Προς το περιεχόμενο

Remote control σε PC φίλων μου;

thanosgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω κατι φιλους που ειναι τελειωσ ασχετοι με τουσ υπολογιστες και πολλες φορες μου ζητανε να μπω στο pc τους για να τουσ το φτιαξω.

ξερεις κανεις καποιο προγραμμα που να παταω κατι εγω στο pc μου και αυτοματα να βλεπω το pc του φιλου μου?εχουμε βαλει το TEAMVIEWER αλλα παλι τους ειναι δυσκολο γιατι πρεπει καθε φορα να μου λενε τον κωδικο.

δεν υπαρχει καποιο αλλο αναλογο προγραμμα???

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν δηλωνεις ενα user password στο teamviewer αντι να εχεις εναν απο τους τυχαιους που δινει καθε φορα?Το βαζεις να ξεκινα και με τα windows και απο κει και περα το μονο που χρειαζεσαι ειναι να εχεις το id του εκαστοτε φιλου σου(σταθερο παραμενει)και καποιον να πατησει το power on του υπολογιστη.

• Moderators
Δημοσ.

Kαποιο απο το μπολικα vnc,το remote desktop των windows κλπ.

Ευκολοτερο απο το teamviewer και χωρις port forward ομως,δεν νομιζω.

Πιο το προβλημα σ αυτο που σου ειπα πριν,απο την στιγμη που ηδη χρησιμοποιεις teamviewer?

Δημοσ.

Μήπως ψάχνεις κάποιο που να μην φαίνεται πότε και αν είσαι συνδεμένος;

Επίσης ζήτα από ένα admin να σου διορθώσει τον τίτλο. Remote control τους φίλους σου;

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Internet. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

για τη δουλειά που το θες είναι το πιο εύκολο το teamviewer.

Αν θέλεις κάτι άλλο , πρέπει να υλοποιήσεις κάποιο VPN για να μην είναι χύμα στο Internet εκτεθειμένοι οι υπολογιστές τους.

Για να μπορείς να συνδέεσαι χωρίς να σου λένε κάτι ή να ενεργοποιούν κάτι

πρακτικά χρειάζεται dynamic dns σε κάθε σύνδεση (για να μην ψάχνεις την ip του καθενός κάθε φορά),

SSH - Microsoft VPN ή άλλο VPN (ή καλύτερα router VPN αν υποστηρίζεται από τους routers τους)

για κάθε δίκτυο,

και tightvnc σε κάθε υπολογιστή.

Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις και να τα ρυθμίσεις σε κάθε δίκτυο που θέλεις να βλέπεις από το Internet.

Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να προτιμήσεις το teamviewer?:-D

---------- Προσθήκη στις 19:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:43 ----------

Α, και όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο firewall - nat των routers και των υπολογιστών που θέλεις να έχεις πρόσβαση.

Τα default ports εφαρμογών και routers μπορείς να τα βρεις εδώ.

Δημοσ.
παιδια εχω κατι φιλους που ειναι τελειωσ ασχετοι με τουσ υπολογιστες και πολλες φορες μου ζητανε να μπω στο pc τους για να τουσ το φτιαξω.

ξερεις κανεις καποιο προγραμμα που να παταω κατι εγω στο pc μου και αυτοματα να βλεπω το pc του φιλου μου?εχουμε βαλει το TEAMVIEWER αλλα παλι τους ειναι δυσκολο γιατι πρεπει καθε φορα να μου λενε τον κωδικο.

δεν υπαρχει καποιο αλλο αναλογο προγραμμα???

Teamviewer κ σεταρεις password. ετσι θα εχεις παντα τον ιδιο...

Τωρα αν θελεις να μπενεις στο PC της πρωιν σου χωρις να το ξερει αυτο ειναι αλλο :lol:

• Members
Δημοσ.

Γενικά, πιστεύω πως η πιο εύκολη λύση για να μπεις στον υπολογιστή κάποιου (από όσες έχω δει τουλάχιστον), είναι το LogMeIn, που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Η απόδοσή του δεν είναι τόσο καλή όσο του Teamviewer, αλλά το έχω χρησιμοποιήσει για να μπω σε υπολογιστές γνωστών μου που ήταν τελείως άσχετοι (δεν θα μπορούσαν δηλαδή να εγκαταστήσουν το Teamviewer). Έχω ανεβάσει και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά εδώ, αλλά είναι τόσο απλό που δεν χρειάζεται καν να τις διαβάσει κανείς.

Βέβαια, αν κατάλαβα καλά εσένα σε πειράζει το ότι πρέπει ο άλλος να δώσει τον κωδικό του για να μπορέσεις να μπεις. Αυτό δεν θα το γλιτώσεις ούτε στο LogMeIn.

Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως με το TeamViewer, είναι το εξής:

1. Στο options / security του φίλου σου, πας και βάζεις έναν permanent password (μόνιμο κωδικό). Με αυτό τον τρόπο, θα ξέρεις τον κωδικό από πριν και δεν θα χρειάζεται να σου τον πει αυτός.

2. Στο options / general δηλώνεις να ξεκινάει το Teamviewer του φίλου σου κατά την εκκίνηση των Windows και να κάθεται στο tray (για να μην χρειάζεται να το ελαχιστοποιεί ο ίδιος κάθε φορά που φορτώνει το λειτουργικό).

Με αυτό τον τρόπο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο φίλος σου είναι να ανοίξει τον υπολογιστή του. Αν όμως δεν θές να τον επιβαρύνεις με το φόρτωμα του προγράμματος κάθε φορά που ανοίγει τον υπολογιστή, απλά παρακάμπτεις το δεύτερο βήμα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ανοίξει ο ίδιος το teamviewer. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνεις εσύ (εγώ έτσι κάνω video κλήσεις με τους γονείς μου που είναι πανάσχετοι - τους έμαθα να ανοίγουν τον υπολογιστή και τα υπόλοιπα τα κάνω μόνος μου).

edit: καθόμουν και έγραφα τόση ώρα και με πρόλαβε ο αποπάνω :lol:

Δημοσ.
Μήπως ψάχνεις κάποιο που να μην φαίνεται πότε και αν είσαι συνδεμένος;.............

Μα μεσα στο μυαλο μου συνεχεια σε εχω βρε :rolleyes:

Δημοσ.
εχουμε βαλει το TEAMVIEWER αλλα παλι τους ειναι δυσκολο γιατι πρεπει καθε φορα να μου λενε τον κωδικο.

Πες ότι κάνεις πλάκα... Γνωστός μου με το που έμαθε ν' ανοίγει τον υπολογιστή, από την πρώτη στιγμή δεν δυσκολεύτηκε καθόλου με το Teamviewer.

Τόσο δύσκολο είναι να πει κάποιος έναν κωδικό; :X :P

Δημοσ.
Πες ότι κάνεις πλάκα............

Δε κανει πλακα, ειναι εμφανες οτι αλλος ειναι ο σκοπος του οπως ειπε και ο isay........ αλλα δε ξερει πως να το ρωτησει, γιατι δε θελει να καρφωθει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...