Apoll Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Όταν τα καύσιμα τώρα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά από εδώ Αγγλία σε πραγματικές τιμες. Υπολογίζωντας την αναλογία τον μισθών, μάλλον θα πρέπει να αντιδράσετε; Είμαι 33 ετών και από παιδάκι ακούω λιτότητα, φόρους, ελλείματα. Δεν αναρωτιέται κανείς που πάνε τα λεφτά που δανείζονται;; Αν χρωστάνε στους κατασκευαστές, χρωστάνε στις ασφάλειες-συντάξεις, χρωστάνε στα νοσοκομεία, τα λεφτά που δανείζονται που πάνε;;;;;;;;;
SpY Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Όταν τα καύσιμα τώρα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά από εδώ Αγγλία σε πραγματικές τιμες. Υπολογίζωντας την αναλογία τον μισθών, μάλλον θα πρέπει να αντιδράσετε; Είμαι 33 ετών και από παιδάκι ακούω λιτότητα, φόρους, ελλείματα. Δεν αναρωτιέται κανείς που πάνε τα λεφτά που δανείζονται;; Αν χρωστάνε στους κατασκευαστές, χρωστάνε στις ασφάλειες-συντάξεις, χρωστάνε στα νοσοκομεία, τα λεφτά που δανείζονται που πάνε;;;;;;;;; Σε βίλες , εξοχικά, αμάξια , σε μετοχές και σε τράπεζες στην Ελβετία
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα που χρειάστηκε να βάλω βενζίνη στη μηχανή, έτυχε να βάλω απο το Κολωνάκι... 1.24 ηταν. Όταν τους ρώτησα γιατί τοσο ακριβά μέσα σε μια μέρα? Μου λέει "ααα και που σαι ακόμα έχουμε πορεία μπροστά μας"... Τι να πεις? Η μόνη λύση ειναι, οσο μπορούμε, εμπάργκο.
Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Όταν τα καύσιμα τώρα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά από εδώ Αγγλία σε πραγματικές τιμες. Υπολογίζωντας την αναλογία τον μισθών, μάλλον θα πρέπει να αντιδράσετε; Είμαι 33 ετών και από παιδάκι ακούω λιτότητα, φόρους, ελλείματα. Δεν αναρωτιέται κανείς που πάνε τα λεφτά που δανείζονται;; Αν χρωστάνε στους κατασκευαστές, χρωστάνε στις ασφάλειες-συντάξεις, χρωστάνε στα νοσοκομεία, τα λεφτά που δανείζονται που πάνε;;;;;;;;; ημουν αγγλια απο το 1999 εως το 2006...πηγα αγγλια το 99 και η βενζινη ηταν διπλασια (ναι διπλασια ακριβως!) απο οτι στην ελλαδα και ηδη απο το 2006 τους ειχαμε πιασει...τωρα ειμαστε ακριβοτεροι (και φυσικα μην ξεχναμε και το μοναδικο που δεν συγκλινει ποτε...το μισθο!), ειναι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος. ειναι απλα τραγικο!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τι να πεις? Η μόνη λύση ειναι, οσο μπορούμε, εμπάργκο. Είναι σαν να κάνεις εμπάργκο στον αέρα που αναπνέεις. Μαζί με τα καύσιμα έρχονται αυξήσεις και σε τρόφιμα, ρούχα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Που νομίζετε ότι θα μετακυλήσουν την αύξηση τα καταστήματα;
iced Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια θα ηθελα μια ρεαλιστικη απαντηση, που θα παει ολο αυτο? Δηλαση αντι για ενα κιλο μηλα θα ψωνιζουμε δυο μηλα την βδομαδα? Ετσι δεν θα ειναι χειροτερη η κατασταση? Και στην βενζινη, ο αλλος θα βαζει ολο και λιγοτερο και ολο θα λιγοστευει τις εξοδους του. Δεν ειναι χειροτερα ετσι? Στον @#$ τους θα την βαλουν την βενζινη μετα? Αληθεια δεν μπορω να καταλαβω
Timour21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Με όλα αυτά μου ήρθε στο μυαλό ένα παλιό ανέκδοτο, που είχε πρωτοβγεί, όταν τέλη του 80 η βενζίνη είχε ανέβει απο 50δρχ σε 150δρχ το λίτρο. Ήταν κάποιοι λοιπόν που συζητούσαν για την αύξηση της βενζίνης, για την αύξηση του κόστους ζωής που είχε ως αποτέλεσμα κλπ. Και πετάγεται ένας απο την παρέα και λέει, "και τι με νοιάζει εμένα? εγώ ένα χιλιάρικο έβαζα και ένα χιλιάρικο βάζω και τώρα!" Χρόνια ακούγαμε για την "ανάγκη" να αυξηθούν οι φόροι στα καύσιμα έτσι ώστε να φτάσουμε τις τιμές των έταιρων ευρωπαίων (αν και θα προτιμούσα να είχαμε σαν στόχο τις τιμές καυσίμων του λουξεμβούργου), χωρίς φυσικά να αναφερθούν και στην δική μας "ανάγκη" να εξισωθούμε με τους αντίστοιχους μισθούς των εταίρων μας, το επίδομα ανεργίας τους κλπ κλπ.
