Προς το περιεχόμενο

Γερμανος - Cosmote

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άντερα βγάζουν ;) Για ποιο συγκεκριμένα κινέζικο λες ? Δώσε κανα λινκ αν μπορείς.

[ame]

[/ame]

Τώρα site για να το πάρεις έχει μπόλικα. Όπως και επίσης βγαίνουν και άπειρα παραπλήσια π.χ. V800i, F003 κ.α.

Αν και καλύτερα περίμενε γιατί ήδη άρχισαν να τα βάζουν και GPS.

Αααα και άμα σε χαλάει το κινέζκο λογισμικό τους. βγαίνουν και κινεζιές με Windows mobiles 5.0 εως 6.5 και android.

π.χ. 1, 2

Ενδεικτικά όλα τα παραπάνω με κανένα απολύτος σκοπό να θέλω να προωθήσω κάποιο κατάστημα. μπορεί να υπάρχουν αλλού ακόμη πιο φθηνά.Επίσης ακούγονται και φήμες για dual OS κινητά εδώ αν και πολύ πιο τσιμπημένες τιμές.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο απεριόριστα 35 , πόση είναι η επιδότηση ;

Επιβεβαιωνω απο ερωτηση σημερα του αδερφου μου απο κοντα, ότι η επιδοτηση είναι 250 ευρω στο απεριοριστα 35.

Εγώ πάντως, πέρυσι, με την ανάλογη προσφορά είχα πάρει, με πάγιο 30 ή 35€, δεν είμαι σίγουρος, το HTC TOUCH HD με 350€ από 700€ που έκανε.

Περισυ καναν αλλα κόλπα. Μου ειχαν πει οτι μετα απο 3 μηνες μπορω να κανω το παγιο μηδενικό αλλα μετα μου ειπαν οτι αλλαξε και το εκαναν μισό, κ μετα 6 μηνες πηγε στο βασικο των 8 € και μετα απο 12 μηνες μπορουσα να το κανω μηδενικό...

(φυσικα το κοψα)

Φετος λενε, οτι δεν μπορει να πεσει το παγιο για 12 μηνες. Παλι καλα που το λενε απο την αρχη.

ρε παιδες

η επιδοτηση για ποια συμβολαια ειναι? απεριοριστα η και καρτοσυμβολαια?

απεριοριστα.

Anyway, η "τυπική" επιδοτηση για το απεριοριστα 35 είναι περιπου 100 ευρώ, οπότε τώρα η προσφορα σου δινει 250 ευρώ επιδότηση.

Δημοσ.

συμφωνα με το σαιτ της κοσμοτε..απο το απεριοριστα 35 κ πανω μπορεις να πας σε χαμηλοτερο(εκτος μηδενικου-βασικου και 15) σε 6 μηνες..για να πας στα 3 προγραμματα της παρενθεσης ,μονο στους 12 μηνες..

Δημοσ.

Παιδιά δύο ερωτησούλες

-Τα καταστήματα Cosmote έχουν την προσφορά ή μόνο ο Deutch?

-Πότε ^%#$%$ το κερατό μου θα φέρει η Cosmote (η ίδια όχι ανεξάρτητα καταστήματα τύπου e-shop) το Nokia N900? Μόνο για την πάρτη του φορτώνομαι νέο συμβόλαιο (...άντε και για κανένα satio....)

Δημοσ.
σω. Έτσι και αλλιώς και το sony eric και τη κινεζιά (και το 90% τον ηλεκτρονικών που έχεις) οι ίδιοι την κάνουν. Το πρόβλημα είναι πως και SE με μουσικούλα να θέλω....πρέπει να σκάσω καμια 250αρα. Τώρα για Wifi γειά σας θα βγω να ζητιανέψω. Δεν είμαστε όλοι λεφτάδες, οπότε παίρνουμε παπαριές που "βγάζουν παπάδες"

KAI TO original iphone CHINA ειναι αλλα μ τα κ599+, Ι8 κλπ δεν ακους μουσικη με ΤΠΤ(οuτε κανεις και τπτ αλλο σωστα). ΠΧ τα ακουστικα τους ειναι σαν αυτα που πουλανε οι πακιστανοι. και 50% να χαλασει μες το μηνα. Αν το παρεις τουλαχιστο παρτο απο εβαυ με 60ευρο και οχι απο "εισαγωγεις". btw Υπαρχουν και SONY WALKMAN με 60-80 ευρω

Δημοσ.
KAI TO original iphone CHINA ειναι αλλα μ τα κ599+, Ι8 κλπ δεν ακους μουσικη με ΤΠΤ(οuτε κανεις και τπτ αλλο σωστα). ΠΧ τα ακουστικα τους ειναι σαν αυτα που πουλανε οι πακιστανοι. και 50% να χαλασει μες το μηνα. Αν το παρεις τουλαχιστο παρτο απο εβαυ με 60ευρο και οχι απο "εισαγωγεις". btw Υπαρχουν και SONY WALKMAN με 60-80 ευρω

Οταν μιλάς για πακιστανικά ακουστικά μάλλον πρέπει να συμπεριλάβεις και τα ακουστικά όλης της πανακριβης σειράς ipod :-D. Εξίσου χρειάζονται αλλαγή την ίδια στιγμή που το αγοράζεις.

