isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 και με το windows live messenger δε γίνεται; Εκεί κι αν είναι "εμφανές" ότι είναι συνδεμένος!
antonakis_3e Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 παιδια εγω π εχω (κακουσ) σκοπους ποιο προγραμμα να χρισιμοποιησω ωστε να μην φαινομαι συνδεδεμενοσ
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 παιδια εγω π εχω (κακουσ) σκοπους ποιο προγραμμα να χρισιμοποιησω ωστε να μην φαινομαι συνδεδεμενοσ Αντωνάκη καλώς ήρθες στο forum αλλά για τέτοιες ερωτήσεις ρωτάς σε λάθος forum. Μπορείς να αναζητήσεις λύση εδω.
originalman21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 το καλύτερο ,πιο εύκολο και πιο αξιόπιστο ειναι το teamviewer.τωρα ο φίλος μάλλον θέλει να κανει hack σε αλλον υπολογιστή αυτο κατάλαβα.αλλα απαγορεύονται τετοια πράγματα.
originalman21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 το καλύτερο ,πιο εύκολο και πιο αξιόπιστο ειναι το teamviewer.τωρα ο φίλος μάλλον θέλει να κανει hack σε αλλον υπολογιστή αυτο κατάλαβα.αλλα απαγορεύονται τετοια πράγματα.
ntaryl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Φιλε μου απλα οπως ειπε και ο συναδελφος isay απλα ψαξε θα βρεις παρα πολλα . Μην περιμενεις εδω να σε βοηθησουμε σε κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.