω 120 χιλιόμετρα ημερησίως με το ποδήλατο. Έτσι απλά. Χρειάζομαι ένα γέμισμα ανά εβδομάδα, με σημερινές τιμές 60€(+), μόνο για να πάω και να γυρίσω από και προς την εργασία μου. Αν προσθέσω φθορά ελαστικών και ασφάλιστρα τα δύο πέμπτα του μισθού καλύπτουν μόνο τη μετακίνηση από/προς την εργασία μου. Δεν υπολογίζω τη φθορά του αυτοκινήτου και την αναμενόμενη αντικατάστασή του ούτε την αναμενόμενη αύξηση στην τιμή της βενζίνης στο τέλος του έτους λόγω των "πράσινων τελών".
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εντακει το warp gate απο Baldurs Gate 2 (ή stargate ισως?) απλα τα εσπασε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Eδω εβαζα με 1,03 - 1,05 και σημερα την εβαλα 1,185. [Και με μια χαζοβιολα να με πρηζει για καποια καρτα που θα μου εξασφαλιζε 0,02€ εκπτωση ανα λιτρο). ΑΟΥΤΣ. Απο 38-42€ που ηθελα για να φουλαρει, πλεον πηρε ενα ολοκληρο λαχταριστο 50ρικο. Τι ωραια... Απο δω και περα θα οδηγαω σαν κοτα μπας και πεσω κατω απο τα 8,3lt/100km πραγματικη καταναλωση στην πολη (7,6 συμφωνα με το ματζαφλαρι του αυτοκινητου). Δειτε το κι απο τη σκοπια του νεου. Εγω δεν βγαινω στη γειτονια μου. Τα ΜΜΜ σταματουν το βραδυ. Αρα αναγκαστικα χρησιμοποιω αυτοκινητο. Εννοειται απο και προς τη σχολη εχω φοιτητικη καρτουλα για ολα τα μεσα (μιας και χρειαζομαι μετρο και λεωφορειο), 18,5 ευρω το μηνα και καθαρισαμε. Με αυτοκινητο θελω γυρω στα 100km, δηλαδη ενα γεμισμα καθε λιγοτερο απο 4 μερες, αν συνυπολογισουμε και τις εξοδους καποια βραδια. Δηλαδη 50*7=350 ευρω το μηνα μονο οι βενζινες θα πηγαιναν! Ε δε σφαξανε... Ηδη με 1 γεμισμα ανα 10 μερες, δινω 50*3=150 ευρω το μηνα. Οικονομια παιδια δε μας βλεπω καλαααααα!
12mats Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Και παλι δεν βλεπω αυτο που λες. Εχω προταση απο φιλο μου στο Manchester να παω να με φιλοξενησει αν θελω να παω εκει ως να βρω και εγω να μεινω και να δουλεψω (αμην και ποτε να τελιωνω με το ΕΣΠΑ) που μενει με τον αδερφο του μαζι σε σπιτι 160 τετραγωνικων με κλειστο παρκινγκ αυτοκινητων σε πολυ κεντρικο μερος και πληρωνουν 650 λιρες το μηνα. Ο ιδιος δουλευει σε εργαστηριο για εναλακτικες μορφες ενεργειας και ο αδερφος του δουλευει σε εστιατοριο. Ο ιδιος παιρνει -αρχικο- μισθο 42 χιλιαρικα λιρες το χρονο και ο αδερφος του παιρνει περι τις 1400 λιρες το μηνα για μολις 5 ωρες εργασια την ημερα. Εχω ΠΑΡΑ πολλους γνωστους και φιλους και ορισμενους απο το οικογενειακο μου περιβαλλον εξω και ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα: "Αν μπορεις ΦΥΓΕ απο το κωλοχανειο" μου λενε. τωρα για το manchester δεν ξερω τι γινεται παντως στο λονδινο δεν ειναι ετσι τα πραγματα
gf030 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγκριθηκε λεει βοηθεια για τη χωρα μας απο Γερμανια - Γαλλια, αρα το παρον νημα θα υπαρχει και μετα - ζωη να' χουμε - δεκα χρονια...
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εντακει το warp gate απο Baldurs Gate 2 (ή stargate ισως?) απλα τα εσπασε. Stargate : P ---------- Προσθήκη στις 09:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:44 ---------- Eδω εβαζα με 1,03 - 1,05 και σημερα την εβαλα 1,185. [Και με μια χαζοβιολα να με πρηζει για καποια καρτα που θα μου εξασφαλιζε 0,02€ εκπτωση ανα λιτρο).ΑΟΥΤΣ. Απο 38-42€ που ηθελα για να φουλαρει, πλεον πηρε ενα ολοκληρο λαχταριστο 50ρικο. Τι ωραια... Απο δω και περα θα οδηγαω σαν κοτα μπας και πεσω κατω απο τα 8,3lt/100km πραγματικη καταναλωση στην πολη (7,6 συμφωνα με το ματζαφλαρι του αυτοκινητου). Δειτε το κι απο τη σκοπια του νεου. Εγω δεν βγαινω στη γειτονια μου. Τα ΜΜΜ σταματουν το βραδυ. Αρα αναγκαστικα χρησιμοποιω αυτοκινητο. Εννοειται απο και προς τη σχολη εχω φοιτητικη καρτουλα για ολα τα μεσα (μιας και χρειαζομαι μετρο και λεωφορειο), 18,5 ευρω το μηνα και καθαρισαμε. Με αυτοκινητο θελω γυρω στα 100km, δηλαδη ενα γεμισμα καθε λιγοτερο απο 4 μερες, αν συνυπολογισουμε και τις εξοδους καποια βραδια. Δηλαδη 50*7=350 ευρω το μηνα μονο οι βενζινες θα πηγαιναν! Ε δε σφαξανε... Ηδη με 1 γεμισμα ανα 10 μερες, δινω 50*3=150 ευρω το μηνα. Οικονομια παιδια δε μας βλεπω καλαααααα! Kάποιοι δούλευαν τον peterako που ήθελε να πάρει το ariel atom. Προτείνω με τα πράσινα μέτρα 60% έκπτωση στα ΑΜΙΓΩΣ ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Δε θα με χάλαγε καθόλου ένα Tesla roadster. :p
imr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Με τα βενζιναδικα και τις αποδειξεις τι γινετε? Ελαχιστα εχω βρει που να κοβουν, (δεν ειναι υποχρεωμενοι) Τιμολογια θα τα δεχονται κανονικα στην εφορια?
Dark_Sage Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Με τα βενζιναδικα και τις αποδειξεις τι γινετε? Ελαχιστα εχω βρει που να κοβουν, (δεν ειναι υποχρεωμενοι) Τιμολογια θα τα δεχονται κανονικα στην εφορια? και όμως EINAI!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.