Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Black 1TB η Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB;

gf030

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σου φτάνουν τα 80gb σε OS/games/programs ναι αξίζει, αν όχι τότε περιμένεις προς το τέλος της χρονιάς που θα βγουν διπλάσιες χωρητικότητες στις ίδιες τιμές...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ θα το σκεφτω και θα πραξω αναλογως αν και δεν βιαζομαι αμεσα να αποφασισω εχω χρονο μεχρι το πασχα..

tnx

Δημοσ.
Kαι γω τον γλυκοκοιτάω τον samsung..Απο άποψη θορύβου πως πάει?

απ τους πιο αθορυβους αν οχι ο πιο αθορυβος που υπαρχει ;)

Δημοσ.
το raid δεν προσφέρει κάτι σε μας...

μόνο αν μεταφέραμε αρχεία από συστοιχίες δίσκων σε άλλες ή αν είχαμε servers και έτσι θα ήταν χρήσιμο...

αυτό που μετράει είναι το access time και το raid δεν το βελτιώνει...

Ναι, δεν αυξάνει την αποκρισιμότητα αλλά την μετάδοση των δεδομένων, και ας μην είναι τόσο εμφανές.

@sno0py ,αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν δεν έχεις ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο, μην μπεις στην διαδικασία για 2 δίσκους για το Raid-0.Τώρα ,αν έχεις, μπορείς να πάρεις έναν δίσκο της ίδιας χωρητικότητας με αυτόν που έχεις, για να παίξεις λίγο με το Raid, αλλά και να αυξήσεις την μεταγωγή των δεδομένων.:-)

Δημοσ.

Tελικα πηγα σημερα πλαισιο, και ω του θαυματος, δεν υπηρχε κανεις

απο τους δυο, πρωτη φορα γινεται:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ετσι εφυγα με εναν WD 750 GB Black και περιμενω ποτε θα ξαναφερουν F3....

Δημοσ.
Ωραίος..Δεν μπορούσες να φύγεις με άδεια χέρια ε;:P

Ο κανονας του καλου καταναλωτη αυτο λεει:

Ποτε με αδεια χερια :-)

ειδικα οταν εχεις κοντεψει να παθεις πατατρακ με αρχεια δουλειας, φευγεις ακομα και με seagate :lol:

Δημοσ.

ειδικα οταν εχεις κοντεψει να παθεις πατατρακ με αρχεια δουλειας, φευγεις ακομα και με seagate :lol:

Ακόμα...

Μια χαρά είναι και οι Seagate.Μην γινόμαστε και φανατικοί σε μια εταιρία.:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι, δεν αυξάνει την αποκρισιμότητα αλλά την μετάδοση των δεδομένων, και ας μην είναι τόσο εμφανές.

την μετάδοση από μια συστοιχία σε μια άλλη, όταν έχεις ένα pc σε ποια συστοιχία θα μεταδόσεις αρχεία?

Δημοσ.
την μετάδοση από μια συστοιχία σε μια άλλη, όταν έχεις ένα pc σε ποια συστοιχία θα μεταδόσεις αρχεία?

Στην ίδια.Μεταφορά δεδομένων στο ίδιο Raid volume.

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο σε benchmarks βλέπεις διαφορά...

για να ανοίγουν πιο γρήγορα τα windows/programs/games, να μην σέρνεται το σύστημα όταν ανοίγεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα χρειάζεσαι πραγματικά χαμηλό access time πράγμα που προσφέρουν μόνο οι SSD

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω σε αυτό Thresh.(για τους ssd)

Να πω την αλήθεια δεν έχω χρησιμοποιήσει sata δίσκο εκτός Raid-0 για να δω τις διαφορές..Αλλά απο τον παλιό ide που είχα, υπάρχουν αρκετές .:P

Δημοσ.

μια ερωτηση ακυρη αλλα για να μην ανοιγω ολοκληρο θεμα ο samsung f3 500gb εχει τις ιδιες επδοσεις με τον 1tb??

σε περιπτωση που ρωτησα μακακια ειμαι ασχετος μη με παρεξηγειτε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...