shakm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Το Call of Duty : Modern Warfare 2 έγινε γρήγορα ένα από τα πιο πετυχημένα βιντεοπαιχνίδια που υπήρξαν ποτέ. Τι είναι όμως αυτό που πραγματικά το κάνει τόσο πετυχημένο; (Πρόκειται για άρθρο από το προσωπικό μου blog)
s33k3rgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Θα συμφωνησω στο περιπου αλλα αυτο το υπερβολικο φακελωμα τωρα τελευταια δεν μου αρεσει. Ισως γινεται για να ικανοποιουνται και να εθιζονται ολοι οι παιχτες. Γενικως δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση τα FPS γιατι δεν ειναι καθολου δημιουργικα και σε βοηθανε μονο να εκτωνωθεις. Προτιμω ας πουμε ενα στυλ μεταξυ Metal gear 4 και Uncharted 2.
ApoelAndreas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα ηταν το πρωτο COD που αγορασα. Ημουν υπερβολικα ενθουσιασμενος και δεν βγηκε σε καλο. Το SinglePlayer του ηταν υπερβολικα συντομο.. Μεχρι και εγω που επαιζα COD για πρωτη φορα το τελειωσα σε 5 ωρες.. :S Οι χαρτες στο Online απιστευτα μικροι.. Και γενικα δεν μου αρεσε το πως κινησε μεσα στο παιχνιδι. Ειναι σαν να παιζεις με παρα πολυ lagging.. Δηλαδη βλεπεις τον εχθρο και σε 2 δευτερολεπτα εχει εξαφανιστει.. Ειναι γυρισμενος απο την αλλη αλλα σε πυροβολαει.. Παντως αν το COD δεν ηταν τοσο διαδεδομενο απο παλια και δεν ειχε τοσους φανατικους θαυμαστες, δεν πιστευω οτι θα ειχε ολες αυτες τις πωλησεις που εκανε..
s33k3rgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 @ApoelAndreas Φιλε μπορεις να δοκιμασεις και το multiplayer του Uncharted 2. Νομιζω οτι ειναι περισσοτερο διασκεδαστικο και λιγοτερο κλειστοφοβικο.
ApoelAndreas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 @ApoelAndreas Φιλε μπορεις να δοκιμασεις και το multiplayer του Uncharted 2. Νομιζω οτι ειναι περισσοτερο διασκεδαστικο και λιγοτερο κλειστοφοβικο. Επαιξα το Demo του στο PS3, SinglePlayer ομως. Πολυ ωραιο ειναι, απλα προτιμω τα First Person Shooter Games... Βεβαια σε οσους αρεσουν τα third person shooter games, ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη.
shakm Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το συγκεκριμένο debate παίζει πολύ και μεταξύ συναδέλφων εδώ που δουλεύω - το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως το uncharted είναι κάτι σαν το βασιλιά των 3rd person, ενώ το cod των 1st person. Και τα δύο καλά, αλλά για διαφορετικό γούστο. Κρίμα πάντως που στο xbox δεν έχουμε uncharted.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.