Προς το περιεχόμενο

GAMING pc

xaiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, λοιπον παιδες ο φιλος θελει ενα καινουριο συστιμα (μονο πιργο) για να τον σινδεσει στη tv (hdmi) και να παιζει ετσι games. οπως καταλαβενεται θελουμε ενα pc καθαρα κ μονο για Gaming τπτ παραπανω τπτ λιγοτερο! δλδ απο τα λιγα που ξερω vga k ram δινουμε βαρος.

η τιμη να μην ξεπερναει τα 500 ε. ...αν κ δεν νομιζω συμφονα με τις απετισεις που εχει.

Α! σκεφτομουνα μηπος εβαζε 2πιρινο cpu για να γλιτοσει λεφτα

αλλα δεν ξερω αμα επιρεαζει το θεμα του gaming αυτο.

ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

καθαρα και μονο για gaming?αρα κανω την υποθεση οτι εχει απατησεις στην ποιοτητα των γραφικων που παιζει αρα μια 5850 νομιζω πως ειναι μονοδρομος(απο 240€ και πανω)!αρα πρεπει να φτιαξουμε ολοκληρο συστημα με υπολοιπομενο budget 260€?

και δεν θα χρειαστει και 4gb ram(με χαμηλοτερο κοστος αν θυμαμαι καλα απο Pc1 στα 70€?)Αρα μειωνεται ακομα περισσοτερο το διαθεσιμο ποσο στα 130€

Λιγο δυσκολο εως ακατορθωτο μου φαινεται με 130€ να χωρεσουν (κουτι,μητρικη,επεξεργαστης,σκληρος δισκος,dvdrw,τροφοδοτικο)

Δημοσ.

5750 για το budget που θετει ή για τις απαιτησεις που εχει?

με το φτωχο μου το μυαλο εγω υποθετω πως ενα ανθρωπος που τον ενδιαφερει η αγορα συστηματος για gaming τοτε εχει ισως απαιτησεις και στην ποιοτητα των γραφικων!για αυτο ανεφερα πως μιλαμε για 5850

Δημοσ.

CASES (PER.911002) ASUS TA-863 28.49 €

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ (PER.700981) ARCTIC POWER A-500CX 500W 45.00 €

CPU (PER.559588) AMD PHENOM II X2 555 3.2GHZ DUAL-CORE BLACK BOX EDITION 105.00 €

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (PER.528485) ASROCK K10N78D 49.95 €

ΜΝΗΜΗ RAM (PER.553767) TRANSCEND JM4GDDR2-8K DDR2 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT 82.00 €

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (PER.519705) XFX RADEON HD5750 512MB HD-575X-YHF PCI-E RETAIL 113.14 €

DVD RECORDER (PER.333190) SONY OPTIARC AD-5240S DVD-RW BLACK BULK 17.89 €

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (PER.303619) WESTERN DIGITAL WD6400AADS 640GB CAVIAR GREEN SATA2 50.10 €

Αξία προϊόντων: 491.57 €

Δε πιστευω οτι αν βαλει μνημες ddr3 θα εχει διαφορα στις επιδωσεις.

με ddr2 μια χαρα θα ειναι.

τα πραγματα που εβαλα ειναι απο e-shop.gr

εβαλα και τους κωδικους για διευκολινση.

---------- Προσθήκη στις 12:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:09 ----------

μπωρει να βαλει και επεξεργαστη τετραπιρινο

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU (PER.559919) AMD PHENOM II X4 925 2.8GHZ QUAD-CORE BOX 129.00 €

Αλλαγή 129.00 €

Αξία προϊόντων: 515.57 €

δεν ειναι μεγαλη η διαφορα χρηματων

Δημοσ.

ευχαριστω για ολες τις απαντισεις!

επιδη το θεμα ολο ειναι στη καρτα γραφικων κ στη ram..

για vga 5850 240. e <--σιγουρα!!

για ram δεν ξερω αλλα θα προτιμουσα κατι στα 100 ε. λογικα θα ειναι καλητερες απο αυτες του pc1.

dvdrw 20 ε.

συνολο 360 ε.

+100 ε. στο budget αρα παει 600 ε.

οπωτε μεσα σε 240 ε. πρεπει να χωρεσει κουτι,μητρικη,επεξεργαστης,σκληρος δισκος κ τροφοδοτικο. γινεται???

ευχαριστω κ παλι!!! :-)

---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ----------

ευχαριστω για ολες τις απαντισεις!

επιδη το θεμα ολο ειναι στη καρτα γραφικων κ στη ram..

για vga 5850 240. e <--σιγουρα!!

