Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε δισκο

nagia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβληματακι με το laptop μου. εχω δυο hard disk τoυς C κ Ε. Στην E αποθηκευονται τα back-up μου και εχει χωρητικοτητα 147GB. Ξαφνικα γεμησε χωρο και ο ελευθερος μειωθηκε σε 6GB. Διεγραψα σχεδον ολα τα back-up και αφησα μονο back-up που πιανουν μονο 20GB. Ομως η Ε παραμενει γεματη. Εχω ενεργοποιησει και την επιλογη την εμφανιση κρυφων αρχειων αλλα τιποτα. το antivirus δεν εχει "τσακωσει" κανεναν ιο. τι λετε να ειναι? HELP!!! thanks!

Δημοσ.

τα παντα εχω αδειασει. το θεμα δεν ειναι στη C που εκει αποθηκευω τα παντα αλλα σε μια Ε που αποθηκευονται μονο τα back-up.

Δημοσ.
τα παντα εχω αδειασει. το θεμα δεν ειναι στη C που εκει αποθηκευω τα παντα αλλα σε μια Ε που αποθηκευονται μονο τα back-up.

με μπέρδεψες τώρα... εννοείς για αρχεία, όχι μόνο αντίγραφα ασφαλείας...

Δημοσ.

λοιπον...στο my computer μου βγαζει δυο hard disk drives τη C (που δεν εχω κανενα προβλημα) και την Ε στην οποια δεν εχω αποθηκευσει κανενα αρχειο αλλα μονο καποια back-up που αποθηκευει αυτοματα ο υπολογιστης καθε μηνα υπο μορφη zip. η Ε εχει χωρητικοτητα 147GB αλλα ξαφνικα μου λεει οτι ειναι γεματη και δεν μπορω να αποθηκευσω τιποτα. διαγραφω σχεδον τα παντα. και αφηνω μονο 20GB. αυτη ομως εξακολουθει να δειχνει γεματη. δε ξερω τι να κανω...

ελπιζω να ξεκαθαρισα το προβλημα μου...help! :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...