Προς το περιεχόμενο

Βάλτε βενζίνη σήμερα! Αύριο θα είναι πιο ακριβή!

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Βενζίνη σήμερα λόγω του νέου φόρου είναι ακριβότερη κατά 14,3 λεπτά.

Από 1,15 που έβαζα, σήμερα τσίμπησα 1,33 (μαζί με το καπέλο).

Και ρωτάω: Ο φόρος αυτός είναι προς αντικατάσταση ενός μεγάλου ποσοστού των τελών κυκλοφορίας, όπως ανέφεραν τα σενάρια πριν λίγες εβδομάδες;

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προχθές έριξα 20 ευρώ με 1,12 στην Καλλιθέα. Έλεος πια με τη βενζίνη. Θα το πουλήσω να ξεμπερδεύω. :mad::mad::mad:

Σήμερα θα την πληρώσεις τουλάχιστον 1,27:eek:

Δημοσ.
Η Βενζίνη σήμερα λόγω του νέου φόρου είναι ακριβότερη κατά 14,3 λεπτά.

Από 1,15 που έβαζα, σήμερα τσίμπησα 1,33 (μαζί με το καπέλο).

Και ρωτάω: Ο φόρος αυτός είναι προς αντικατάσταση ενός μεγάλου ποσοστού των τελών κυκλοφορίας, όπως ανέφεραν τα σενάρια πριν λίγες εβδομάδες;

Nα ηταν μονο αυτο ρε παιδια;Οι πρατηριουχοι δε πληρωνουν παραπανω φορο για την κινηση που ειναι ο πραγματικος τζιρος...Τα χρηματα τα παιρνουν πισω...ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ειμαστε εμεις.

http://www.news247.gr/a/6!119366

Ωστόσο, αύξηση 0,06 λεπτών αναμένεται στην επιστροφή που εισπράττουν οι βενζινοπώλες μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος "Ήφαιστος" καθώς με το υπάρχον σύστημα οι πρατηριούχοι αγοράζουν το πετρέλαιο φορολογημένο με τον υψηλό συντελεστή που ισχύει για το κίνησης και παίρνουν πίσω τη διαφορά από το κράτος.
Δημοσ.
Πολύ καλή κίνηση. Πίστεψε με δε θα το μετανιώσεις καθόλου.

Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουνα καιρό και είχα αμφιβολίες. Αλλά επειδή πλέον μου πίνουν το αίμα από παντού, σιγά σιγά να αραιώνουμε. Να βγαίνουμε και λιγότερο να χαλάμε λιγότερα χρήματα. Νισάφι πια. Θα τα ράβουμε στο στρώμα στο τέλος. :mad:

Δημοσ.

Τα αλογα(ιπποδυναμη) ποτε θα τα φορολογησουν?

---------- Προσθήκη στις 10:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:13 ----------

Αποδείξεις πως ζητάμε από τα βενζινάδικα ? 100 ευρώ τον μήνα είναι.

Ειδα σε πρωιναδικο σημερα οτι μπορεις να ζητησεις τιμολογιο.

Δημοσ.

Αποδείξεις κόβουν τουλάχιστον; Την περασμένη εβδομάδα παραλίγο να πλακωθώ επειδή μου είχαν βάλει ήδη τη βενζίνη και δεν μου έκοβαν απόδειξη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...