Hamurabi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδες. Εχω την ΑΤΙ HD 4670. εβαλα τους τελευταιους ντραιβερς και το καταλυστ. Εχω συνδεσει με DVI->HDMI το πισι με μια 40'' lcd tv. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Βαζω αναλυση 1920 χ 1080 αλλα η ολη εικονα αφηνει ενα μικρο μαυρο πλαισιο γυρω γυρω. 3εκατοστα πλαγια και 1-2εκατοστα πανω-κατω. Πως το διορθωνω; Παλιοτερα ειχα πιο παλια εκδοση του καταλυστ και ειχε επιλογη να μεγαλωσω το desktop,τωρα δε το βλεπω. θενξ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε διαφορετικες επιλογες ειτε στην οθονη σου ειτε στο Catalyst. Π.χ. εμενα παιζει η τηλεοραση 1920x1080 σε "16:9 mode" (απο το μενου της τηλεορασης) οταν το βαζω στα 59Hz (και οχι 60) στο CCC. Παιζει ομως και σε 1920x1080 σε "Μονο. Σκαναρ" (απο το μενου της τηλεορασης) οταν το βαζω κανονικα στα 60Hz στο CCC.
tmjuju Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδες. Εχω την ΑΤΙ HD 4670. εβαλα τους τελευταιους ντραιβερς και το καταλυστ.Εχω συνδεσει με DVI->HDMI το πισι με μια 40'' lcd tv. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Βαζω αναλυση 1920 χ 1080 αλλα η ολη εικονα αφηνει ενα μικρο μαυρο πλαισιο γυρω γυρω. 3εκατοστα πλαγια και 1-2εκατοστα πανω-κατω. Πως το διορθωνω; Παλιοτερα ειχα πιο παλια εκδοση του καταλυστ και ειχε επιλογη να μεγαλωσω το desktop,τωρα δε το βλεπω. θενξ Ναι υπάρχει ακόμα η επιλογή… (under)overscan -15 % έχω δει μετά από default εγκατάσταση win7 & ccc. Άνοιξε το ccc, βρες το εικονίδιο με την οθόνη κάτω αριστερά, και πάτα δεξί κλικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.