MixalisX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλά ακουγα κάτι τύμπανα (του πολέμου) να βαράνε απο το πρωί...
timekeeper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Χμμ... Λέτε τώρα να τα πάνε καλύτερα στις σχέσεις τους με τις ΗΠΑ (στα χνάρια της Κίνας δλδ...) Βλέπετε είναι άλλο να είσαι εξευτελιστικά φτηνό εργατικό δυναμικό που συντηρεί το οικονομικό σου σύστημα (βλέπε Κίνα) και άλλο "Axis Of Evil"...
elteo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλά ακουγα κάτι τύμπανα (του πολέμου) να βαράνε απο το πρωί... καλό! το Ιραν είναι μία χώρα με πλούσιους φυσικούς πόρους στα χέρια ολίγων. δεν έχει σημασία αν αυτοί είναι στρατιωτικοί, θρησκευτικοί ή άλλοι ... λίγοι τρώνε από το μέλι για αυτό και θέλουν να ελέγχουν τον όχλο.
michael92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Η κυβέρνηση τους θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό και να αντλεί ότι πληροφορίες θέλει. Όχι , ότι η google είναι υπεράνω πάσης υποψίας για τέτοιες ενέργειες Βασικά φοβούνται τους Αμερικάνους, την πρόσβαση της google στα δεδομένα δηλαδή
MixalisX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Παντώς για να πούμε και του στραβού το δίκιο, άν εγώ είμουν μαλωμένος με τον ταχυδρόμο μου δεν θα γούσταρα να μου φέρνει αλλά και να διαβάζει την αλληλογραφία μου....
geovard Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ποσως με νοιαζει τι γινεται στο Ιραν. Καί όμως θα έπρεπε να σε νοιάζει.Ως πυρηνική δυναμη είναι απειλή γιά την ανθρωπότητα.Καί ως σκληρή φονταμενταλιστική χώρα επίσης είναι απειλή μέσω τρομακρατίας.Χιλιάδες μετανάστες(λάθρο-) μπαίνουν στη χώρα μας από εκείνη τη γωνιά της Γής. Δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο ώστε να πούμε "τι με νοιάζει εμένα!!
Blondeamon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καί όμως θα έπρεπε να σε νοιάζει.Ως πυρηνική δυναμη είναι απειλή γιά την ανθρωπότητα.Καί ως σκληρή φονταμενταλιστική χώρα επίσης είναι απειλή μέσω τρομακρατίας.Χιλιάδες μετανάστες(λάθρο-) μπαίνουν στη χώρα μας από εκείνη τη γωνιά της Γής.Δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο ώστε να πούμε "τι με νοιάζει εμένα!! Αξιο τέκνο του Sky News, του Mega Channel και της Σαρα Πειλιν...ιδού η αλήθεια: Το Ιράν είναι η τελευταία σου απειλή, υπάρχουν άλλες μεγαλύτερες μπροστά στα μάτια σου που είναι έτοιμες να σε φάνε. Μάντεψε, είναι αυτες που κατηγορούν το Ιραν εξαρχής. Μα καλά είναι δυνατόν να μου λες οτι το Ιραν είναι απειλή ρε αδερφέ? Απειλή για ποιον, για σένα, για μένα, για τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ? Το Ιράν είναι μαζί με τη Βενεζουέλα ο τελευταίος τσαμπουκάς εναντια στις ΗΠΑ. Να σου θυμίσω οτι μόνο οι ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιήσει ποτε πυρηνικά για να σκοτώσουν εκατομύρια?
BozGNR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Το Ιράν είναι μαζί με τη Βενεζουέλα ο τελευταίος τσαμπουκάς εναντια στις ΗΠΑ. Να σου θυμίσω οτι μόνο οι ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιήσει ποτε πυρηνικά για να σκοτώσουν εκατομύρια? Το επιχείρημα σου δεν αποκλείει την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει και το Ιράν την απειλή του πυρηνικού ολοκαυτώματος. Κι επιτέλους γιατί κανείς πρέπει να πάρει το μέρος μίας εκ των δύο κυβερνήσεων για να αποδείξει είτε αντι-αμερικανισμό, είτε fear of terrorism;; Υπάρχει περίπτωση να μην έχει καεί το μυαλό κανενός από τα video-games και να ελπίζει σε ένα ειρηνικό μέλλον; Η λύση δεν είναι ή ο ένας ή ο άλλος
EPa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ευτυχώς που υπάρχουν και τα Ιράν. Και για όσους δεν ξέρουν.. το Ιράν είναι η γνωστή σας.. Περσία. Μια χώρα με χιλιάδες χρόνια πολιτισμού και με λευκούς ανθρώπους.. (άσχετο που οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τους έκοψαν τον τσαμπουκά)
Panahs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Και για όσους δεν ξέρουν.. το Ιράν είναι η γνωστή σας.. Περσία. Μια χώρα με χιλιάδες χρόνια πολιτισμού και με λευκούς ανθρώπους.. Μα τη μαύρη μου τη νύχτα, τι σημαίνει αυτό?
zanzavar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Κι επιτέλους γιατί κανείς πρέπει να πάρει το μέρος μίας εκ των δύο κυβερνήσεων για να αποδείξει είτε αντι-αμερικανισμό, είτε fear of terrorism;; Μα φίλε μου εσύ πήρες το μέρος των Αμερικάνικων συμφερόντων αναπαράγοντας τα επιχειρήματά τους... "Τρομοκρατία, σκληρή φονταμενταλιστική χώρα, έρχονται στη χώρα μας τρομοκράτες!!" Αυτές τις λέξεις δεν χρησιμοποίησες? Αυτά λέει η Αμερική/Μ. Βρετανία/και λοιπά τσιράκια! Πάντως, να σου υπενθυμίσω, ότι το Ιράν υποστηρίζει ότι δεν εξελίσσει την πυρηνική ενέργεια για μη ειρηνικούς σκοπούς (παραγωγή ενέργειας δηλαδή έχει ως σκοπό), και κατηγορείται για το αντίθετο. Επίσης και το Ιράκ κατηγορήθηκε για διάφορα που στάθηκαν η γελοία αφορμή να επιτεθεί η Αμερική, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να αποδείξει τίποτα για όσα κατηγορούσε το Ιράκ....
dimitris2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δύσκολα μένουμε ontopic σε τέτοια θέματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις