TiMasLes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Χρήση multi multi tasking , HD movies, σύνδεση με HD tv, τίποτα από παιχνίδια. Θέλω να είναι όσο γίνεται αθόρυβος. Πολύ σημαντικό για μένα. Λέω για AMD. Επείδη έχω χρόνια να δω τι παίζει με ένα πρόχειρο ψάξιμο είμαι σε αυτά: 35E Case: Xigmatek Asgard Midi Case Black 91E Mobo: GIGABYTE GA-770TA-UD3 110E RAM : KINGSTON KHX1333C7D3K2/4GX DDR3 4GB (2X2GB) PC10666 1333MHZ HYPERX DUAL CHANNEL KIT 165E CPU : AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box) 60E PSU : Corsair CMPSU-400CXEU PSU (400W) 47E HDD : Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 500GB HDD (16MB Cache, 7200RPM, Sata II) 21E DVDRW:Asus 24B1ST DVD-RW +/- Sata Black Bulk 85E GPU: Sapphire 5670 VGA (PCI-Express, 512 MB) Cooler θα χρειαστεί εε? προτάσεις? Επίσης γιατί 955 και όχι 965? HD δεν θέλω πιο πολύ καθώς υπάρχει εξωτερικός. GPU ξέρω ότι η 5770 είναι τοπ αλλά θα ξεφύγει και δεν ξέρω αν την χρειάζομαι. Σημαντικό πολύ είναι, το ξαναλέω, να είναι όσο γίνεται αθόρυβος. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
haHa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 HD movies, σύνδεση με HD tv, τίποτα από παιχνίδια.Θέλω να είναι όσο γίνεται αθόρυβος. Πολύ σημαντικό για μένα. Λέω για AMD. GPU ξέρω ότι η 5770 είναι τοπ αλλά θα ξεφύγει και δεν ξέρω αν την χρειάζομαι. Σημαντικό πολύ είναι, το ξαναλέω, να είναι όσο γίνεται αθόρυβος. Δεν χρειαζεσαι ξεχωριστη καρτα γραφικων, σου αρκει και η ενσωματωμενη ή η φθηνοτερη gpu με hdmi.. Μονος ενδοιασμος με τις ενσωματωμενες ειναι οτι δεν μπορουν να δειχνουν ταυτοχρονα και στο hdmi της hd tv σου και στο dvi της οθονηες σου. Υποστηριζουν ταυτοχρνα vga&hdmi ή vga&dvi ή σκετο dvi ή σκετο hdmi. Δεν γινεται να δειχνει και hdmi&dvi. Αρα οταν θα βλεπεις ταινια, θα δειχνει μονο στην tv. Αν δεν σε ενοχλει αυτος ο περιορισμος, τοτε πηγαινε καρφωτος για ενσωματωμενη. Μαλιστα με την ενσωματωμενη, θα καιες λιγοτερο ρευμα , ενω θα εισαι και πολυ πιο αθορυβος.(αγοραζοντας μαλιστα ενα καλο cpu cooler, δεν θα ακουγεται σχεδον τιποτα.) Απο mobo, χτυπα καποια απο αυτες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526838&u=GIGABYTE-GA-MA785GT-UD3H http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526842&u=GIGABYTE-GA-MA790GPT-UD3H Εχουν καρτα γραφικων με hdmi, που επιταχυνει και hd movies. Σκληρο δισκο να βαλεις τον 640gb, που ειναι ελαχιστα ακριβοτερος (γυρω στα 5 €), αλλα εκτος απο λιγο μεγαλυτερος , ειναι και πιο γρηγορος. Θεωρω οτι δινεις πολλα για cpu. Αν δινεις τοσα, καλυτερα να πας σε intel i5 .
TiMasLes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ok τον σκληρό τον άλλαξα σε αυτόν Western Digital Caviar Green WD6400AARS 640GB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200 rpm, Sata 3Gb/s) Κάποια καλή πρόταση για cooler ? Για την ενσωματωμένη gpu δεν ξέρω.. Θα ήθελα μια ξεχωριστή είναι η αλήθεια για να μην έχω περιορισμούς στο τι μπορώ να κάνω αλλά θα το σκεφτώ. Επίσης διαβάζω διάφορα και ήθελα να ρωτήσω, για ένα σύστημα σαν το δικό μου αξίζει να περιμένω 1~2 μήνες για κάτι και αν ναι τι είναι αυτό; Ρωτάω μιας και μπορώ να το κάνω αν αξίζει αφού δεν καίγομαι να το πάρω και αύριο το pc.
Dropsreef Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 κουτι,μητρικη(εφοσον υποστηριζει και esata και usb3),τροφοδοτικο,dvdrw,σκληρο δισκο(τον samsung F3 εννοω),καρτα γραφικων(κυριως λογω χαμηλης καταναλωσης καθως και με φθηνοτερη παλι κανεις την δουλεια σου),dvdrw κρατησε τα οπως ειναι! μην βαλεις τον wd green καθως ειναι ενας σκληρος δισκος που δεν θεωρειται και ο πλεον καταλληλος για χρηση λειτουργικου συστηματος επεξεργαστη AMD Phenom II X4 955 καθως αυτος που διαλεξες ειναι ενας κλοκαρισμενος 955(και μαλλον για την χρηση που τον θελεις ειναι υπερ-υπερ αρκετος! μνημες ram Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333 (δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να δωσεις 20€ επιπλεον για τις kingston) cooler για ποιον λογο να σου χρειαστει εφοσον δεν θα ασχοληθεις με οc και με αυτες τις αλλαγες πεφτει το συνολικο ποσο κατα 42€
zanzavar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 cooler για ποιον λογο να σου χρειαστει εφοσον δεν θα ασχοληθεις με οcκαι με αυτες τις αλλαγες πεφτει το συνολικο ποσο κατα 42€ Μόνο για διατήρηση του θορύβου στα χαμηλότερα επίπεδα...
TiMasLes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333 Εδώ κατέληξα και εγώ πριν λίγο που το ξανακοίταξα το θέμα. Μάλλον θα γυρίσω και στον F3. Για τον 955 δεν ξέρω.. Μέχρι τελευταία στιγμή θα το σκέφτομαι. Αν ήξερα να τον κλοκάρω τον 955 θα τον έπαιρνα. (off topic, Κανένα guide για το πως γίνεται?) Cooler θα ήθελα να βάλω για λιγότερο θόρυβο όπως είπαι και ο zanzavar. Κάποια πρόταση? Σίγουρα δεν χρειάζεται? Δίνω το κάτι παραπάνω για να μην ακούγεται. Και μια άσχετη ερώτηση, γιατί στο pc config του πλαισίου δεν εμφανίζονται όλα τα προιόντα (ενώ υπάρχουν διαθέσιμα)? Ας πούμε το κουτί δεν υπάρχει, ούτε το τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.