Dankan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα, προσφατα αγορασα το συγκεκριμενο τηλεφωνο κυριως για το GPS (E-shop κωδικος προσφορας 1004) στα 119 ευρω τιμη που θεωρησα πολυ καλη. Ειμαι ευχαριστημενος απο τις βασικες λειτουργιες αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το GPS στο εγχειριδιο δεν εχει καθολου οδηγιες για τις ρυθμισεις, ψαχνοντας σε forums διαβασα για ports και baud_rates αλλα τιποτα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Κατ'αρχην αυτες οι παραμετροι εχουν να κανουν με το τηλεφωνο ή με το εκαστοτε προγραμμα πλοηγησης; παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο ή εχει να προτεινει καποιο προγραμμα ας βοηθησει. Ευχαριστω προκαταβολικα. P.S. Eιναι το πρωτο μου post ελπιζω να μην παραβιασα καποιο πρωτοκολο
FFighter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 καλοριζικο!!! καποτε παρηγγειλα και εγω το 810 αλλα... δοκιμασεγια destinator τιμες 9/115200 και για igo8 9/57600
Dankan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε μου σ'ευχαριστω, το δοκιμασα αλλα τιποτα μαλλον εχει να κανει με καποια ρυθμιση στο κινητο. Το προγραμμα το εχω βαλει στην καρτα (δεν μου εχει βγαλει shortcut στο κεντρικο μενου) και οταν το ανοιγω και κανω αναζητηση μου λεει ''δεν βρεθηκε GPS'' (πολυ ωραια φωνη παρ'ολα αυτα )
FFighter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 οι τιμες που σου εδωσα ειναι οι σωστες.- δοκιμασε αλλη εκδοση του προγραμματος. αν δεν εχεις πες μου...
kwstas40 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα dankan αγοράς και εγώ το ίδιο τηλ. και νομίζω πώς πιαστήκαμε -------- Και όχι για τα 119 $ Τέλος όσο και αν έψαξα για gps δεν βρίσκω κάποιο καλό πρόγραμμα συμβατό για το G710 Το πρόβλημα πρώτα από όλα που έχει το κινητό είναι ότι δεν έχει οθόνη αφής για Να δούλεψη με τα προγράμματα που κυκλοφορούν gps igo8 & destinator Κάποιο πρόγραμμα που βρήκα και ονομάζετε CoPilot Live 8 Compatible Μου φάνηκε μουφα σαν το google map τέλος πάντων θα συνεχίσω το ψάξιμο και Ελπίζω να βρω κάποιο συμβατό να δουλεύει 100% GPS και χωρίς ιντερνετ αν μπορεί κάποιος Να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος με εκτίμηση kwstas40
FFighter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα dankan αγοράς και εγώ το ίδιο τηλ. και νομίζω πώς πιαστήκαμε --------Και όχι για τα 119 $ Τέλος όσο και αν έψαξα για gps δεν βρίσκω κάποιο καλό πρόγραμμα συμβατό για το G710 Το πρόβλημα πρώτα από όλα που έχει το κινητό είναι ότι δεν έχει οθόνη αφής για Να δούλεψη με τα προγράμματα που κυκλοφορούν gps igo8 & destinator Κάποιο πρόγραμμα που βρήκα και ονομάζετε CoPilot Live 8 Compatible Μου φάνηκε μουφα σαν το google map τέλος πάντων θα συνεχίσω το ψάξιμο και Ελπίζω να βρω κάποιο συμβατό να δουλεύει 100% GPS και χωρίς ιντερνετ αν μπορεί κάποιος Να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος με εκτίμηση kwstas40 κωστα δε συμφωνω. παλιο ναι,αλλα τα τρεχει ολα. εχω δωσει καποια πραγματα στον dankan, αν τα καταφερει θα τα παρεις και συ.
kwstas40 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 κωστα δε συμφωνω.παλιο ναι,αλλα τα τρεχει ολα. εχω δωσει καποια πραγματα στον dankan, αν τα καταφερει θα τα παρεις και συ. Να είσαι καλά FFighter και ελπίζω το πρόγραμμα που έδωσες dankan Να δούλεψη πάντως θα ήθελα να ξέρης πώς το πρόβλημα με το συγκεκριμένο Τηλ είναι ότι δεν έχει οθόνη αφής αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που δεν χρειάζεται Οθόνη αφής τότε θα δούλεψη. Και μετά μας μένη να λύσουμε το πρόβλημα με το GPS Πρέπει να είναι κλειδωμένο έκανα εγκατάσταση το igo 8 και το destinator 7 με την Βοήθεια του PC και αίνο μπήκαν και τα δυο προγράμματα σε κανονική Λειτουργία δεν δούλευε η κεραία (GPS) αν και στης ρύθμισης την τσεκάρισα Παρόλα αυτά σε ευχάριστο FFighter για την διάθεση σου να βοηθήσεις Με φιλικούς χαιρετισμούς kwstas40 :cool:
gehior Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδεια το garmin δεν θελει αφης ωραιο κντ κεγω το πηρα αλλα ουτε καρτα δεν του εχω βαλει ακομα γιαυτο δεν κανω δοκιμες παντως αν βρειτε κατι....
gehior Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 τωρα βαζω το i go 9 εχει επιλογη για το αν ειναι αφης η οχι!τωρα αν μου βγαλει μονο αφης κ δεν μπορω να επιλεξω το χωρις αφης δεν ξερω ...ειδομεν
FFighter Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Πως γράφετε ο τόνος στα μυνήματα? shift μετα το πληκτρο διπλα απο το λ με το ερωτηματικο και μετα το φωνηεν που θα τονισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.