για ram δεν ξερω αλλα θα προτιμουσα κατι στα 100 ε. λογικα θα ειναι καλητερες απο αυτες του pc1.

dvdrw 20 ε.

συνολο 360 ε.

+100 ε. στο budget αρα παει 600 ε.

οπωτε μεσα σε 240 ε. πρεπει να χωρεσει κουτι,μητρικη,επεξεργαστης,σκληρος δισκος κ τροφοδοτικο. γινεται???

ευχαριστω κ παλι!!! :-)

αα και η tv δεν θυμαμαι τι αναλιση ειχε παντος ειναι μεγαλη δεν θα εχει προβλιμα με την 5850. θα μαθω παντος

Δημοσ.

Τι να τι κανει τη 5850??Παιζει ταυτοχρονα 3-4 οθονες?Βαλε μια καρτα γραφικων γυρω στα 150 euro και δεν πιστευω να εχει προβλημα για αρκετα χρονια με gaming! Οταν λεμε καθαρα gaming pc εννοουμε budget πανω απο χιλιαρικο.Με 500 - 600 euro και προσοχη στο τι μηχανηματα θα βαλεις πανω το pc θα πεταει.Ειναι αμαρτια να δωσεις 300 euro για καρτα γραφικων(που δε θα τη χρησιμοποιησεις ποτε ουτε καν στο 20%) και το υπολοιπο συστημα να ειναι για τα μπαζα!

---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:14 ----------

Και 70" TV να εχει και με την 2900 που ειναι 3 χρονια μοντελο δε θα εχει προβλημα.Φιλε μου με 600 euro εκανα μια γρηγορη συνθεση και φτιαχνεις μηχανημα και με τετραπυρινο και με καλη καρτα γραφικων, ψαχτο και βαλε τα μηχανηματα που σου αρεσουν

Δημοσ.

συγνωμη για να καταλαβω πρεπει να εχεις 3-4 οθονες για να παρεις την 5850?

αν ας πουμε εχεις αναλυση 1920Χ1080(ειτε αυτο ειναι οθονη υπολογιστη ειτε τηλεοραση) και εισαι απαιτητικος gamer τι θα σου κανει μια καρτα η 2900 οπως λες?

αν ο φιλος σου ενδιαφερεται για ενα πραγματικο gaming pc τοτε ας ανεβασει το budget!αν τελικα τον πεισεις παρε αυτη τη συνθεση με κλειστα τα ματια!(αν θελεις βαλε φτηνοτερο κουτι)

οπως επισης αν θεωρεις υπερβολικα τα 500gb σκληρο και δεν χρειαζεται αποθηκευτικο χωρο παρα μονο να εγκαταστησει το λειτουργικο και τα παιχνιδια τοτε οκ παρε καποιον μικροτερης χωρητικοτητας!

post-145273-129063061958_thumb.jpg

Δημοσ.

αα και η tv δεν θυμαμαι τι αναλιση ειχε παντος ειναι μεγαλη δεν θα εχει προβλιμα με την 5850. θα μαθω παντος

φιλε μου δεν εχει σημασια ποσες ιντσες ειναι η οθονη αλλα σε τι αναλυση παιζει

Δημοσ.

πολυ καλο το συστιμα σου Dropsreef θα του εξηγησω πως εχουν τα πραγματα

2 πραγματα..

ειναι αναγκη αυτα τα cpu/m/b??

μηπως κατι σε 2πιρινο φθινο κ αναλογο m/b

χοραγανε στο budget των 600ε?

και παιζει ρολο το cpu sto gaming?

ntsingos η 5850 ειναι top καρτα για απαιτιτικους gamer! δεν την περνεις μονο αν εχεις 2-3 οθονες.

Δημοσ.
συγνωμη για να καταλαβω πρεπει να εχεις 3-4 οθονες για να παρεις την 5850?

αν ας πουμε εχεις αναλυση 1920Χ1080(ειτε αυτο ειναι οθονη υπολογιστη ειτε τηλεοραση) και εισαι απαιτητικος gamer τι θα σου κανει μια καρτα η 2900 οπως λες?

αν ο φιλος σου ενδιαφερεται για ενα πραγματικο gaming pc τοτε ας ανεβασει το budget!αν τελικα τον πεισεις παρε αυτη τη συνθεση με κλειστα τα ματια!(αν θελεις βαλε φτηνοτερο κουτι)

οπως επισης αν θεωρεις υπερβολικα τα 500gb σκληρο και δεν χρειαζεται αποθηκευτικο χωρο παρα μονο να εγκαταστησει το λειτουργικο και τα παιχνιδια τοτε οκ παρε καποιον μικροτερης χωρητικοτητας!