Επίσης κάνει 100 ευρά δεν θα μπορούσε με τόσα λεφτά να σου έχει και Dolby Digital. Αλλά ένα τυπικό ίντερνετ μέσο Wifi σου παρέχει και σύντομα και ένα τυπικό GPS. Καλα τα Win china mobiles δεν έχουν διαφορά από τα άλλα σε θέμα λογισμικού και δυνατοτήτων και κάνουν εξίσου κοντά στα 100.

Δημοσ.

Έχω πάγιο 30 ευρώ στην wind και έκανα εχθές αίτηση φορητότητας με επιδότηση 250 ευρώ στην cosmote στο 35 ευρώ πρόγραμμα αντι 60 ευρώ που μου έδινε η wind για ανανέωση.

Τσούκ ομως σήμερα το τηλεφωνάκι απο wind που μετέτρεψε το 60 σε 350 για απλή ανανέωση.

Έτσι θέλουν μόνο...

Δημοσ.

Παντως συγκριτικα με τις αλλες εταιριες η κοσμοτε φαινεται να εχει την "χειροτερη" προσφορα..

Στα 35ευρω παγιο 250€ επιδοτηση..

η βονταφον:35€ παγιο 300€ επιδοτηση

wind:30€ παγιο 250€ επιδοτηση(κ 100mb ιντερνετ..εστω για email καλα ειναι..)

στη wind βεβαια δεν μπορεις να "κατεβεις" σε χαμηλοτερο παγιο πριν το 12μηνο σε αντιθεση με κοσμοτε που πας στο 25 μετα απο 6μηνο..

Δημοσ.
Έχω πάγιο 30 ευρώ στην wind και έκανα εχθές αίτηση φορητότητας με επιδότηση 250 ευρώ στην cosmote στο 35 ευρώ πρόγραμμα αντι 60 ευρώ που μου έδινε η wind για ανανέωση.

Τσούκ ομως σήμερα το τηλεφωνάκι απο wind που μετέτρεψε το 60 σε 350 για απλή ανανέωση.

Έτσι θέλουν μόνο...

Στην wind παρέμεινες στο πρόγραμμα με 30 ευρώ πάγιο;Απλά σου έδωσαν την επιδότηση για ανανέωση του ίδιου προγράμματος που είχες;

Δημοσ.

Έτσι θέλουν μόνο...

Εσυ ποσο καιρο εχεις wind διοτι σκεφτομαι σε vodafone να το κανω μετα απο 18 μηνες δεσμευση:-D:cry:

Δημοσ.

Ναί η ανανέωση στο ίδιο πρόγραμμα των 30 ευρώ(ένα παλιό πρόγραμμα με 240 λεπτά που μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν δεν τα καταναλώσω) η αν θέλω μετάβαση σε κάποιο άλλο με ίδιο-μεγαλύτερο πάγιο.

Είμαι στην wind 9 χρόνια περίπου.

edit:Να συμπληρώσω οτι ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα κάνει και πέρυσι ίδια εποχή και είχα πάρει και πάλι 350 ευρώ

Δημοσ.

εχω ηδη cosmote και εχουν περασει 13μηνες απο τοτε που εκανα συμβολαιο.ΠΛηρωνω 50-90 ευρω το μηνα αλλα εχω προγραμμα με 35ευρω παγιο.Ετσι σκεφτομουν να παω στο cosmote απεριοριστα 55 αλλα η μονη επιδοτηση που μου δινουν ειναι 90ευρω.Ετσι σκεφτομουν αν κανω αιτηση φορητητας σε αλλη εταιρια μηπως μου ανεβασουν την προσφορα και τα χρηματα της επιδοτησης γιατι τυχαινει την συνδεση να την εχω κανει στο γερμανο.....!!!

Δημοσ.

Πάντως συμφέρει πολύ η προσφορά του Γερμανού γιατί μόνο στην cosmote η επιδότηση μπορεί να πάει ως έκπτωση στο πάγιο.

Έκανα σύνδεση στο cosmote απεριόριστα 35 και με 16 ευρώ το μήνα θα έχω 1500΄ προς cosmote+σταθερά και 100 λεπτά προς όλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...