Προς το περιεχόμενο

δυκτιο μεσω διαδυκτιου αναμεσα σε 2 η/υ

KOURABIES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με απασχολει ενα θεμα και δεν μπορω να βρω λυση. εχω 2 υπολογιστες και θελω να τους κανω δυκτιο μεσω διαδυκτιου. οι 2 αυτοι υπολογιστε εχουν περιπου 1000 χιλιομετρα αποσταση :) . απο την μια ακρη της ελλαδας στην αλλη. πως θα το κανω? θελω να τ κανω δυκτιο οταν πηγαινω στον αλλο υπολογιστη να μπορω να μπαινω στα αρχεια του αλλου και να κατεβαζω οτι θελω. σερβερ και κλαιεντ. με τι προγραμματα θα το κανω αυτο? ειναι δυσκολο?

Δημοσ.
Κουραμπιέ μπορείς να το κάνεις με teamviewer ή αν ψάχνεσαι για κάτι πάραπάνω, τότε φτιάχνεις ένα vpn μέσω ssh.

το δευτερο κομματι της απαντησης πες το και λιγο στα ελληνικα σε παρακαλω :-)

Δημοσ.

εαν τα 2 pc ειναι πισω απο καποιους router, τοτε γινεται μεσω VPN. μπορεις να στησεις 1 site-to-site VPN, δηλαδη το IPsec tunnel να ξεκιναει απο τον ενα router και να τερματιζει στο δευτερο. ετσι θα μπορουν να επικοινωνησουν τα PCs με βασει τις IP τους.

Δημοσ.
Ποια λειτουργικά τρέχουν οι δυο υπολογιστές ? + Θέλεις αμφίδρομη πρόσβαση στα δεδομένα ?

ειλικρινα να μπορουσα να απαντησω αλλα μ φαινονται δυσκολες οι ερωτησεις σας... λοιπον. θελω να μπορω οταν πηγαινω στο πατρικο μου να μπορω να "τραβαω" τα αρχεια που εχω στον υπολογιστη στο μερος που ειμαι τωρα. και στους 2 εχω win xp sp3. και οι 2 εχουν ρουτερ. απο συνδεση στον εναν εχω 2μεγαμπιτ και στον αλλον 8.

ελπιζω να βοηθησα για να με βοηθησετε :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...