alekaras1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδες!! θα ηθελα τη γνωμη σας για την αγορα κινητου!!εχω επιδοτηση γυρω στα 220 ευρω και θα ηθελα να αγορασω κατι καλο!!και οταν εννοω καλο αναφερομαι στο να εχει τα παντα και να ειναι και touch!!το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι κοντα στα 500 ευρο!!στην αρχη ενδιαφερομουν για το htc το καινουργιο αλλα πολλα τα 700 ευρο!!δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου και θα ηθελα να μου προτεινετε οτι πιστευετε εσεις οτι ειναι το καλυτερο!!
Xristaras23 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Φιλαρακι το iphone παρε το εχω και γω ειναι απαιχτο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
getty Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μάλλον το πρώτο που πρέπει να αποφασίσεις είναι αν θες Android/Windows/OS X iPhone Μετά διαλέγεις την κατάλληλη συσκευή.
alekaras1988 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 εχω καιρο να ασχοληθω με τα κινητα και πραγματικα δεν ξερω και πολλα!!αν μπορουσες να με διαφοτησεις θα το εκτιμουσα παρα πολυ φιλε getty!!επειδη παλαιοτερα ειχα το lg arena και δεν ημουν καθολου ικανοποιημενος με το internet θελω κατι που πραγματικα να μην κολλαει!!
basilis5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 εχω καιρο να ασχοληθω με τα κινητα και πραγματικα δεν ξερω και πολλα!!αν μπορουσες να με διαφοτησεις θα το εκτιμουσα παρα πολυ φιλε getty!!επειδη παλαιοτερα ειχα το lg arena και δεν ημουν καθολου ικανοποιημενος με το internet θελω κατι που πραγματικα να μην κολλαει!! iphone εχει τον καλυτερο mobile browser που εχω δει. μονο τον mozilla στο νοκια n900 δεν εχω δει για να σου πω. αν θες κατι smooth και απλο παρε το μηλο-τηλεφωνο που κατα τα αλλα σαν τηλεφωνο δεν λεει και πολλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.