markxcsd7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ελαβα ενα γραμμα απο τη Google που ειχε ενα code για 75€ για το προγραμμα adwords. Μου εχει καποια χρησιμοτητα εμενα, η ειναι για καποιον που φτιαχνει ιστοσελιδες κ.τ.λ. Ξερει καποιος; Ευχαριστω.
antonisid Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 είναι για κάποιον που θέλει να διαφημίσει την σελίδα του , ειδικά αν πουλάει προϊόντα ή υπηρεσίες.
atrias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 κι άλλοι είδα έλαβαν τέτοια "δωράκια" πρόσφατα σε εσένα φίλε μου πως ήρθε αυτό? θέλω να πω πως ήξεραν τη διεύθυνσή σου και το έστειλαν?
atrias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ο φίλος στην αρχή απ' ότι κατάλαβα από αυτά που ρωτάει μάλλον δεν ασχολείται με δημιουργία ιστοσελίδων οπότε ούτε το Adsense ούτε το Adwords θα τον ενδιέφερε πιστεύω. άρα που τον βρήκαν και του έστειλαν το γράμμα? μια απλή απορία είναι! μην παρεξηγηθώ κιόλας!
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 *.blogspot.com μήπως και συνδρομή adsense...?
stefanos_79 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Και μένα μου ήρθε αυτο το δωράκι .Λογικό είναι να έρθει σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει το Adsense.Προσωπικά το έχω βάλει στο blog μου όποτε απο εκεί με "τσακώσανε" ..χεχε..Αλλά και πάλι έχει έρθει και σε άτομα που απλά έχουν google gmail account.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.