clockwork Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 το συστημα μου ειναι ενας athlon64 4200+ @ 2.2ghz, 1g ddr2 μνημη 800mhz, και καρτα γραφικων εχω την ati 4650 της MSI (gpu clock: 600, memory clock: 400, 1γιγα). Οθονη 1360Χ768 hd ready 32" τρεχω windows XP sp3. το παιχνιδι που δεν μπορω να παιξω εχει τις εξεις απαιτησεις euro truck simulator Minimum requirements: * Processor: 2,4 GHz * Memory: 512 MB * Video: 128 MB * Screen resolution: 800x600 * DirectX 9.0 Recommended requirements: * Processor: 3,0 GHz * Memory: 1m0 MB * Video: 256 MB * Screen resolution: 1280x720 * DirectX 9.0c ειναι σχετικα παλιο παιχνιδι, εχω δοκιμασει τα παντα σε αναλυσεις και γραφικα τα εβαλα στο low ολα αλλα παλι τα ιδια ακριβως, ενω μπαινει μεσα να παιξω κολαει παρα πολυ. τι μπορει να φταει? ειναι δυνατον? το pes 2010 το παιζει κανονικοτατα μια χαρα. το juised κολαει και αυτο σε ενοχλητικο βαθμο. ειναι απο hardware το προβλημα η τιποτε αλλο?
Sir Pretender Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Χμχμχμμμμμ... Σε τι ανάλυση προσπαθείς να παίξεις το παιχνίδι; Το σύστημά σου είναι οριακά στις ελάχιστες απαιτήσεις οπότε φαντάζομαι πως τα κολλήματα που αναφέρεις θα μπορούσαν να οφείλονται σε μνήμη, γραφικά, επεξεργαστή κλπ -δεν ξέρω τι απαιτείται περισσότερο, τα manager για παράδειγμα κάνουν "κρα" για RAM.
clockwork Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Χμχμχμμμμμ... Σε τι ανάλυση προσπαθείς να παίξεις το παιχνίδι; Το σύστημά σου είναι οριακά στις ελάχιστες απαιτήσεις οπότε φαντάζομαι πως τα κολλήματα που αναφέρεις θα μπορούσαν να οφείλονται σε μνήμη, γραφικά, επεξεργαστή κλπ -δεν ξέρω τι απαιτείται περισσότερο, τα manager για παράδειγμα κάνουν "κρα" για RAM. το εχω δοκιμασει σε ολες τις αναλυσεις απο 800χ600 εως 1360χ768 και δεν εχει την παραμικρη διαφορα στα κοληματα που κανει. ειναι το ιδιο. επισης στις απιτησεις ο επεξεργαστης που λεει 2,4ghz εννοει σε μονοπυρινο η διπυρινο? γιατι εμενα ειναι διπυρινος. επισης η μνημη της καρτας γραφικων ξεχασα να αναφερω οτι ειναι 1giga. η ram μου οντως ειναι λιγη αλλα στον task manager που εχω ανοιχτο ταυτοχρονα με το παιχνιδι φαινετε στο γραφημα 450mb-550mb κατι το οποιο δεν ειναι τραγικο νομιζω. ευχαριστω για το ενδιαφερον!
VKostas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε άλλες εκδόσεις Catalyst (πιό παλιές / πιό καινούριες). Παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα με το παιγνίδι, γιατί το pc σου δεν είναι και τόσο κακό. Η μνήμη μόνο είναι κάπως λίγη. Μείωσε τα οχήματα που συμμετέχουν στους αγώνες και ίσως δεις βελτίωση. Τέλος, κάνε κι ένα defrag στο δίσκο σου.
@topos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Mηπως να εβαζες αλλο ενα gb ram...? Η τουλαχιστον δοκιμασε να κλεισεις ολα τα προγραμματα που τρεχουν στο backround(anti-virus/προγραμματα εκτυπωτων κτλ..)
Diogenes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ με @topos. Κλείσε τα background προγράμματα
clockwork Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε άλλες εκδόσεις Catalyst (πιό παλιές / πιό καινούριες). Παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα με το παιγνίδι, γιατί το pc σου δεν είναι και τόσο κακό.Η μνήμη μόνο είναι κάπως λίγη. Μείωσε τα οχήματα που συμμετέχουν στους αγώνες και ίσως δεις βελτίωση. Τέλος, κάνε κι ένα defrag στο δίσκο σου. ναι η μνημη ειναι λιγη και ειναι πρωτη στην σειρα για αλλαγη. Θα κανω defrag εχεις δικιο μιας και ο σκληρος μου ειναι εδω και πολυ καιρο φουλ γεματος κα ειμαι συνεχεια στο σβησε-σβησε. Τωρα το catalyst τι ακριβως παιζει? εχω βαλει αυτο που ηταν στο cd την εκδοση 9, μπορω να δοκιμασω οποιαδηποτε εκδοση? α και επειδη ανεφερες για το παιχνιδι δεν μου παιζει ουτε το test drive unlimited! Mηπως να εβαζες αλλο ενα gb ram...?Η τουλαχιστον δοκιμασε να κλεισεις ολα τα προγραμματα που τρεχουν στο backround(anti-virus/προγραμματα εκτυπωτων κτλ..) κλεινω τα παντα... msn,antivirus,firefox κτλ... ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! τζαμπα καθομαι και ψαχνω στην κατηγορια pc games μου φαινετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.