Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Black 1TB η Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB;

gf030

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά, μια ζωή είχαμε κυρίως western και seagate, άντε κ maxtor...

και ξαφνικά εμφανίζονται οι samsung ( εταιρία που κάνει τα πάντα) και μιλάνε όλοι για πάρα πολύ καλή αξιοπιστία και γενικά έχουν θερμούς υποστηρικτές, κι εδώ και σε άλλα θέματα...

πως γίνεται αυτό???η αξιοπιστία που λέτε βασίζεται μόνο στα specs...?

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί από πότε είναι "αξιόπιστοι" οι WD και οι Seagate για να πρέπει να βασίσουμε κάπου την αξιοπιστία των Samsung?

Δημοσ.

Σωστό. Αλλά έχει λογική βάση το ερώτημα του blacksuede. Και αν λάβουμε υπόψη το μερίδιο αγοράς της Samsung έναντι των WD και Seagate, τότε δεν μπορούμε να το βασίσουμε πουθενά.

Οπότε ας μείνουμε στο γεγονός ότι είναι κορυφαίοι σε απόδοση (σήμερα) μηχανικοί δίσκοι. Για την αξιοπιστία, ο χρόνος θα δείξει.

----------------------------

blacksuede, δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά οι Samsung. Στην αγορά βρίσκονται πολλά χρόνια. Έχω στο συρτάρι δίσκο Samsung 3.5'' με ημερομηνία κατασκευής 10/1999...

Δημοσ.

Γι' αυτούς δεν λέμε;

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977741&Products=1352032,1352024

Εγγύηση 3 χρόνια έχουν και οι δύο.Οι διαφορές είναι ότι ο μεγαλύτερος έχει διπλάσια μνήμη cache.

Καλά γίνεται ο μικρότερος να μην υποστηρίζει Raid που λέει το πλαίσιο;

Δημοσ.
Καλά γίνεται ο μικρότερος να μην υποστηρίζει Raid που λέει το πλαίσιο;

Δεν λέει ότι ΔΕΝ υποστηρίζει. Απλά δεν είναι συμπληρωμένο το αντίστοιχο πεδίο. Μην πολυδίνεις σημασία στις καρτέλες που παρουσιάζουν τα καταστήματα. Για τα specs μόνο από το επίσημο site της εταιρίας...

Δημοσ.

Παράγγειλα κι εγώ σήμερα τον Samsung Spinpoint F3 1ΤΒ τον οποίο σκέφτομαι να τον μετατρέψω σε 250GB για να αυξήσω τις επιδόσεις του καθότι θα τον έχω μόνο για boot λειτουργικού...

Δημοσ.
Παράγγειλα κι εγώ σήμερα τον Samsung Spinpoint F3 1ΤΒ τον οποίο σκέφτομαι να τον μετατρέψω σε 250GB για να αυξήσω τις επιδόσεις του καθότι θα τον έχω μόνο για boot λειτουργικού...

Και πως γινεται αυτο;:confused:

Δημοσ.

Eυχαριστω για το λινκ, μα περιγραφει το αποτελεσμα, δεν λεει

πως μειωνουμε την χωρητικοτητα....

Οχι πως θα πεταγα στον αερα 750 γιγα βεβαια, αλλα ετσι

απο περιεργεια...

Δημοσ.

Τα λέει αναλυτικά στο τεύχος Οκτωβρίου του pc-magazine και πίστεψέ με αξίζει αρκετά τον κόπο αφού κερδίζεις πολύ σε ταχύτητες.

Στο συγκεκριμένο τέστ πήραν έναν WD Green 2TB με access time 17,4msec και Average read 81,8MB/sec και τον μετέτρεψαν σε 320GB με access time 11,7msec και Average read 101,2MB/sec

Δημοσ.
Τα λέει αναλυτικά στο τεύχος Οκτωβρίου του pc-magazine και πίστεψέ με αξίζει αρκετά τον κόπο αφού κερδίζεις πολύ σε ταχύτητες.

Στο συγκεκριμένο τέστ πήραν έναν WD Green 2TB με access time 17,4msec και Average read 81,8MB/sec και τον μετέτρεψαν σε 320GB με access time 11,7msec και Average read 101,2MB/sec

Για αυτους που κυνηγανε τις ταχυτητες και τα benchmarks ναι, εγω ειμαι μια χαρα με εναν black για OS...

Σκεφτομαι να παρω SSD οταν τα 500+ gb πανε κατω απο 100 ευρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...