szaf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 απ΄ότι έλεγαν στον Γερμανό ήταν μέχρι και σήμερα
esertas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως συμφέρει πολύ η προσφορά του Γερμανού γιατί μόνο στην cosmote η επιδότηση μπορεί να πάει ως έκπτωση στο πάγιο. Έκανα σύνδεση στο cosmote απεριόριστα 35 και με 16 ευρώ το μήνα θα έχω 1500΄ προς cosmote+σταθερά και 100 λεπτά προς όλους! Το 35 που λέει στο απεριόριστα είναι τα ευρό που θα πληρώνεις κάθε μήνα.
szaf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Το 35 που λέει στο απεριόριστα είναι τα ευρό που θα πληρώνεις κάθε μήνα. 35 είναι κανονικά, όμως τα 250 που είναι η επιδότηση αντιστοιχούν σε 21 ευρώ λιγότερο τον μήνα. Δηλαδή 35-21=14 και σύνολο 16 μαζί με τον φόρο!
nek4d Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Παντως συγκριτικα με τις αλλες εταιριες η κοσμοτε φαινεται να εχει την "χειροτερη" προσφορα..Στα 35ευρω παγιο 250€ επιδοτηση.. η βονταφον:35€ παγιο 300€ επιδοτηση wind:30€ παγιο 250€ επιδοτηση(κ 100mb ιντερνετ..εστω για email καλα ειναι..) στη wind βεβαια δεν μπορεις να "κατεβεις" σε χαμηλοτερο παγιο πριν το 12μηνο σε αντιθεση με κοσμοτε που πας στο 25 μετα απο 6μηνο.. ασ μην ξεχναμε οτι η cosmote εχει και σταθερα μέσα στα απεριοριστα! επιπλέον η συνδρομητική της βαση ειναι η μεγαλύτερη... οπότε αυτη συμφερει τελικά (και ας εχω voda λογω σηματος...)
arxaggelos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά παίζει να ισχύει Τρίτη πρωί? Έστι και κατευθείαν από τη μαμά cosmote αν όχι από τον Γερμανό. Σαν να με έψησε η ανταλλαγή επιδότησης με μειωμένο πάγιο...Αν όχι περιμένουμε την επόμενη. edit: φυσικά δεν ισχύει πιά και φυσικά από την Παρασκευή που είχα ρωτήσει για κινητό δεν με ενημέρωσε κανένας ούτε στα καταστήματα Cosmote ούτε στον Γερμανό ότι μπορώ να το κάνω πάγιο. Την επόμενη φορά αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα πάω διαβασμένος. Όχι τίποτε άλλο αλλά και οι συσκευές που συμμετείχαν δεν ήταν και κάτι φοβερό.
nek4d Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως συμφέρει πολύ η προσφορά του Γερμανού γιατί μόνο στην cosmote η επιδότηση μπορεί να πάει ως έκπτωση στο πάγιο. Έκανα σύνδεση στο cosmote απεριόριστα 35 και με 16 ευρώ το μήνα θα έχω 1500΄ προς cosmote+σταθερά και 100 λεπτά προς όλους! χτες που παρελαβα, ρωτησα για αυτο κ μου ειπαν οτι γινεται οντως αλλα θα ειναι με την κανονική επιδοτηση (~100 €) και οχι με της προσφορας των 250€. Ισως βεβαια και να το ειπαν ετσι στο συγκεκριμενο καταστημα. (anyway για μενα ειναι χρησιμη η νεα συμπληρωματική σουπερ συσκευη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.