gf030 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Tι προτεινετε; Για χρονια τωρα δουλευω μονο WD, ειπωθηκε ομως σε αλλο νημα οτι ο Samsung ειναι καλυτερος. Με ενδιαφερουν ταχυτητα και αξιοπιστια. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-Ii-1Tb-32Mb-Caviar-Black-WD1001FALS.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Samsung-Spinpoint-F3-HD103SJ.htm
jimakos9 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 παιδια και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2...ποιον προτεινετε και γιατι...;
d3m0n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ελάχιστα πιο γρήγορος ο F3.Όποιον και να πάρει κάποιος δεν θα το μετανιώσει.
gf030 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις, ειναι τελικα εστω και λιγο ποιο γρηγορος ο F3; Να ξεφυγω και λιγο απο WD.
million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 οι διαφορες στην πραξη δεν νομιζω οτι ειναι αντιληπτες αλλα και εγω τον samsung πηρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ελάχιστα πιο γρήγορος ο F3.Όποιον και να πάρει κάποιος δεν θα το μετανιώσει. αυτές τις διαφορές σε HDD δεν τις λέμε ελάχιστες
sno0py Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω μια απορια αν καποιος παρει 2 Samsung Spinpoint F3 HD103SJ και τους βαλει σε raid αξιζει να δωσει και αλλα 197 ευρω για τον intel postville?Aξιζει να ξεφυγεις 200 ευρω παρα πανω στο budget σου αν οντως εχεις αυτους τους πολυ γρηγορους δισκους σε raid? Kαι αργοτερα μετα απο κανα χρονο να παρεις καποιον καλυτερο ssd και σε καλυτερη τιμη? Τι πιστευετε?
johnykim Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Κάποιοι με τους SSD είναι καταενθουσιασμένοι ,κάποιοι άλλοι δεν συγκινήθηκαν και υποστηρίζουν ότι με WD Raptor ή Raid-0 ,θα είσαι γρήγορος αρκετά.Εγώ είμαι της γνώμης οτι και απλό Sata-2 σε 7.200 στροφές να έχεις, θα ήταν καλύτερο να περιμένεις για ssd, παρά να δαπανήσεις τώρα σε δυο δίσκους ή ακόμα σε raptor. Αν έχεις πρόβλημα χώρου μπορείς να πάρεις έναν ίδιο δίσκο ,να κάνεις ένα Raid-0 Volume και αργότερα βλέπεις για SSD.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 το raid δεν προσφέρει κάτι σε μας... μόνο αν μεταφέραμε αρχεία από συστοιχίες δίσκων σε άλλες ή αν είχαμε servers και έτσι θα ήταν χρήσιμο... αυτό που μετράει είναι το access time και το raid δεν το βελτιώνει...
sno0py Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδη δυο δισκοι(o συγκεκριμενος samsyng) σε raid-0 θα ειναι μια χαρα για να τρεχει λειτουργικο και παιρνω αργοτερα εναν καλο ssd..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 κόβω το χέρι μου ότι δεν πρόκειται να δεις διαφορές με το "μάτι" ανάμεσα σε raid και single hdd
sno0py Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 κόβω το χέρι μου ότι δεν πρόκειται να δεις διαφορές με το "μάτι" ανάμεσα σε raid και single hdd λες ε?Δεν εχω προσωπικη εμπειρια επι του θεματος για αυτο θα ηθελα να ακουσω αποψεις.. Εισαι της αποψης οτι αξιζει να δωσει "τωρα" καποιος 200 ευρω για ssd ή να περιμενει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.