grdimis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Aπλα πραγματα Η επιτροπη που εδωσε το εργο.ανοιγεις τους Λογαριασμους τους. Αν εχει περιεργες κινησεις κατευθειαν μεσα στα καγκελα. Και ελεγχο αν ο επειχηρματιας εστειλε καποια ποσα σε ξενες τραπεζες στις γνωστες χωρες Παλι μεσα στα καγκελα
PCharon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 1.700.000 € και δεν κάνει ούτε validate σαν HTML 4.01 Transitional!
Luxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια τετοια σελιδα ποσο μπορει να κοστισει το μεγιστο; Και εγω αν ειχα λιγες γνωσεις θα την εφτιαχνα. Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.
Pantelwolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μολις την είδα. Είναι στατική ή μου φαίνεται? Εχει κάποια υπηρεσία που να υποστηρίζεται ή ότι φορτώσεις στα html ? Αν είναι στατική τότε ναι luxx και συ με λίγες γνώσεις θα την έφτιαχνες
Sir Pretender Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αχ αυτή η "Κοινωνία της Πληροφορίας", πόσο κόσμο και κοσμάκη έχει βολέψει...
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Υπαρχει και ο συνηγορος του πολίτη.Κινηθείτε εναντίον του δημοσίου (των υπευθύνων)για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Εγώ προτείνω πάντως όσοι έχουμε τα κότσια εδώ μέσα και δεν έχουμε ανάγκη το δημόσιο,να κάνουμε μια ομαδική καταγγελία επώνυμη έτσι για να υπάρχει. Κάποια στιγμή θα πάει δικαστήριο. Δε ξέρεις καμια φορά...
skiabox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εγω προτεινω μεταφραση στα αγγλικα και δημοσιοποιηση σε ξενα ειδησεογραφικα sites.
wert Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το ότι στοίχισε 1,7 εκατομμύρια το βρήκαν. Το ποιος ή ποιοι τα πήραν αυτά τα λεφτά δεν μπορούν να το βρουν; Τα λεφτά μας πίσω ρεεεεε !!!!!!!!!!! Ούτε τζακ ποτ στο Λόττο να ήταν !
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Υπερτιμολογήσεις γίνονται κάθε μέρα σε όλες τις συναλλαγές δημοσίου με ιδιώτες. Αυτά που βγαίνουν στη φόρα είναι αυτά που "πρέπει" να μάθουμε επειδή πήρες εσύ τη μίζα αντί για εμένα και τώρα θα δείτε τι θα πάθετε, θα σας καρφώσω όλους.
DIMITRISG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 θα ναι λογω template à la indiana jones περα την πλάκα αυτα τα χρηματα αντιπροσωπεύουν μόνο τον σχεδιασμό ; μηπως ειναι και συμβόλαιο συντηρησής; ή καποια άλλη υπηρεσία; όπως πχ αυτος ο συνδεσμος που φαινεται πολυ συντηρημενος : http://192.168.0.100:1013/Sites/2008/mountains_gate/public_html/weaver να δωσουν χρηματα οχι για σχεδιασμό ιστοσελιδας joomla αλλά για να σταματησουν οι ουρες στα γραφεία. Ολα πρέπει να γινονται απο το ιντερνετ και απο το ταχυδρομειο , με αυτο τον τρόπο θα γλιτωσει ο Ελληνας 70% απο το άγχος του και όχι μόνο
panagos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 περα την πλάκα αυτα τα χρηματα αντιπροσωπεύουν μόνο τον σχεδιασμό ; μηπως ειναι και συμβόλαιο συντηρησής; ή καποια άλλη υπηρεσία; Είναι πληρωμή του server και συντήρησης για τα επόμενα 700 χρόνια. Απλά τα έδωσαν απο τώρα επειδή δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει..
zinas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και η διάχυση των αποτελεσμάτων. Επίτηδες είναι τέτοιο στο ποσό ώστε να υπάρχουν πολλά άρθρα προς το "portal" και να ανεβεί η δημοτικότητά του. Είδατε πόσοι μάθαμε αμέσως γι αυτό, μέσα σε λίγες μέρες? PS. Δεν παίζει χωρίς js
bandito Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου... Το δημόσιο ξέρετε γιατι πληρώνει πολλά; Γιατί πληρώνει του αγίου τέτοιου ανήμερα. Για δουλειά που έκανα το 2006 ακόμα μου χρωστάνε λεφτά (και δεν νομίζω να τα πάρω). Μιλάμε για 1 χιλιάρικο. Για δουλειά που κάναμε εποχές client work , πληρωθήκαμε μετά απο 1,5 χρόνο. Για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, ακόμα και αν σου στοίχησε τα μισά, ακόμα και αν υπερτιμολόγησες του κερατά, πρέπει να περιμένεις 1 χρόνο για να πάρεις λεφτά. Αν έχεις πέντε τέτοιες δουλειές με το δημόσιο , τον ήπιες. Και γνωρίζω εταιρίες που περιμένουν λεφτά μήνες και μήνες και η απάντηση είναι "Sorry , δεν έχω, κατέβασε το site δεν με νοιάζει". Και όποιος δεν έχει μπλέξει με δημόσιο δεν ξέρει τι είναι. Μιλάμε για ενα χαζο site 5 μέρες δουλειά να εχουμε κανει ΑΠΕΙΡΑ meetings. Απείρες χαμένες ώρες γιατί στο πιο low profile meeting εργου δημοσίου είναι 150 άτομα που ο καθένας θέλει κατι να πει και θέλει να έχει και λόγο στις αποφάσεις. Και μέχρι να αποφασίσουν, οι μισοί έχουν αλλάξει πόστο και ξανά μανα απο την αρχή. Προσωπικά αν ήμουν επιχειρηματίας που έχει νταλαβέρια με το δημόσιο θα αναλάμβανα έργα μόνο 200 φορές πανω απο το κόστος. Αν το δημόσιο πλήρωνε τιμές αγοράς με τους χρόνους που πληρώνει ούτε φοιτητές δεν θα είχαν λόγο να αναλάβουν. Δεν λέω οτι καλώς στοίχησε τόσο( δεν ξέρω καν τι περιλαμβάνει η πρόταση), αλλά καλό θα ήταν να έχετε ακούσει και την άλλη πλευρά του νομίσματος.
gtroza Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 γειά σου bandito άμα είναι να πάρει κάποιος τόσα λεφτά γιατί να μην κάνει ΑΠΕΙΡΑ meetings ? .
bandito Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 γειά σου bandito άμα είναι να πάρει κάποιος τόσα λεφτά γιατί να μην κάνει ΑΠΕΙΡΑ meetings ? . Δηλαδη αν σου δώσω 1,7Μ για meetings που κοστίζουν 2,5M , είσαι οκ? Τα meetings δεν είναι τσάμπα. Στοιχίζουν. Και αυτά που προκύπτουν απο τα meetings (που συνήθως είναι να ξηλωσεις τα παντα και φτου απο την αρχή γιατι άλλαξε η κυβέρνηση και ο νέος υπουργός θέλει άλλα ή άλλαξε ο τάδε ξερω εγω και δεν του αρέσει), στοιχίζουν ακόμα περισσότερα. Όπως είπα δεν αποκλείω το γεγονός να στοίχησε τρείς φορες παραπάνω. Απλώς λεω οτι αυτή η αντίληψη οτι στοιχιζει 3 χιλιάδες και παίρνουν 1,7Μ είναι λιγο κουκουρούκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.