katcos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν. Πήρα σε 2 καταστήματα για να βγάλω άκρη. Η επιδότηση αφορά καινούριες συνδέσεις, φτάνει εώς 400Ε ανάλογα με το πρόγραμμα και αφορά μόνο τα προγράμματα "απεριόριστα". Στο απεριόριστα 35 , πόση είναι η επιδότηση ;
xpapias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αμα σου πω ότι δεν πρόλαβα να ρωτήσω καν... Ηταν και οι δύο βιαστικοί. Για να μην πω ότι ο ένας μου έλεγε κάτι περίεργα του στυλ - "έχουμε τρελές προσφορές"! Απ ότι όμως κατάλαβα οι επιδοτήσεις πρέπει να ξεκινούν από τα 300Ε και να φτάνουν τα 400Ε. Πάντως όποιος θέλει βρίσκει τη λίστα με τα καταστήματα στο site, παίρνει ένα τηλέφωνο και ρωτάει. (Να είστε προετοιμασμένοι, πολλοί δεν το σηκώνουν...)
kalampakas. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αμα σου πω ότι δεν πρόλαβα να ρωτήσω καν... Ηταν και οι δύο βιαστικοί. Για να μην πω ότι ο ένας μου έλεγε κάτι περίεργα του στυλ - "έχουμε τρελές προσφορές"! Απ ότι όμως κατάλαβα οι επιδοτήσεις πρέπει να ξεκινούν από τα 300Ε και να φτάνουν τα 400Ε. Πάντως όποιος θέλει βρίσκει τη λίστα με τα καταστήματα στο site, παίρνει ένα τηλέφωνο και ρωτάει. (Να είστε προετοιμασμένοι, πολλοί δεν το σηκώνουν...) μηπως δεν ακουσες καλα??μηπως σου ειπε?? ''εχουμε τρελες προσφορες....αλλα αποθεμα δεν εχουμε!!!'' ρε χαλιεστε και ασχολειστε με τους τσαρλατανους που κοροιδευουν με δηθεν προσφορες...
alexisgt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μετά την ΑΠΑΤΗ με τα games, ούτε για να πάρω μπαταρίες δεν πατάω στον Γερμανό...
jabar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Στο απεριόριστα 35 , πόση είναι η επιδότηση ; το πρωι που ρωτησα με 35 παγιο μου ειπαν για 250 ευρω...
default Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα επειδη ρωτησα κι εγω σε ενα καταστημα, μου ειπαν οτι η επιδοτηση φτανει μεχρι 400 και δεν ειναι για καθε συσκευη η ιδια.
jabar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μετά την ΑΠΑΤΗ με τα games, ούτε για να πάρω μπαταρίες δεν πατάω στον Γερμανό... x3 γιατι το κανει για 3η χρονια...
Pitsi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως, πέρυσι, με την ανάλογη προσφορά είχα πάρει, με πάγιο 30 ή 35€, δεν είμαι σίγουρος, το HTC TOUCH HD με 350€ από 700€ που έκανε.
GnG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 'Εκανα αίτηση φορητότητας στο 35. 250 η επιδότηση.
Erevodifwntas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως, πέρυσι, με την ανάλογη προσφορά είχα πάρει, με πάγιο 30 ή 35€, δεν είμαι σίγουρος, το HTC TOUCH HD με 350€ από 700€ που έκανε. Ναι αλλά πήγες σε πρόγραμμα με internet. Τώρα δε σου δίνουν αυτήν την επιλογή... (και κινητό 300-400 ευρώ χωρίς Internet δεν νοείται)
Pitsi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά πήγες σε πρόγραμμα με internet. Τώρα δε σου δίνουν αυτήν την επιλογή... (και κινητό 300-400 ευρώ χωρίς Internet δεν νοείται) Είχα πάει σε κάποιο multi που δεν περιλαμβάνει internet αλλά δίκιο έχεις, αντί να γίνει η προσφορά για τα myway ή κάποια άλλα που περιλαμβάνουν χρήση internet το έκαναν στο Απεριόριστο. Πριν διαβάσω ότι ήταν μόνο για αυτο το σκεφτόμουν αλλά όχι πια.
kamui Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις γύρισα από Γερμανό. Όπως πέρυσι τα πάγια είναι κλιμακωτά ΩΣ 400 ευρώ. Στα 35 λεπτά 250 πάγιο και πάει λέγοντας. Για όποιον πληρώνει αρκετά σε πάγιο αξίζει μάλλον να το κάνει. Αν και πριν 1,5 χρόνο ,αν θυμάμαι καλά, σε όλες τις εταιρίες απλά έκανες σύνδεση και σου δίναν οτι ήθελες. Οπότε αφού δεν θα πάρουμε iphone. Viva la China!!! Κ599 και θα το παίξουμε κιμπάριδες Έτσι και αλλιώς το κινεζάκι που έχω τώρα έχει βγει σκυλί.
aris1986 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Θα χαρω πολυ να κλεισει ο Γερμανος!Ειναι μπ@στ@ρδ0-επειχήρηση εδω και πολλα χρόνια. Μαυροστον Γερμανό. Οπότε αφού δεν θα πάρουμε iphone. Viva la China!!!Κ599 και θα το παίξουμε κιμπάριδες Έτσι και αλλιώς το κινεζάκι που έχω τώρα έχει βγει σκυλί Καλα εσένα τι να σου πω μην το αγοράσεις καν.Παρε ενα sonyEricsson να ακους μουσικούλα και ασε την παπαριά
kamui Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλά ας μη σχολιάσω. Έτσι και αλλιώς και το sony eric και τη κινεζιά (και το 90% τον ηλεκτρονικών που έχεις) οι ίδιοι την κάνουν. Το πρόβλημα είναι πως και SE με μουσικούλα να θέλω....πρέπει να σκάσω καμια 250αρα. Τώρα για Wifi γειά σας θα βγω να ζητιανέψω. Δεν είμαστε όλοι λεφτάδες, οπότε παίρνουμε παπαριές που "βγάζουν παπάδες"
kosmasgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Άντερα βγάζουν Για ποιο συγκεκριμένα κινέζικο λες ? Δώσε κανα λινκ αν μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.