aris1986 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ελατε ολοι να βγουμε με τα ποδήλατα,να περναμε απο τα βενζινάδικα και να τους δείχνουμε κατω χαμηλά. Αλλοι παίρνουν αμαξι να πάνε στο περίπτερο ή στην καφετέρια κοντά στο σπίτι τους μήν τους δούνε με τα πόδια και τους κοροιδεύουν... Αφήστε το αμάξι για τις δυσκολες στιγμές και εκει που χρειάζεται! να δεις για πότε θα πέσουν οι τιμές...
iced Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μα ολοι τα ιδια χρηματα θα δινουν και τωρα. 20Ε ο ενας 50Ε ο αλλος. Το θεμα ειναι οτι θα τελειωσει πιο γρηγορα η βενζινη αφου θα μπει λιγοτερη ποσοτητα. Αρα θα τα δινει πιο συχνα τα 20 και τα 50 ο αλλος.
chill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις διάβασα ότι θα πάρουμε μερικά αεροπλάνα, κάτι φρεγάτες και κάτι ελικόπτερα διάσωσης!!!! Συνήθως Παρασκευή φουλάρω αλλά την κάνω τώρα να γεμίσω. Πρέπει να στηρίξω asap αυτή την κίνηση ματ για έξοδο από την "κρίση". Να μην πω ότι θα αρχίσω να πίνω και βενζίνη Θα βλέπω τα βαπόρια αραγμένα και θα χορταίνω, θα με ξυπνάνε το πρωί τα μαχητικά και θα αγαλλιάζει η ψυχή μου.
tolis_01 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Όταν τα καύσιμα τώρα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά από εδώ Αγγλία σε πραγματικές τιμες. Υπολογίζωντας την αναλογία τον μισθών, μάλλον θα πρέπει να αντιδράσετε; Είμαι 33 ετών και από παιδάκι ακούω λιτότητα, φόρους, ελλείματα. Δεν αναρωτιέται κανείς που πάνε τα λεφτά που δανείζονται;; Αν χρωστάνε στους κατασκευαστές, χρωστάνε στις ασφάλειες-συντάξεις, χρωστάνε στα νοσοκομεία, τα λεφτά που δανείζονται που πάνε;;;;;;;;; Θες απάντηση; Κανείς δεν νοιάζεται που πάνε. Η πειοψηφία του κόσμου έχει άλλα προβλήματα (πχ το διαζύγιο της Μενεγάκη), αυτοί που κάτι πάνε να κάνουν αντιδράνε με γκρουπάκια στο φεϊσμπουκ. Εξάλλου δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις χωρίς χρήση βίας από τη στιγμή που οι νόμοι έχουν φτιαχτεί εναντίον σου.
aris1986 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Πηγαμε ειδαμε για αμάξι με την κοπέλα μου χτες και ήταν αναμεσα στο c1 και c3 1 χιλιάρικο διαφορά,400 cc διαφορά(1000cc το ένα,1400cc το άλλο,45 πόντους μικρότερο το c1 ευκολο για parking κτλπ) Ηταν 50-50 και τις είπα παρε c1 γιατι με την βενζίνη εχει γ@μηθε1 το θέμα, με άκουσε και εκανε πιστεύω το καλύτερο πράγμα...
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μα ολοι τα ιδια χρηματα θα δινουν και τωρα. 20Ε ο ενας 50Ε ο αλλος. Το θεμα ειναι οτι θα τελειωσει πιο γρηγορα η βενζινη αφου θα μπει λιγοτερη ποσοτητα. Αρα θα τα δινει πιο συχνα τα 20 και τα 50 ο αλλος. Τι fail λογικη ειναι αυτη? Δηλαδη εγω που το γεμιζα το ρεζερβουαρ μου με 25 ευρω και τωρα θελω 40?
iced Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειναι fail λογικη, το ιδιο πραγμα λεμε. Fail λογικη ειναι του αθρωπου που ειπε 20εβαζα 20 βαζω και απαντησα πανω σε αυτο!! Απλα πραγματα, μην μπερδευεσαι. Εσυ λες γεμισε το. Ο αλλος βαζει καιθε Τριτη και Πεμπτη 20 Euro και επειδη με αυτα πλεον μπαινει λιγοτερη ποσοτητα θα το καταλαβει και θα βαζει 25 και 25
skiabox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Θες απάντηση; Κανείς δεν νοιάζεται που πάνε. Η πειοψηφία του κόσμου έχει άλλα προβλήματα (πχ το διαζύγιο της Μενεγάκη), αυτοί που κάτι πάνε να κάνουν αντιδράνε με γκρουπάκια στο φεϊσμπουκ. Εξάλλου δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις χωρίς χρήση βίας από τη στιγμή που οι νόμοι έχουν φτιαχτεί εναντίον σου. Τα λεφτα πανε για να πληρωθουν 1.000.050 χιλιαδες δημοσιοι υπαλληλοι για να ανταλαζουν χαρτια μεταξυ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.