Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 περασα απο Νo-name χθες, στην πεύκη, με τιμή 1,27 Το κακό με αυτά είναι ότι δεν ξέρεις τι αγοράζεις. 5 στα 6 no-name πρατήρια στα οποία ήμουν πελάτης μου πούλησαν σκάρτη βενζίνη. Είμαι σίγουρος ότι κάθε μέρα μου πουλούσαν σκάρτη βενζίνη ώσπου μια μέρα το αμάξι είχε κανονικό λόξιγκα . Από τότε επειδή η bp μου φαίνεται πολύ ακριβή, βάζω shell. Αν εξαιρέσεις το "να βάλω v-power;" που ακούω κάθε μέρα, δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής. Εμ ακριβή, εμ νοθευμένη. Μόνο φόρους ξέρουμε να βάζουμε. ---------- Προσθήκη στις 10:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:18 ---------- Αποδείξεις κόβουν τουλάχιστον; Την περασμένη εβδομάδα παραλίγο να πλακωθώ επειδή μου είχαν βάλει ήδη τη βενζίνη και δεν μου έκοβαν απόδειξη... Πως έχει το πράμα: Πρατήρια που τηρούν βιβλία Γ' κατηγορίας (συνήθως οι πολυεθνικές shell, bp κτλ) κόβουν αποδείξεις λιανικής κανονικά για βενζίνη. Τα υπόλοιπα που τηρούν Α' δεν κόβουν γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ μέχρι τώρα (δεν φορολογούνται βάσει πραγματικών εσόδων). Μπορείς όμως να ζητήσεις τιμολόγιο σαν ιδιώτης και μη σου πει κανένας όχι!
tolis_01 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Όντως, με τις αποδείξεις τι γίνεται;; Να ζητάμε;;
leftermann Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αποδείξεις πως ζητάμε από τα βενζινάδικα ? 100 ευρώ τον μήνα είναι. πολύ απλό: λες "απόδειξη παρακαλώ" . Θα σου κόψει θέλει δεν θέλει. Εγώ όποτε βάζω βενζίνη στο μηχανάκι παίρνω και 5-6 αποδείξεις. Αυτός κόβει (αυτόματα) σε όλους, αλλά ελάχιστοι τις παίρνουν.
kosmasgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 shit δεν πήρα σήμερα Next time. εκτυπώστε το να το έχετε. Αν και για την βενζίνη λέει αποδείξεις όταν βάλουν ταμειακή.
antreaslam Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το κακό με αυτά είναι ότι δεν ξέρεις τι αγοράζεις. 5 στα 6 no-name πρατήρια στα οποία ήμουν πελάτης μου πούλησαν σκάρτη βενζίνη. Είμαι σίγουρος ότι κάθε μέρα μου πουλούσαν σκάρτη βενζίνη ώσπου μια μέρα το αμάξι είχε κανονικό λόξιγκα . Από τότε επειδή η bp μου φαίνεται πολύ ακριβή, βάζω shell. Αν εξαιρέσεις το "να βάλω v-power;" που ακούω κάθε μέρα, δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής. 2 φορές εχω μείνει απο νοθευμένη! από τότε, και εγώ σελλ βαζω, και απο 3 συγκεκριμένα πρατήρια πάντα, και δεν εχω ξανα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Αλλά δεν περασα να δω ποσο την εχουν παει (προ αυξησης ηταν στο 1,06-1,08). Όντως, με τις αποδείξεις τι γίνεται;; Να ζητάμε;; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! εχω παρει ηδη 4-5 αποδειξεις τουλάχιστον απο βενζίνη! ειναι υποχρεωμένοι να σου κόψουν, και το κάνουν, τόσο απλά!
