snik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια, επειδη τυχαινει να εχω μερικους φιλους που ειναι εξωτερικο θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να υποστηριζει video κλησεις οπου μπορουν να συμμετεχουν 3 η παραπανω ατομα. Ειχα δοκιμασει το oovoo αλλα μετα απο ενα σημειο αρχιζει να θελει credits. Επισης δοκιμασα skype, για συνομιλια 3 ατομων μονο με μικροφωνα ειναι μια χαρα αλλα απο οσο ειδα δεν υποστηριζει 3 καμερες οποτε τωρα ψαχνουμε κατι αλλο, εχετε να προτεινετε κατι;
kotsaris03 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αν μπορει καποιος με γνωσεις επι του θεματος ας απαντησει γιατι ειναι ενα καλο ερωτημα!!
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αν θυμάμαι καλά έχει συζητηθεί το θέμα και έχουν προταθεί προγράμματα. Για κάνε μια αναζήτηση. Αν το βρω πριν από σένα, θα δώσω Link EDIT: Το βρήκα.
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αν και σιχαινομαι τις "εφαρμογες" σε java http://sip-communicator.org/
gf030 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Για κοιτά το οονοο!!! Δυστυχως το oovoo πριν κανα μηνα περιπου εκοψε τους τρεις χρηστες με καμερα συγχρονως και ζηταει λεφτα... Το εχω ψαξει πολυ το θεμα, ΟΛΟΙ με τρεις καμερες ζητανε φραγκα, μη το κουραζετε Δεν καταλαβα αυτο που προτεινει ο jim_p, ειναι με τρεις καμερες συγχρονως; Πολυ περιεργη σελιδα και προγραμμα με μια βιαστικη ματια...
snik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 gf030 ξερεις αν γινετε στο oovoo να πληρωσει ενας και να μπορουν να κανουν join και οι 3; Δεν θυμαμαι αν ζηταγε credits για join η αν ζηταγε μονο οταν εκανα Invite καποιον.
gf030 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 gf030 ξερεις αν γινετε στο oovoo να πληρωσει ενας και να μπορουν να κανουν join και οι 3; Δεν θυμαμαι αν ζηταγε credits για join η αν ζηταγε μονο οταν εκανα Invite καποιον. Δεν το εχω ψαξει γιατι οταν μου ζητανε λεφτα για οτιδηποτε εχει σχεση με υπολογιστες και ιντερνετ - εκτος απο hardware και παροχους - παθαινω κατι....:lol::lol: Παντως ειμαι απο τους τυχερους που πετυχα το oovoo στις αρχες με πεντε καμερες, χαιλικια λεμε... Μετα οι πεντε εγιναν τρεις, και τελος οταν το oovoo διαδοθηκε αρκετα εγιναν δυο
snik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Οντως το πετυχες σε καλες εποχες εγω φετος το εμαθα, τον πρωτο μηνα με αφηνε για 3 αλλα μετα το εκοψαν. Παντως ειναι η καλυτερη λυση νομιζω απο οτι ειδα 7 δολαρια τον μηνα παει οποτε αν γινετε να πληρωνει ενας και οι αλλοι απλα να κανουν join τοτε θα ειναι μια χαρα θα μοιραζομαστε το κοστος και δεν θα βγαινει τιποτα. Εψαξα λιγο και τα αλλα προγραμματα αλλα ακρη δεν εβγαλα δυστυχως
gf030 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Με το msn plus ανοιγεις στην ουσια δυο msn, σωστα; Υπαρχει ομως και το Skype Launcher, που σου επιτρεπει να ανοιξεις ΟΣΑ Skype θελεις συγχρονως, με διαφορετικο account εννοειται... αρκετα καλο, το δουλευω. http://download.cnet.com/SkypeLauncher/3000-2349_4-10844575.html Το θεμα με ολα αυτα ειναι οτι χρειαζεσαι για καθε account και ξεχωριστη webcam, οταν πας να ενεργοποιησεις καμερα συγχρονως πχ. και με δευτερο Skype, σου λεει οτι η καμερα χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα. Με την ευκαιρια να θεσω ενα προβλημα: Εστω οτι θελουν τρια ατομα να μιλανε και να βλεπονται συγχρονως. Ποσα προγραμματα πρεπει να εχει ανοιχτα ο καθενας για να βλεπει και να ακουει ταυτοχρονα τους υπολοιπους δυο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.