Παραδειγμα φερνω φιλε μου, οταν λεμε gaming pc ή δινουμε αρκετα λεφτα και δεν κοιταμε να κοψουμε απο παντου ωστε να βαλουμε ενα hardware part καλο και να παει στραφι ή αρκουμαστε σ' αυτα που εχουμε.Με 500-600 euro οπως ζητησε το παιδι καλο ειναι να φτιαξει ενα pc καλο απο αποψεις επεξεργαστη - μνημης και να βαλει μια 5770 ή μια 4870 που εχει και μεγαλυτερη ταχυτητα διαυλου και οχι απλα θα κανει δουλεια αλλα θα πεταει κι ολας.Και για να σου λυσω και την απορια μεχρι πριν λιγες μερες που αλλαξα καρτα γραφικων λογω προβληματος ειχα την 2900xt και ναι επαιζα παιχνιδι σε 32" 1980*1024 λειτουργουσα κι αλλες εφαρμογες ταυτοχρονα στην αλλη οθονη 19" 1280*1240 κι απροβληματιστα ανοιγα και HD ταινια :-). Δεν ειναι δα τοσο μεγαλες οι διαφορες στις καρτες γραφικων , αν παρεις μια καλη σειρα κανει τη δουλεια της και μετα απο χρονια αρκει το υπολοιπο συστημα να ειναι κι αυτο καλο! Οποτε βαλε κατι καλο κι τα αλλα οτι να ναι ειναι "κουβερτες" μπλε ;)

---------- Προσθήκη στις 21:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:50 ----------

Συμφωνω βεβαια 100% με τον φιλο Dropsreef και τη συνθεση του αλλα προσπαθω να εξηγησω στο παιδι που λεει μεχρι 500 euro

Δημοσ.

σχετικα με την μητρικη απλα θα σου πω οτι εχει πανω της αρκετα προσθετα χαρακτηριστικα οπως sata 3,usb 3.0,e-sata και στο αμεσο μελλον θα μπορεις να τα χρησιμοποιεις απροβληματιστα χωρις να σε περιοριζει η μητρικη σου!

σχετικα με τον επεξεργαστη κατα την γνωμη μου ειναι ο ισχυροτερος αυτη τη στιγμη στην κατηγορια των AMD

Tελος να σου εξηγησω το σκεπτικο μου:οταν θελω να κανω μια αγορα προτιμω να διαθεσω ας πουμε 100€ επιπλεον και να αγορασω ενα προιον το οποιο,θεωρητικα παντα,θα εχει μεγαλυτερη ωφελιμη ζωη(επαναλαμβανω θεωρητικα παντα γιατι στο θεμα της τεχνολογιας δεν ξερεις πως εξελλισσονται τα πραγματα ακομα και στο αμεσο μελλον),παρα να μην κανω αυτην την μικρη υπερβαση και να εχει η οποιαδηποτε αγορα μου μικροτερη ωφελιμη ζωη

---------- Προσθήκη στις 20:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:00 ----------

]Συμφωνω βεβαια 100% με τον φιλο Dropsreef και τη συνθεση του αλλα προσπαθω να εξηγησω στο παιδι που λεει μεχρι 500 euro

το παιδι μπορει να λεει ενα συστημα μεχρι 500€ απο το οποίο συστημα ενδεχομενως ζηταει υψηλη αποδοση σε θεμα gaming ομως με 500€ και υψηλη αποδοση στο τομεα αυτο μαλλον δεν γινεται!

μεταξυ σοβαρου και αστειου θα σου πω και εγω θελω ενα σπιτι διπλα στην παραλια με 20,000€!γινεται?μαλλον οχι

οποτε δυο ειναι οι λυσεις ή ριχνουμε τις απαιτησεις μας και ακολουθουμε πιστα το budget ή ικανοποιουμε τις απαιτησεις μας ανεβαζοντας το διαθεσιμο ποσο!καλα δεν τα λεω??:P:p:p

Δημοσ.
μεταξυ σοβαρου και αστειου θα σου πω και εγω θελω ενα σπιτι διπλα στην παραλια με 20,000€!γινεται?μαλλον οχι

οποτε δυο ειναι οι λυσεις ή ριχνουμε τις απαιτησεις μας και ακολουθουμε πιστα το budget ή ικανοποιουμε τις απαιτησεις μας ανεβαζοντας το διαθεσιμο ποσο!καλα δεν τα λεω??:P:p:p

Χαχαχαχα :-D :cry: πολυ σωστο σε βρισκω! Αρα καλα τα ανεφερες εσυ καλα κι εγω, απο δω κι περα ειναι στο χερι του!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...