Προς το περιεχόμενο

Μήπως μας κοροιδεύουν...

atvelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και τρεις μήνες με εχουν ενημερωσει απο το περιοδικο pc magazine οτι εχω κερδισει ενα πληκτρολογιο microsoft απο καποιο διαγωνισμο που ειχα συμετασχει αλλα μεχρι σημερα ουτε το χρωμα του δεν εχω δει!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Edgar:</font><hr> ... τους πήρες καμία πίπα;

Μονο έτσι θα στο φέρουν... <hr /></blockquote>

baahahahahaahahahhahaha

xroiazomouna kati na gelasw, thanks alot!!! :D

Δημοσ.

Min stenaxoriesai file mou....exoun sxedio ta paidia sto periodiko! Otan xreiastei na agoraseis neo H/Y tha sto steiloun spiti gia na min exeis kainourgio pliktrologio kai palio H/Y!!!!!!

Asteieuomai bebaia....upomoni!!!!

Δημοσ.

Αφού δεν πλήρωσες πως θέλεις πληκτρολόγιο; Τουλάχιστον όμως θα πρέπει να είσαι ευτηχής που κάτι κέρδισες.

Με έκανες και ζήλεψα τώρα. Α ρε να είχα και εγώ την τύχη σου να κερδίσω έστω ένα ποντικάκι. Αλλά αυτά είναι μόνο για τυχερούς. :grin:

Δημοσ.

exontas kerdisei arketes fores se diagonismous

2 fores paliotera apo to chip ,mia fora apo to computer gia olous ,prosfata apo diagonismo tis cdmedia sto internet kai persi apo to diagonismo tis coca cola etsi gia na anafero merikous (pantote mexri tora ta stelnane ki as meno thessaloniki)

Epomenos sthn thesh sou tha hmoun aisiodoxos kai tha erixna ena tilefono mia kai stin periptosi tou chip kai tis dio fores xreiastike ....

Δημοσ.

Δεν νομιζω να σε κοροιδεύουν, αλλα απο την εμπειρία μου πρέπει να είναι αρκετά ανοργάνωτοι (και ποιος δεν είναι στην Ελλάντα;).

Ειχα γραφτεί συνδρομητής οταν ακομα το pc mag λεγόταν Win, επειδή μαζί με τη συνδρομή έδιναν ενα πολύ καλό δώρο, και τελικά το 1ο τεύχος το έλαβα 3 μήνες μετα απο την παραγγελία. οχι δεν με εκλεψαν, απλά έστειλα την αίτηση Σεπτέμβριο, και η συνδρομή άρχισε απο το τευχος Δεκεμβρίου. Η αιτια; οτι ο χορηγός του δώρου, που επρεπε να παραλαβω δεν είχε στοκ, και επρεπε να κανει νεα εισαγωγή!

αλλο: κατα τη διαρκεια της συνδρομης, μετακόμισα, τους ειδοποίησα 2 φορες, κι αυτοί συνεχιζαν να το στέλνουν στην παλια διευθυνση.

Εγώ, για να παραλάβω κατι δωρεαν, θα περναγα απο τα γραφεία τους. Τι περιμενεις να σου πληρωσουν και το κουριερ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...