Προς το περιεχόμενο

Q6600 Temps

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία.

Έκανα πρίν λίγο με το occt για 20 λεπτά(βαρέθηκα) το test με cpu 100% και έφτασαν οι temp Cpu |1: 56 ,2: 55 ,3: 52 ,4: 52.Οι θερμοκρασίες ειναι καλές η πρέπει να αλλάξω πάστα?Την ψύχτρα την καθάρησα χθές..

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τρέξε και το linpack άλλο ένα 20λεπτο,αν και οι θερμοκρασίες σου είναι αρκετά καλές.

Με στοκ ψύξη είσαι ;

Δημοσ.

Έιχα πάρει το καλοκαίρι μια ψύχτρα απο e-shop μια Asus 45 euro.Δεν την έχει τώρα.Επιδή είναι απο το καλοκαίρι πάνω και το pc δουλεύει πολλές ώρες σκέφτηκα ,μήπως να άλλαζα την πάστα.

Δημοσ.

7-8 μήνες δε νομίζω να ναι και πολύς καιρός για να χεις μειωμένη απόδοση εξαιτίας της θερμαγώγιμης αλοιφής.

Επίσης καλό είναι το linpack για stressing αλλά το παρακάνει λίγο μιας και σε πραγματικές συνθήκες, τέτοιες θερμοκρασίες δύσκολα θα δεις.

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω, ίσως μπορεί κάποιος άλλος να σε βοηθήσει. Πάντως σε 3+ χρόνια δεν έχω δει κάποια άνοδο της θερμοκρασίας στον δικό μου.

Δημοσ.

Πολύς καιρός.Μια χαρά..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

---------- Προσθήκη στις 23:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:03 ----------

Τρέχω τώρα και το linpack 11 min μέχρι τώρα και οι temps είναι 1 βάθμο πάνω απο πρίν.

Δημοσ.

Για μένα καλό είναι να αλλάζεται η πάστα μία φορά τον χρόνο,όχι όμως ότι θα δεις διαφορές ή ότι στον έναν χρόνο θα χαλάσει η πάστα.

Παρ΄όλα αυτά οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...