john4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εχω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905368 το καταραμενο laptop που εκτος απο ενα αλλο προβλημα που εχει και το εχω παραθεσει σε αλλο θεμα,παρατηρησα το εξης...π.χ αμα ειναι το laptop κλειστο και το φορτισω full και μετα το βγαλω απο την πριζα και παω την επομενη μερα να το ανοιξω μου εχει κατεβει η μπαταρια καπου στο 90% το δοκιμασα και με παραπανω μερες και ειχε παει στο 40%,δηλαδη αδιαζει η μπαταρια οταν το λαπτοπ ειναι κλειστο ...μπορει καποιος να μου εξηγησεται πως γινεται αυτο γιατι δεν μπορω να το καταλαβω,δεν παιζει να ειναι φυσιολογικο ετσι?πραγματικα δεν ειχα λαπτοπ πιο παλια και δεν ξερω τι παιζει με τις μπαταριες...
stivi1981 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ολες οι μπαταριες αδειαζουν φιλε μου και απο τα λαπτοπ και απο τα κινητα σε μικρο βαθμο ακομα και αν δεν τις χρησιμοποιεις...οποτε μην ανυσηχεις. το λαπτο το σβηνεις τελειως η το βαζεις σε αναμονη?
ntsingos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αν εχεις windows 7 εχει δημιουργηθει ενα θεματακι με τις μπαταριες των laptop ακομα κι αν ειναι καινουρια...Κανε ενα κοπο και ψαξε στο site της Microsoft σχετικα με αυτο το θεμα εχει αναρτηθει εδω και λιγες μερες , αν κι απο οτι καταλαβα επειδη η Microsoft το ψαχνει ακομα ριχνει αποκλειστικα την ευθυνη στους κατασκευαστες μεχρι αποδειξεως του εναντιον !!
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ολες οι μπαταριες αδειαζουν φιλε μου και απο τα λαπτοπ και απο τα κινητα σε μικρο βαθμο ακομα και αν δεν τις χρησιμοποιεις...οποτε μην ανυσηχεις.το λαπτο το σβηνεις τελειως η το βαζεις σε αναμονη? +10 Το κλείνεις με shutdown ή απλά κλείνεις το καπάκι; Μήπως έχεις τίποτα μόνιμα συνδεμένο σε θύρα usb και αν ναι, τι;
john4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ναι δεν λεω,να αδειαζει σε ενα μικρο βαθμο της ταξεως 2% με 3% αλλα οχι μετα απο 4 μερες να εχει παει στο 50% δεν μου φαινεται λογικο και δεν νομιζω να ειναι κιολας...το λαπτοπ παντα το κλεινω με shutdown, αμα δεν το χρειαζομαι δεν το αφηνω ποτε ανοικτο και γενικα την προσεχω αρκετα την μπαταρια...αυτο με τα windows 7 παιζει να ισχυει...??θα το ψαξω μηπος και βρω κατι... ---------- Προσθήκη στις 18:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:35 ---------- παιδια κοιταξα μηπος και ισχυει αυτο με τα windows 7 αλλα δεν αναφερει πουθενα κατι αντιστoιχο η microsoft...μηπος ξερει καποιος κατι αλλο σχετικα με το προβλημα...?
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 (ρωτώ πάλι) Μήπως έχεις τίποτα μόνιμα συνδεμένο σε θύρα usb και αν ναι, τι; Επίσης κατέβασε το HWmonitor και πες μας τι νούμερα σου γράφει στα Capacities της Μπαταρίας Τέλος, πόσο παλιό είναι το laptop;
GoldenEye Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 κλασσικες κοτσανες της intel, ειδικα στα netbook (και πιο πολυ στα πρωτα) που η μπαταριες αδειαζαν ακριβως οπως περιγραφεις και σε μερικα μοντελα ηταν καλυτερα να το εχεις σε αδρανοποιηση απο οτι να το κλεινεις τελειως. μετα απο μερικα bios update σε διαφορα μοντελα περιοριστηκε καπως το θεμα αλλα εν μερει ακομα υπαρχει.
john4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 οχι δεν εχω κατι μονιμα συνδεμενο πανω στο λαπτοπ...κατεβασα το hwmonitor και στα capacities γραφει designed capacity 44400mwh 44400mwh 44400mwh full charge capacity 49373 49373 49373 το current apacity δεν το γραφω μιας και αλλαζει...αν χρειαζεται πες μου!ευχαριστω για την βοηθεια... το λαπτοπ ειναι 5 μηνων..!
isay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το ότι σου βγάζει το full περισσότερο από το designed με βάζει να σκέφτομαι ότι πρόκειται για πρόβλημα driver ή bios που δίνει λάθος στοιχεία της μπαταρίας ή στη χειρότερη προβληματική μπαταρία. Αν δίνονται λάθος στοιχεία, τότε είναι φυσικό να βλέπεις παράξενες φορτίσεις/αποφορτίσεις. Δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους οδηγούς ή κανένα bios update, απευθείας από το site της toshiba. Επίσης αν τα windows ήρθαν με εγκατεστημένα vista, δοκίμασε να βάλεις τα vista (της μάνας του) για μερικές μέρες και δες τη συμπεριφορά της μπαταρίας. Αν όλα αυτά σου φαίνονται δύσκολα ετοίμασε ένα email για την toshiba και γράψε μοντέλο, serial no, πλήρη στοιχεία και επίσης ότι στο hwmonitor η full capacity είναι μεγαλύτερη της designed. Δες και αυτό
john4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Το ότι σου βγάζει το full περισσότερο από το designed με βάζει να σκέφτομαι ότι πρόκειται για πρόβλημα driver ή bios που δίνει λάθος στοιχεία της μπαταρίας ή στη χειρότερη προβληματική μπαταρία. Αν δίνονται λάθος στοιχεία, τότε είναι φυσικό να βλέπεις παράξενες φορτίσεις/αποφορτίσεις. Δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους οδηγούς ή κανένα bios update, απευθείας από το site της toshiba. Επίσης αν τα windows ήρθαν με εγκατεστημένα vista, δοκίμασε να βάλεις τα vista (της μάνας του) για μερικές μέρες και δες τη συμπεριφορά της μπαταρίας. Αν όλα αυτά σου φαίνονται δύσκολα ετοίμασε ένα email για την toshiba και γράψε μοντέλο, serial no, πλήρη στοιχεία και επίσης ότι στο hwmonitor η full capacity είναι μεγαλύτερη της designed. Δες και αυτό φιλε μου ευχαριστω για την βοηθεια,θα προσπαθησω να κανω καποια απο αυτα που μου ειπες και ποσταρω αποτελεσματα...
isay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Γιάννη δες και αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361203
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.