Προς το περιεχόμενο

Micro psu mod?

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eχω ενα κουτακι micro-innovator με [email protected],3gb ram,p5b-mx,8600gt@810/850 που υστερα απο καποιες μοντες(3hdd/12fan+fan control) με εχει βολεψει ως media pc.

To θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να αλλαξω την καρτα γραφικων με καποια δυνατοτερη και με εχει προβληματισει το no-name micropsu 350watt που εχει.

Απο οσο το εχω ψαξει δεν παιζει τιποτα σοβαρο σε micro-psu και σκεφτομουν μηπως θα μπορουσα να modαρω μεσα στην θηκη του καποιο σχετικα ποιοτικοτερο.

Micro-psu:PER.808593.jpg

Πλακετα atx-psu(απο Corasair 450 Vx) :DSC01957.JPG

Oπως βλεπετε,θεωρητικα χωραει μεσα στο μικροτερο casing...Και πιστευω πως ο 8αρης του micro-psu θα καταφερει να δροσισει την πλακετα του μεγαλυτερου τροφοδοτικου μιας και θα δουλευει ρελαντι....

Tι λετε θα πετυχει η εγχειριση?Εχει επιχειρησει κανενας συμφουριτης κατι παρομοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ εξυπνη ιδεα !!!

Δεν υπαρχει λογος να μην πετυχει!

Μονο που θα σου ελεγα να αλλαξεις ενα ανεμιστηρι με ενα λιγακι δυνατοτερο 8αρι και με fan control ετσι ωστε να μην σε ενοχλει ο θορυβος ;)

Δεν θα εμπιστευομουν το μαμα 8αρι της innovator..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

φίλε μου το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με κουτί του eshop που δέχεται μόνο τέτοια psu. Έχω φάει τον google για να βρω κανένα σοβαρό micro psu αλλά τίποτα.Περιμένω να ανεβάσεις φώτο να δω αν το κατάφερες γιατί ακούγεται τέλεια ιδέα. +1

Πιστευω οτι αν προσέξεις την εγχείριση όπως λέει και ο caution θα δουλέψει μια χαρά.

@topos μόλις το στήσεις ανέβασε φωτό.

Πολύ καλή ιδέα.

+1 και απο μένα. :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Tελικα βρηκα λιγο χρονο την Κυριακη που μας περασε και ειπα να κανω μια δοκιμαστικη "εγχειριση" με ενα φρεσκο 450αρη(hi-flow) που εχω για back up..

Photos απο τα psu κ mini psu...

psuandmicropsuexternal.jpg

p1000813j.jpg

Οπως βλεπετε η διαφορα βρισκετε στο πλατος(το παχος ειναι μικροτερο στο micro psu αλλα εξαιτιας του "εξωτερικα" τοποθετημενου 8αρη fan,ειναι πρακτικα το ιδιο..) τους κ πιο κατω θα διαπιστωσετε πως εχουν τις ιδιες σε μεγεθος πλακετες με την διαφορα οτι ειναι διαφορετικα τοποθετημενες,στο micro psu ειναι οριζοντια με το case ενω στο κανονικο ειναι καθετα...

Και τα "θεωρητικα" specs τους

psumicrospecs.jpg

Πανω που εχω πιασει τα κατσιβιδια κ βλεπω οτι οι πλακετες εχουν ακριβως τις ιδιες διαστασεις(11χ14.5 cm)+στο ιδιο σημειο τις τρυπες,

micropsuinternall.jpg

παρατηρω πως το "450αρη" φαινετε να εχει ακομη χειροτερη κατασκευη απο micro psu των 350 watt(αρκετα μικροτερες ψυκτρες,μικροτερους πυκνωτες κ πηνια...) και αποφασισα να το αναβαλλω μεχρι να βρω σωστο αντικαταστατη....

Γνωριζει κανεις εαν γενικα ειναι νορμα το 11χ14.5 εκατοστα στις πλακετες?

Επισης οποιαδηποτε αλλη παρατηρηση καλοδεχουμενη...

Υ.Γ Καλα δεν εκανα που δεν προχωρησα στην αλλαγη?Δεν ξερω απο specs κ ποιοτητες για πυκνωτες απλα στο ματι μου φανηκε πιο "σοβαρη" η κατασκευη του micro παρολα τα -100watt του..

Υ.Γ Εαν Θελει κανεις + αλλες -κοντινες- φωτο απο την πλακετα απλα το ζηταει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...