tarantules Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Σκεφτομαι να παρω SSD οταν τα 500+ gb πανε κατω απο 100 ευρα. Το 2025 ίσως....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Σκεφτομαι να παρω SSD οταν τα 500+ gb πανε κατω απο 100 ευρα. gf030 is now known as ΙΩΒ!
johnykim Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 @tarantules, επειδή εμένα με ενδιαφέρει αρκετά η μείωση της χωρητικότητας των δίσκων, αν έχεις κάποιον οδηγό on-line πόσταρέ τον.
gf030 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Το 2025 ίσως.... Ακριβως. Ποτε δεν πεταω φραγκα για να κυνηγαω τεχνολογιες, αλλωστε οποιος εχει το ποιο γρηγορο pc δεν εχει και το μεγαλυτερο πουλι. 2025, 2030, αν ειναι να 'ρθει, θε να 'ρθει, αλλιως ας προσπερασει, αυτα.
AccountSaver Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 παιδιά και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 2 τώρα το μεσημέρι θα πάω να πάρω έναν απο τους 2...δεν ξέρω όμως ποιον.Βλέπω τρελές κρητικές για Samsung.
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Βλέπω τρελές κρητικές για Samsung. Define "τρελές": Θετικές ή Αρνητικές?
fastmanakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 παίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση.Σκέφτομαι να αγοράσω τον samsung 1 terra και ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έχω ήδη εναν wd 500gb σκληρό στις 7200 τώρα ακριβώς πιο μοντέλο δεν ξέρω και τα windows και τα προγράμμα δεν μπορώ να πώ ότι αργούν.Επειδή βαριέμαι υπερβολικά να κάνω φορμάτ και να ξαναπερνάω windows προγράμματα κλπ αξίζει να κάνω φορμάτ και να βάλω τα windows στοn samsung δηλαδή θέλω να πώ θα δώ μεγάλη και ουσιαστική διαφορά που να αξίζει τον κόπο ή απλά να τον πάρω και να τον χρησιμοποιώ μόνο για δεδομένα;
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 παίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση.Σκέφτομαι να αγοράσω τον samsung 1 terra και ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έχω ήδη εναν wd 500gb σκληρό στις 7200 τώρα ακριβώς πιο μοντέλο δεν ξέρω και τα windows και τα προγράμμα δεν μπορώ να πώ ότι αργούν.Επειδή βαριέμαι υπερβολικά να κάνω φορμάτ και να ξαναπερνάω windows προγράμματα κλπ αξίζει να κάνω φορμάτ και να βάλω τα windows στοn samsung δηλαδή θέλω να πώ θα δώ μεγάλη και ουσιαστική διαφορά που να αξίζει τον κόπο ή απλά να τον πάρω και να τον χρησιμοποιώ μόνο για δεδομένα; Είχα ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια περίπτωση. Το λειτουργικό αυτή την στιγμή είναι πλέον στον F3 και τον WD500AAKS τον έχω για αποθήκη. Πίστεψέ με αξίζει να κάνεις την σκάτζα...
fastmanakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 το μόνο που με κρατάει για να μήν βάλω λειτουργικό στον samsung είναι το γεγονός ότι 1ον μου την σπάει να έχω φακέλους με αρχεία στον σκληρό που είναι τα windows (μου την δείνει ρε αδερφέ παραξενιά μου ) 2ον βαριέμαι σαν θάνατος το φορμάτ 3ον δεν μου φαίνεται να αργεί ιδιαίτερα ο τωρινός σκληρός.Είναι τόσο μεγαλή δηλαδή φίλε μου η διαφορά στην ταχύτητα;
moldovan20 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 το μόνο που με κρατάει για να μήν βάλω λειτουργικό στον samsung είναι το γεγονός ότι 1ον μου την σπάει να έχω φακέλους με αρχεία στον σκληρό που είναι τα windows (μου την δείνει ρε αδερφέ παραξενιά μου ) 2ον βαριέμαι σαν θάνατος το φορμάτ 3ον δεν μου φαίνεται να αργεί ιδιαίτερα ο τωρινός σκληρός.Είναι τόσο μεγαλή δηλαδή φίλε μου η διαφορά στην ταχύτητα; Υπάρχει και το partition . Και στα windows 7 γίνεται σε 2 λεπτά.
tarantules Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Υπάρχει και το partition . Και στα windows 7 γίνεται σε 2 λεπτά. Και το image να συμπληρώσω...1 φορά εγκατάσταση καθαρά windows + βασικές εφαρμογές , δημιουργία image και θα ξεχάσεις πως κάνεις format... Έχω κάτι χρόνια να κάνω format και εγκατάσταση windows από την αρχή. BTW με τον Samsung F3 1ΤΒ που πήρα είδα τρομερή διαφορά στο φόρτωμα του λειτουργικού.Είχα βέβαια πριν έναν Seagate 250GB Τον "έσπασα" σε 60GB για λειτουργικό και 840GB για data. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να τον μετατρέψω σε 250GB για να δω πόσο μπορώ να αυξήσω το access time και το av.read time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.