HYPER_piccolo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδες, λοιπον προχτες αφησα σε ενα μηχανικο την μηχανη μου και του ειπα να την χαμηλωσει (ο ατιμος ο διας που το δινει το υψος) Να μην τα πολυλογω μου πηρε 150 ευρω για τα εξης Χαμηλωμα (εφτιαξε νεους αποστατες) Αλαγη λαδιων Τσεκαρισμα γιατι του ειπα οτι σε καποιο "παπουρι" καπου βρηκα απο κατω Επισης τσεκαρισμα γιατι μετα απο πλυσιμο εχανε το νεκρο (εσβηνε το λαμπακι) και επισης εσβηνε οταν ανοιγα το γκκαζι.. μετα το πλυσιμο. Η ερωτηση μου ειναι αν μου πηρε πολλα (αν και οταν το ειχαμε συζητησει πρωτη φορα μου ειπε 60 το χαμηλωμα δεν γνωριζω γιατι ανευηκε) Και επισης για οσους εχουν μηχανη (περιτο να πω ας απαντησει και στην προηγουμενη και σε αυτην την ερωτηση μονο εχοντες μηχανη και παρομοια εμπιρια και οχι "ξερω καποιον μπατσανακη του αδελφου της κοπελια που μου....κτλπ κτλπ) Εχω ενα Kawassaki 750... ποσο παει το μεγαλο servise? ευχαριστω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 εχω μια εντυπωση οτι δεν αλλαζουμε υψος μηχανης κτλ γιατι αλλαζει και κεντρο βαρους.. z750 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HYPER_piccolo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 την ιδια απορια ειχα επι μηνες (οπου ειχα την μηχανη και ζωριζομουν κατα καποιο τροπο να την οδηγαω) τελικα μετα απο 3 μηχανικους και αλους αρκετους μηχανοβιους μου ειπαν οτι γινεται δουλεια, φτανει να μην ειναι η διαφορα τεραστια μπροστα πισω. Εμενα μπροστα χαμηλωσε 1.5 ποντο και πισω 5... οπου μου φανηκε πολυ, αλλα τελικα απο ενα τεστακι που καναμε εκει στον μηχανικο καταλαβα οτι δεν εχει σημασια, δηλαδη ανευηκα εγω που ειναι 92 κιλα μονος μου, και μετα ανευηκε ενας βοηθος που εχει εκει που ειναι 72 κιλα, η διαφορα στο καθισμα της μηχανης ηταν μεγαλη, και απλα με ρωτησε ειναι δυνατον επειδη ειναι πιο χαμηλα οταν ανευαινω εγω να μην οδηγιεται το ιδιο? Ετσι δουλευει και το χαμηλωμα, το μονο προβλημα το οποιο και αυτο το τεσταρα που μπορει να βγει απο ενα χαμηλωμα ειναι αν κατσουν δυο 120αριδες στα κιλα και σε καποια λακουβα οταν πηγαινω με 200+ να χτυπησει στο φτερο απο κατω η ροδα... πραγμα που θελει σεναριογραφο και παραγωγο Σε μαυρο την εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλο ειναι να μην τα πειραζουμε αυτα αλλα μιας και δεν μπορουσες να οδηγησεις νταξει... Εχω ακουσει οτι καποιοι αλλαζουν τις σελλες με κοντυτερες αλλα αυτο δεν ξερω αν συμβαινει σε σπορ μηχανες οπως η δικια σου... Παντα ορθιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HYPER_piccolo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μου το ειχε πει οτι θα την εσκαβε, αλλα μετα δεν το εκανε γιατι ειναι αρκετε μικρο το αφρολεξ της σελας και ισως να γινοταν πολυ σκληρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.