suspiria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Εχω την μητρικη Αsrock p55m pro και την καρτα γραφικων nvidia gt240 και εχω αγορασει αυτην την καρτα βιντεο η οποια ομως κουμπωνει σε θυρα PCI-E x1 που ειναι η ασπρη κατω απο την μπλε οπως φαινεται στην εικονα της μητρικης.Το θεμα ειναι οτι η nvidia gt240 καταλαμβανει 2 θεσεις και ετσι καλυπτει την PCI-E x1.Η blackmagic η κατασκευαστρια εταιρια της καρτας βιντεο προτεινει την τοποθετηση της Intensity-Pro σε θυρα PCI-E x1 αλλα δεν γινεται να την τοποθετησω λογω της καρτας γραφικων.Βεβαια αναφερει μεσα οτι μπορει να τοποθετηθει σε οποιαδηποτα θυρα PCI-E αλλα γραφει οτι ειναι καλυτερα να τοποθετηθει σε θυρα x1.Υπαρχει περιπτωση να μπορω να τοποθετησω την καρτα γραφικων στην κατω θυρα PCI-E x16 που φαινεται στην φωτο (η πορτοκαλι)?Ή μηπως πρεπει οπωςδηποτε να την εχω στην primary θυρα οπως προτεινει η Αsrock p55m pro?
d3m0n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Άσχετο :Από την μητρική είσαι ευχαριστημένος γενικά ;Επειδή φτιάχνω ένα συστηματάκι για έναν φίλο και ψάχνω μια μητρική σε αυτά τα λεφτά.
suspiria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Άσχετο :Από την μητρική είσαι ευχαριστημένος γενικά ;Επειδή φτιάχνω ένα συστηματάκι για έναν φίλο και ψάχνω μια μητρική σε αυτά τα λεφτά. εγω την πηρα διαβαζοντας reviews τα οποια ολα ηταν πολυ θετικα.και την συνιστουν τα περισσοτερα περιοδικα υπολογιστων ---------- Προσθήκη στις 15:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ---------- δες το manual της μητρικής......... γραφει ακριβως '' PCIE3 (PCIEx16 slot; Orange) is used for PCI Express x1 lane width cards, such as Gigabit LAN card, SATA2 card, etc., or used to install PCI Express graphics cards to support CrossFireX function'' μηπως καλυτερα να αφησω την καρτα γραφικων ως εχει και να βαλω την καρτα βιντεο στην PCIE3?
Str Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 test? δοκιμασε για αρχη την καρτα γραφικων και στις 2 θεσεις για κανα τριημερο και παρατηρησε διαφορα στις επιδοσεις... αν ειναι μηδενικες/αμελητεες τοτε βρηκες τη λυση σου... αλλιως ...
suspiria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 test? δοκιμασε για αρχη την καρτα γραφικων και στις 2 θεσεις για κανα τριημερο και παρατηρησε διαφορα στις επιδοσεις... αν ειναι μηδενικες/αμελητεες τοτε βρηκες τη λυση σου... αλλιως ... να τονισω οτι δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια και απλα θελω η καρτα γραφικων μου να απεικονιζει με ανεση HD υλικο.και οτι η καρτα βιντεο ειναι πολυ ακριβοτερη και σημαντικοτερη για μενα.απο αυτο που βλεπεις που γραφει στο μανουαλ της μητρικης καταλαβαινεις οτι μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα βιντεο εκει?
d3m0n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εγω την πηρα διαβαζοντας reviews τα οποια ολα ηταν πολυ θετικα.και την συνιστουν τα περισσοτερα περιοδικα υπολογιστων Οκ σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
Str Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 μια χαρα θα εισαι... βαλε τη στην πορτοκαλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.