DrLo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Και ρωτάω: Ο φόρος αυτός είναι προς αντικατάσταση ενός μεγάλου ποσοστού των τελών κυκλοφορίας, όπως ανέφεραν τα σενάρια πριν λίγες εβδομάδες; Δε νομίζω, αυτό από ότι κατάλαβα θα γίνει του χρόνου όπου θα μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας και θα αυξηθούν (ξανά) οι τιμές.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Προς το παρόν DrLo περιμένουμε να μας έρθουν στα μούτρα τα πολλαπλασιαστικά φαινόμενα της αύξησης. Δωράκι:
iced Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ρε παιδια δεν ειναι λυση τα "no name" βενζιναδικα. Θα τα πληρωσεις μετα σε ξεμπουκωματα μπεκ και φιλτρου βενζινης στην καλυτερη. Βεβαια μπορεις να την πατησεις και απο "επωνυμο" αλλα πιο σπανια Προσφατα εβαλα απο αναγκη στο μηχανακη super αμολυβδη σε ενα απο τα εν λογω και και ηταν απλη τελικα. Βαζω παντα σουπερ αμολυβδη και το καταλαβαινω αμεσως. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουνα καιρό και είχα αμφιβολίες. Αλλά επειδή πλέον μου πίνουν το αίμα από παντού, σιγά σιγά να αραιώνουμε. Να βγαίνουμε και λιγότερο να χαλάμε λιγότερα χρήματα. Νισάφι πια. Θα τα ράβουμε στο στρώμα στο τέλος. Φιλε τωρα πως θα κυκλοφορεις περα απο τα μεσα? Ισως μια καλη λυση ειδικα μεσα στο κεντρο να ηταν το μηχανακι για ολους. Χθες μπηκα στο αμαξι ενως φιλου και αρρωστησα μεσα στην κινηση.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το προβλημα ειναι αν με το αμαξι σου κουβαλας εργαλεια και σου ειναι απαραιτητο το του-του ή αν μενεις εξω απο την Αθηνα και το να εχεις ενα αμαξι ειναι απαραιτητο για να πας στη δουλεια σου η οτιδηποτε. Αν μενεις εντελως μονος σου παντως το αμαξι ειναι σχεδον απαραιτητο για οτιδηποτε και αν κανεις (οχι αν εισαι φοιτητης βεβαια).
antreaslam Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 απαιτω να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ!!! ΒΑΛΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 απαιτω να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ!!!ΒΑΛΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ! Approved
Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αποδείξεις πως ζητάμε από τα βενζινάδικα ? 100 ευρώ τον μήνα είναι. Όντως, με τις αποδείξεις τι γίνεται;; Να ζητάμε;; shit δεν πήρα σήμερα Next time. εκτυπώστε το να το έχετε. Αν και για την βενζίνη λέει αποδείξεις όταν βάλουν ταμειακή. για να μην σας παραμυθιαζουν: απο το link του υπουργειου οικονομικων με το νομοσχεδιο (με ημερομηνια φυσικα αυτη που κατατεθηκε...9-2-10): http://www.mnec.gr/export/sites/mnec/el/press_office/DeltiaTypou/Documents/2010_02_09_pararthma1b.pdf 30. Ταμειακές μηχανές παντού Όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις και οι επιτηδευματίες οφείλουν να εκδίδουν αποδείξεις μέσω πιστοποιημένων ταμειακών μηχανών. Στο κανόνα αυτό υπάγονται, χωρίς εξαιρέσεις, και τα πρατήρια καυσίμων, τα περίπτερα, τα ταξί, οι πωλητές των λαϊκών αγορών κλπ. απο προχτες ειναι υποχρεωμενος και ο τελευταιος στην επικρατεια πρατηριουχος να κοψει αποδειξη ΧΩΡΙΣ να του το ζητησουν καν!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 απο προχτες ειναι υποχρεωμενος και ο τελευταιος στην επικρατεια πρατηριουχος να κοψει αποδειξη ΧΩΡΙΣ να του το ζητησουν καν! Κάτσε ρε συ, ανακοινώθηκε δεν ισχύει ακόμα. Οι ιδιώτες μπορούν με το ΑΦΜ τους να ζητάνε τιμολόγιο.
chill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 30. Ταμειακές μηχανές παντού Όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις και οι επιτηδευματίες οφείλουν να εκδίδουν αποδείξεις μέσω πιστοποιημένων ταμειακών μηχανών. Στο κανόνα αυτό υπάγονται, χωρίς εξαιρέσεις, και τα πρατήρια καυσίμων, τα περίπτερα, τα ταξί, οι πωλητές των λαϊκών αγορών κλπ. Στα περίπτερα θα πέσει τρελό γέλιο. Θα έρχεται ο άλλος και θα παίρνει ένα σακουλάκι πακοτίνια και θα του κόβεις απόδειξη To γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι ταρίφες σήμερα απεργούν λόγω των αποδείξεων. Τόσα χρόνια καλά ήτανε, τώρα που τους λένε να γίνουν νόμιμοι άρχισαν το QQ. Μακάρι να την συνεχίσουν επ αόριστο την απεργία.
Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 To γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι ταρίφες σήμερα απεργούν λόγω των αποδείξεων. Τόσα χρόνια καλά ήτανε, τώρα που τους λένε να γίνουν νόμιμοι άρχισαν το QQ. Μακάρι να την συνεχίσουν επ αόριστο την απεργία. οντως...δεν ξερω ποσοι απο εδω δουλευουν στο κεντρο σαν εμενα...αλλα οσοι δουλευουν δεν γινεται να μην προσεξαν ποσο χαλαροτατοι ηταν οι δρομοι σημερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.